Извинявайте,но поне 2-ма човека казаха,че Ратников не бил бърз

.Момчета,ти ноемврито и другите после - наистина ли смятате Ратников за бавен и муден?Ако кажете това,то аз ще ида да се гръмна,честно ви казвам!До вчера силно се съмнявах дали Ратников не е най-бързия ни футболист след Румбата,а вие направо ме убивате.Все едно никога не сте гледали Черно Море или поне не и мачове на естонеца.Видеото от Локо Пд...не,дузпата с Берое която изработи,я си спомнете как ги надбягва!Да твърдите,че Ратников е бавен,муден или нещо от сорта е направо смешно.Сравнен с Жоро,Дани Г и всичките ни останали халфове,че дори и повечето крила като Тошко,Адемар...абе той е една предавка по-бърз от всичките,набира като моторетка.Тук не го превъзнасям,просто не очаквах да кажете такава глупост за едно от общо трите качества на естонеца заради които го смятам като основен играч-отличен къс пас,импровизация и поглед на играта и...СКОРОСТ!Скорост на мисленето,на подаването,на бягането...дори когато греши пас го греши защото се стреми да работи с едно докосване и много бързо да движи играта.Е,прави сте,че е много слаб в единоборства,слаб физически,рехав и психически,като човек също е скапан,ноооо,много моля,нека не се връщаме във времената на Прическата да обяснявам по 100 пъти какво може и какво не,да ровя видеофайлове и т.н.,за да му доказвам положителните качества.Да,разбира се,ако има българин по-добър от него хахахаха,ами веднага титуляр за негова сметка,знаете какво е мнението ми за чужденците,всички сме горе-долу съгласни,че имаме ли наше момче то трябва да е с приоритет.Зехиров ако покаже повече-винаги ще съм за Зехиров.Но макар и да е играл добре не мисля,че Михалев може да е над Ратников поне тази пролет,много е малък още...важното е,че има потенциал,може и да е новия Жоро Илиев той,не се сещам поне аз от школата да е излизал скоро време играч на тази позиция