Черно море - Видима-Раковски (09.04.11 15:00)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - Видима-Раковски (09.04.11 15:00)
обаче в опитите си да намерите кусури на Генов отивате прекалено далече,не мислите ли?На колко години е Росен Колев и на колко са Танка и Шерифа?Росен е на 20 и най-малкото идеята на Генов е за МЛАДЕЖКИЯ национален отбор и ако ми посочите някой по-добър централен защитник под 21 г. ще съм ви благодарен.И кое му беше лошото днес на Росен?Аз не видях никакви фрапиращи грешки,изигра си мача съвсем нормално,изби няколко спорни топки в тъч и това беше....всички специалисти на тема футбол го определят като супер голям талант и най-добрия централен защитник в България за възрастта си....е,тука обаче ще го определиме за некъдърник още малко.Я се сетете за първите мачове на Танка...ами беше едно безогледно ренде без никаква класа,а беше на 24...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Единственото нещо което не ми хареса в Росен днес беше, че действаше някак си припряно и притеснено. Дано се развие правилно в бъдеще защото потенциал определено има.
-
- Контакти:
Ами защо не прочетете коментара на Варнафен?Той обяснява притеснението с което игра Росен Колев.Това момче е супер талант,а бе обруган от шепа спецове защото вместо да рита напред като селянин взема,че връща топката на Пригов.Чува се едно противно ееееее.....ииииии.....тц тц тц.Днес го нямаше Божилов може би и затова трябваше да се намери нов любимец за психо-атаки.Хем искаме налагане на младите,хем не харесваме когато Генов хвали 20 годишен дебютант?Не разбирам,Росен играе едва 4-тия си мач за Черно Море и 2-ре пълни 90 минути,не е допуснал никакви грешки досега,а в мачовете които е играл аз например видях доста по-груби грешки на неговите батковци Танка и Шерифа - например Локо Пд направиха по 1 дузпа и двамата,тази на Шерифа беше абсолютно безсмислена,за мача с ЦСКА оня ден има ли нужда да говорим?Шерифа се оля там с демонстрации на нерви пред главния съдия и получи ЧК,а Тояго?Той беше най-слабия полеви играч на терена за нашия отбор.Четах,че бил обруган дори и Камазола....добре,че не разбира български,може и да не беше най-добрия на терена,но винаги е в 3-ката на най-добрите наши всеки мач,майстор на ювелирните пасове от дълбочина,на позиционирането,на спокойната игра без панически отигравания,всяко докосване му е класа,това да обругаеш дори него,ееееееми не знам какво да кажа.Може би само...жалко,че е 6 лева билета,само 6 де,повече май трябва да е 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Така е, аз се наслушах на цъкания и определения днес от някои дърти разбирачи. А Камазола даде страхотен извеждащ пас и с цялостната си игра много помага на цялата халфова линия, движи се по цялата ширина на терена изобщо чудесна покупка дотук. Схемата с Адемар на върха на атаката не я схванах, но щом бием 5-0 нямам възражения.
- wicked1913
- Контакти:
Аз това не разбирам.
Бием 5:0, и пак се намират хора,които да оплюват Генов - какъв стил на игра сме практикували
Смятам,че успеваемостта му е доста добра, и за мен това е "хубавия" футбол - този,който носи успехи,сега ако може да е съчетан и със зрелищната игра - хубаво,но в нашия случай ме устройва да излизаме победители от мачовете,а през к**а ми е с колко защитника и незнам си какво излиза Генов
Макар,че на схемата 4-5-1 не виждам кое и е лошото....
Бием 5:0, и пак се намират хора,които да оплюват Генов - какъв стил на игра сме практикували

Смятам,че успеваемостта му е доста добра, и за мен това е "хубавия" футбол - този,който носи успехи,сега ако може да е съчетан и със зрелищната игра - хубаво,но в нашия случай ме устройва да излизаме победители от мачовете,а през к**а ми е с колко защитника и незнам си какво излиза Генов

