Стадион Варна с капацитет 20 000, започват го тази година

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Стадион Варна с капацитет 20 000, започват го тази година

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 22:30

Еми нека видиме какво ще излезе от цялата какафония. Дано поне накрая нещо "се роди", което да ни задоволяява нуждите и претенциите :)))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 03 май 2011 22:31

Това с изграждането на двете големи трибуни само ми се струва малко пута мара. Не ги разбирам много тези нови конструкции но козирките са окачени на големите ъглови колони. Ако е окачена само голямата козирка ще работи по един начин, а ако в последствие се закачи и другата вида на натоварването се променя. Но пък има уми глави на които това им е работата и сигурно са го измислили. хаиде дано да става скоро. Нямам търпение за сезонни билети :lol:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 22:36

Прав си в разсъжденията. И на мен ми се вижда меко казано странно, но... В четирите края са разположени високи кули от които към покрива на трибуните тръгват яки стоманени въжета. И на мене ми е странно как от едната страна няма да има, как ще се получи уравновесяване, но както и ти каза, дано умните глави са го измислили. :))))))))))) Важното е да построят нещо, което ще върши работа, дори и с орязани трибуни. Всъщност си мисля, че на първо време, тея 20 000 ще са си направо лукс за нас :))))))))))))) Не виждам кога скоро ще можем да ги понапълним на фона на тея 3-4 най много 7-8 000, които посещават мачовете ни на тоя етап.... :(((
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 03 май 2011 22:43

Мисля, че един нов стадион с всичките удобства ще привлече поне още 50% "нередовни" фенове. Аз с радост бих си взел запазени места за целия сезон. Тези стадиони имат и барове можеш да си пиеш в бара и да сии гледаш мача. Това екато с кино арена и моловете

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 22:49

:))))))))))))))))))) Е чак пък от бара да си зяпаш мача.... незнам дали ще може. Надали началството ще рискува да сгафи пийнали фенове да провалят или опорочат некой мач :)))))))))))))) те сега мин вода не дават, ти... :)))))))) но пък другите удобства, перфектен терен, мачовете на осветление, модерно табло, място където да се изпикаеш спокойно :)))))))) и още други наистина могат да доведът още доста фенове. Поне в начолото от любопитсво ще се довлекът :))))))))))))) а по нататък... да се надяваме добрите игри на ТИМа да са решаващи за присъствието на много фенове.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 03 май 2011 22:51

Като гледам как вали и в Барселона, се замислих колко % са покритите места на Камп Ноу. От визуалните ми туристически спомени май не са много - как ли са го лицензирали :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 май 2011 22:56

Според мен пък би бил подходящ и възможен един друг вариант, например като стадиона на Порто - зад вратите трибуната е на 1 етаж, централните са по 2, всичко е с козирки, така че защо това намаляване на капацитет от 30 000 на 20 000 - 25 000 както пише в самата новина да е поради такъв вариант. Има и нещо друго, нали точно там на една от трибуните зад вратите ще се намира сектора за гости, няма да има никакъв смисъл от трибуни на два етажа, всичко там около агитката ще е буферна зона и ще е затворен долния или горния етаж, така че поне според мен няма много смисъл там от трибуна на два етажа, също така и не ми е е ясно ако изобщо няма трибуни зад вратите как заради гостуващите фенове ще трябва се отцепва голяма част от едно от централните трибуни, ще стане грозно, абе ще видим, всичко засега е догадки, нека да го започнат първо...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 май 2011 10:51

Iceberg написа:Що бе отворковци? :mrgreen: Какво ви се видя толкова наркоманско в написаното?! Имам си сигурен източник за да пиша такива неща. Никога не съм се изхвърлял с писания от рода на... имам инфо "от извора", но това, което пиша за стадиона вече няколко пъти е самата истина. Преди дори пуснах клипче за него. Това, че самите инвеститори постоянно си сменят идеите и решенията относно започването на строежа и въобще по работата на проекта.. не е моя вина. Аз гарантирам на всички тук, че това, което съм писал за тоя вече исторически проект е самата истина и то инфото не е от кого да е... повече няма да обяснявам, а вие си се лигавете и подигравайте колкото си искате. Но когато накрая нещата се получат точно такива, каквито съм казал, ще ви искам публично извинение :)))))))))))) Ще го помня това с наркотиците и Митев! И не само че не съм..някой си, а и не ги познавам собствениците на отбора ни. А иначе инфото относно проекта на стадиона и всички перипетии около започването на строежа го давам не за да се правя на много знаещ или някакъв отворко, а за да задоволя интерисуващите се многобройни фенове. Щом обаче се намират такива като вас двамата подигравковци... ок, спирам до тук :))))))))) Ще си ползвам инфото само за мен.

Извинявам се,явно не си разбрал шегата ми.А относно инфото ти,много благодаря.Не съм на 15,че да се заяждам във форум.Ако имам нещо да ти казвам ще се опитам да го направя очи в очи.Явно не си разбрал,че ми стана смешно подмятането на предния коментар,защото познавам коментарите ти и знам,че винаги са били сериозни.Не се засягай! ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 май 2011 13:37

Сигурно е така....
[offtopic]Ок Мавридов, може теб да не съм те разбрал, за което и аз пък се извинявам, но коментара преди теб.... Както и да е.[/offtopic]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 05 май 2011 10:22

както са казали, ще поживеем и ще видим :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”