Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Мнениеот ShooterMan » 25 яну 2011 16:58

14 ноември,Я да те питам,ти какво разбираш под дефанзивен халф?Може ли да ми обясниш?Разбираш явно,че е някое ренде,някой чобанин,който се изолирва от организацията на играта.Разбираш и,че пасът изобщо не трябва да се практикува от дефанзивните халфове,те май трябва да ритат само нагоре и напреде безцелно като селяндури :?: Според коментара на мача Ратников влиза и играе като дефанзивен халф,до Гравесена,а пред тях е Жоро Илиев.Което пак превръща тебе в обект за подигравка на тема КРЕАТИВНОСТ ОТ ДЕФАНЗИВЕН ПОЛУЗАЩИТНИК и пак налива вода в моята воденица,показвайки и на най-големите тъпаци,че Ратников където и да играе на терена,дори и дефанзивен халф пак прави цялата игра.Нали :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 25 яну 2011 16:59

По логиката ти,Т.Колев трябва да го изгоним след това полувреме.В този мач по-опитните играха на непривични за тях постове.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 яну 2011 17:04

Според 14 ноември,поста вътрешен полузащитник е нетипичен за Дани Г(макар в ЦСКА да беше точно такъв и тук да го взехме като точно такъв),офанзивен зад нападателите е нетипичен за Жоро Илиев,а дефанзивен халф Станислав никога не е играл,Божилов не е играл централен нападател досега,както и Адемар и Марадончо никога не са играли по фланговете,Сашо бека никога не е бил десен бек пък.Я сега да питаме ,кой е играл на непривичен пост?Кой освен Тошко Колев...и Ратников!И как се справи Ратников на нетипичния си пост-дефанзивен халф,защото макар и да прави 2 асистенции в нетипичното си положение според тебе е бил от най-слабите на терена?А Тошко за ляв защитник не става и това го знаем още от мача с Беласица 6:0...но нали Адемар трябва да играе по крилото там ще намираме леви беци измежду останалите
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 яну 2011 17:42

Искам да ви върна доста годинии назад във времето.Имаше един отбор Добруджа и един треньор-Илия Илиев.Никому неизвестния Илиев,който се славеше единствено с това че е майстор в това да остави един отбор в А група.Тоест-майстор по оцеляванията.Но когато му дадоха да си направи отбор такъв какъвто той иска,с подходящите играчи,Добруджа започна да играе бих казал страхотен футбол.А какво направи Илиев тогава?Изгради отбор от млади и непознати играчи,готови да си оставят дробовете на терена и заложи на скоростен и агресивен футбол.Паралела който искам да направя е с нашият треньор.Никому неизвестен,събра никому неизвестни в по голямата си част играчи и ги накара да бягат.А както знаем бързината и младоста вървят ръка за ръка.Вярно е че им липсва опит,но нали затова остават в отбора играчи като Адемар,Шерифа,Жоро,Танка,Илко.Те ще дават сигурноста,а младите ще дават скороста и експлозивноста.И с един треньор който умее да ги нареди и постави правилните задачи,нещата може и да се получат.Аз също харесвам естонеца,но явно като човек не става.Което ще рече че във всеки един момент може да ни забие ножа и да отпраши нанякъде като шабленското говедо.Затова сякаш е по добре /ако има кой разбира се/някое наше момче да прави играта.Само да вметна че естонеца е майстор на късият пас и на двойните подавания+извеждащите зад гърба на защитата пасове.А такъв играч за съжаление още нямаме.Вярно е че стрелеца малко се поизхвърля като го сравнява с Шави и Иниеста.но за нас той е точно такъв играч.Играч който с едно докосване може да обърне развоят на мача.Колко минути ще запише естонеца напролет зависи от треньора,а не от нас.Ще поживеем,ще видим.Важното за мен е че започнаха да търсят място на Дани Г,което ще рече че няма да е онази константа в титулярният състав.Ако аз бях треньор,Дани Г щеше да е несменеям титуляр на Тича и нямаше да е в групата за мачовете навън.Играч с две лица.За Марадончо няма да кажа нищо,защото и лятото започна ударно и после се скри.Страхотно впечатление прави Румен Рууни Николов.Завидна ефективност на тази позиция.Мисля си че навън няма да има въобще място за съмнение кой трябва да е титулярният нападател.Когато ще трябва да се разбиват бетони,може да е необходим Божилов.Но ако Чечо успее да ги научи да играят трима леки нападатели на скорост,мисля че даже и дългоочакваният таран няма да ни е толкова нужен.Но при тази постройка най важното звено стават двамата в центъра на халфовата линия.А ние там нямаме класа.Ще ме извинявате,но играчи като Дани Г и Ратников въобще нямат място в тази зона,къдфето е нужна бързина,мощ,четене на играта и добро подаване.Кой играч притежава тези качества в Черно море?Там трябваше да търсим някой като Грийн.Защото играта почва от центъра и се решава там.Който загуби центъра и Меси да има в така,ще губи мачовете си.Желая успех на изцяло подновеният ни отбор.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 25 яну 2011 17:49

Момчета,които бяхте на контролата,не чухте ли нещо за чаканите футболисти?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 яну 2011 17:59

ralimavridov написа:Момчета,които бяхте на контролата,не чухте ли нещо за чаканите футболисти?