Макар,че на схемата 4-5-1 не виждам кое и е лошото....
фалшива коса - фалшив футбол!
Ами то нямаше 4-5- 1 бе приятелю,Адемар какъв център нападател е.Схемата беше 4-6.Всички чакаха някой по спокоен мач за да видят как ще се включат нашите юноши от от най силната школа в БГ.Щом на този мач не им се даде шанс аз бих им препоръчал да си търсят отбори.Просто със Съра нямат никакъв шанс и ако искат да се развиват по добре да отидат в отбори като Лудогорец.За това тия под козерката се изнервят просто искат да гледат наши момчета на терена,а не пеперуди като Д.Георгиев и юноши преди 15год. на спартак.Р.Николов гол майстор в контролите,а го е пуснал два мача по 15-20 мин,а срещу Академик го пусна последните 3мин да бави времето за така добрия резултат 0-0.Не казвам,че срещу Левски в София трябва да го пусне,ама срещу Видима трябваше да играе цял мач,а не да ми пуска халф като централен нападател.Просто се уверявам,че Генов мрази нападателите и един съвет към Манолов да почне да се подготвя за халф.Просто Черно Море с такива Сърове ще играе без нападатели за мене грозен футбол.Това което се получи срещу Видима срещу другите отбори няма да се получи.Във футбола освен халфове и защитници има и нападатели които за мене правят красив футбола.Хубавото е,че са малко треньорите като Генов които предпочитат грозната игра.И какво като станем 4-ти.Умрях от срам когато на полувремето цска-Черно Море Коста Янев каза,че сме били опълченците на шипка,но това бил стила на Черно Море,за жалост беше прав колкото и да не ми харесват такива думи за моя отбор.За разлика от някой се мъча да гледам реално,ане с зелени очила.Ще бъдем 4-ти.
И аз исках да гледам младите, но треньорът явно е искал да види как ще се включат опитните играчи, които по-вероятно ще изнесат важните мачове до края...не ми харесва, но не е повод да се псува Черно море на Тича.
-
- Контакти:
За това тия под козерката се изнервят просто искат да гледат наши момчета на терена
Това щеше да мине ако същите тея не псуваха редовно Д.Димов преди време.Чувал съм приказки юууууу какво видя в тебе Матеус бе-по време на контрола.Е,после се разбра като отиде в Левски,че съвсем не е случайния играч за какъвто го определяха там зад Генов специалистите.Сега същото е и с Божилов.Като отиде в ЦСКА онези пак ще са като нас*ани,но никога няма да млъкнат и да си го признаят.Факта обаче че псуваха Димов говори,че далееееч проблема не е в това дали играят юноши на Черно Море или не.И аз искам да играем с наши кадри,особено налагането на мегаталанта Капитанов,признат в цяла България,но решението е на Стефан Генов и на никой друг кой да влиза,кой да почва и кой колко да играе.Той няма нужда от акъл да му дават разни тюфлеци,които по физическо са стояли в лафката на училището си,някакви,които дори не минават в графата физкултурници

Умрях от срам когато на полувремето цска-Черно Море Коста Янев каза,че сме били опълченците на шипка
Аз пък умрях от кеф,защото Опълченците на Шипка в исторически план са символ на смелост,българщина и висок боен дух,героизъм.Да те нарекът Опълченец на Шипка за мене е повод за гордост,това,че някакъв сливенски манго не знае историята на държавата от която като малък е крал ток и жица мене не ме интересува хич.
Красивия футбол го правят не нападателите,а халфовете,които разиграват,плетат комбинациите,пускат гениалните пасове като тоя на Камазола,поредния му такъв марков пас.Е,според някои Камазола "какво търсел в Черно Море"....Генов каза-"практикувам такъв футбол какъвто могат наличните ми играчи.Ако имам нападателтие като ЦСКА ще играят като ЦСКА".Ние НЯМАМЕ нападатели,това ясно ли ти е?И Николов,и Капитанов са крила,не нападатели,крила.Ратников е плеймейкър.Ръководството не му намери нападател зимата и затова сега там играят халфове и крила и не разбирам защо Генов трябва да е виновен за това!Като се оправи Манолов нещата ще са коренно различни,Миро винаги ще е твърд и несменяем титуляр...естествено когато е здрав.
Аз не ги оправдавам за псувните,ако е имало такива само казвам за какво са изнервени,но да не забравяме повечето от тях да не кажа 90% са болни по Черно Море и съм сигурен,че много тежко преживяват лошите моменти на отбора.Ами Генов говореше,че ще налага юноши и много правилна била политиката на ръководството да се налагат юношите.Генов също каза,че ще прави нападателен стил.Всичко става точно обратното поне да не говорят защото звучи като гавра.Ако Генов беше казал няма да разчитам на нашите юноши с някой изключения и стила на игра ще бъде преди всичко да не допускаме голове в нашата врата,отначало щеше да има реакций,но до сега всичко щеше да е ок. щеше да се знае за какво става въпрос и хубаво,лошо всички щяха да го приемат заради отбора,но продължава да се говори едно,а да се прави съвсем друго.Създава се мнение за неясна политика в отбора.Това си е мое лично мнение и не искам да ангажирам никой.Признавам си,че резултатите в сравнение с Вилизар са доста по добри,но на мене този стил на игра не ми харесва съответно няма как да харесвам Сър-Генов.Харесват ми агресивните треньори които търсят постоянно победата не зависимо къде и с кой играят може на някой мачове да играят по пребрано,но не като нас с цска в глуха защита и ако издържим 0-0 да се радваме.Представете си ако всичките треньри практикуват стила на Генов какъв ще бъде футбола,не искам и да си го помислям повечето мачове 0-0 и тук там 1-0 при някой грешка на единия от отборите.За това се радвам,че такива треньори като Генов са много малко,за това в Пловдив изобщо не му дадоха шанс,там не харесват такъв футбол.
-
- Контакти:
Ами Генов говореше,че ще налага юноши и много правилна била политиката на ръководството да се налагат юношите.Генов също каза,че ще прави нападателен стил.Всичко става точно обратното поне да не говорят защото звучи като гавра
Да,обаче Генов обеща ли да се бори за ЕКТ?Обеща ли да имаме шансза 4-тото място?НЕ,обаче ни намърда там с НЕагресивния си футбол.Това обче никой не го отчита.Юноши та юноши,те се налагат когато няма цели,а Генов ГОНИ такива цели.И както за нас,така и за юношите е много по-важно отбора да се класира в ЕКТ.И ако се класира там това ще е заслуга само и единствено на Стефан Генов,неговия стил и на играчите.
повечето от тях да не кажа 90% са болни
Така си е