Не прочете ли какво каза Генов за чаканите футболисти...мисля че е достатъчно, явно е, че ще ги видим съвсем скоро
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 яну 2011 18:33

Извинявайте,но поне 2-ма човека казаха,че Ратников не бил бърз :shock: :o .Момчета,ти ноемврито и другите после - наистина ли смятате Ратников за бавен и муден?Ако кажете това,то аз ще ида да се гръмна,честно ви казвам!До вчера силно се съмнявах дали Ратников не е най-бързия ни футболист след Румбата,а вие направо ме убивате.Все едно никога не сте гледали Черно Море или поне не и мачове на естонеца.Видеото от Локо Пд...не,дузпата с Берое която изработи,я си спомнете как ги надбягва!Да твърдите,че Ратников е бавен,муден или нещо от сорта е направо смешно.Сравнен с Жоро,Дани Г и всичките ни останали халфове,че дори и повечето крила като Тошко,Адемар...абе той е една предавка по-бърз от всичките,набира като моторетка.Тук не го превъзнасям,просто не очаквах да кажете такава глупост за едно от общо трите качества на естонеца заради които го смятам като основен играч-отличен къс пас,импровизация и поглед на играта и...СКОРОСТ!Скорост на мисленето,на подаването,на бягането...дори когато греши пас го греши защото се стреми да работи с едно докосване и много бързо да движи играта.Е,прави сте,че е много слаб в единоборства,слаб физически,рехав и психически,като човек също е скапан,ноооо,много моля,нека не се връщаме във времената на Прическата да обяснявам по 100 пъти какво може и какво не,да ровя видеофайлове и т.н.,за да му доказвам положителните качества.Да,разбира се,ако има българин по-добър от него хахахаха,ами веднага титуляр за негова сметка,знаете какво е мнението ми за чужденците,всички сме горе-долу съгласни,че имаме ли наше момче то трябва да е с приоритет.Зехиров ако покаже повече-винаги ще съм за Зехиров.Но макар и да е играл добре не мисля,че Михалев може да е над Ратников поне тази пролет,много е малък още...важното е,че има потенциал,може и да е новия Жоро Илиев той,не се сещам поне аз от школата да е излизал скоро време играч на тази позиция :mrgreen:

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 25 яну 2011 18:53

От това което видях си мисля за следния състав :

------------------------------26.Пиргов------------------------------
17.Я.Андреев---15.Ал.Александров---6.Т.Дяков---12.Тиаго
-----------------------------24.Д.Петков-----------------------------
??.Марчев--------------------------------------------------3.Адемар
-----------------------21.Илиев---27.Ратников-----------------------
---------------------------90.Румен Николов---------------------------

Още не съм напълно сигурен, че Андреев трябва да е на десния бек.Както и това че Дяков трябва да е ЦЗ за сметка на Росен Колев. Пиша състава и без да съм гледал Зехиров и 2та нови играчи, които са неизвестни все още.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 25 яну 2011 19:24

От този мач днес ми направи впечатление новите Росен Колев Борбен може би ако играе през сезона и се обиграе ще е доста добър ,ще взима явно пример от А.Александров.Веселин Марчев също показа ,че има място в отбора но от една контрола не бива да се заблуждаваме но момчето наистина търсише да вкара гол и да се докаже също доста борбен има какво да подобри.Янчо Андреев много бърз много ефективен по фланга с една дума перфектен.Румен Николов няма какво да кажа той е бъдеще за Черно Море.Ратников нямам думи за него жалко ,че прическата не го пускаше през сезона но съдба ... С една дума не гледахме качествен футбол но побягаха момчетата вкараха 5 гола колкото да им се порадваме.Айде наздраве САМО ЧЕРНО МОРЕ! :mrgreen:

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 25 яну 2011 22:24

Все пак това е първа контрола, срещу светкавица, на сняг ... безумно е да си правим заключения от този мач.

И относно халфовете - може би има показатели като отнети топки, спечелени единоборства, точни подавания и т.н. Не може да броим само асистенциите, за да оценяваме халфовете. Най-малкото - има много гениални пасове, които не се превръщат в асистенции само заради пропуск на нападателя.

Какъв играе Марчев?

Върни се в “Черно море”