Veso1913 написа:И каква е разликата морски?От кога си в агитката?И не мислиш ли че е смешно да сравняваш агитката в която си ти сега,с тази агитка в която сме били ние под козирката преди 30 години?Събирали сме се по 3-4000 човека за разлика от сегашната бройка.Правили сме походи по центъра на Варна.Нещо с което не може да се похвали сегашната агитка.Абе времена...Няма да забравя как ходихме да пеем на бате ви Кольо пред блока.Вие на кого сте пяли пред дома му?Или сега не заслужават песните ви?Кога се появихте на Тича вчера?Като свърши почти всичко.А ние по старичките бяхме там от 12-45.И накрая да ви кажа,че деленето на агитка и останалите е не само смешно,но и жалко.Когато бяхме в Б група на косъм от изпадане,не си спомням да е имало агитка,освен нас,вечното присъствие на Тича.Хората седящи под козирката.И още нещо.Цял живот да гледаш Черно море,не вярвам да отидеш на толкова гостувания,колкото съм посетил аз и още двама-трима с които обикаляхме цялата страна с колите си.Но времената бяха други,приоритетите други.Бъдете живи и здрави,радвайте се на морето както аз съм се радвал и бъдете щастливи с това което имате.Не бъркайте в чиниите на другите.Всичко хубаво!
така, в агитката съм от над 4 години

Разлика определено има- едните подкрепят отбора си 90 минути с песни , хореогхрафии и т.н, а други псуват що им око види и ухо чуе, замерят със семки съседа и т.н... И това какво общо има с подкрепата към отбора? Ами честно казано съм чувал доста неща за агитката преид 30 години, ами не е била голяма

Пак като сегашната... И още нещо- агитката сега нямаше да е толкова малка, ако хора от козирката мой набор ходеха не под козирката, а в нея... И кога сте правили походи? Походи за всеки мач ли? Да не говорим, че тогава да се манифестира едва ли не е било мода.... Севга походи има за мачове със Спартак... И то винаги... То има ли някого да му пееш пред дома сегха? Освен на Жоро Илиев? Ти на някоя от сегашните п...и виждаш ли да залсужава да се пее? И въпреки всичко с Жоро Илиев доста хора от агитката са близки... За Тича не знам, аз лично съм в София.... Така че не знам кой кога се е появил

Агитка винаги е имало, просто беше съвсем малка... Защо говориш сега глупсоти?
Иначе за гостуванията- тук удари на камък, ти колко си годишен, аз колко съм годишен... Това първо, второ аз на всички гостувания на които мога- ходя... Къде ли не бях- Берковица, Монтана, Пловдив, София, Бургас, Каварна, Своге и т.н....
Аз не бъркам в ничия чиния, но искам да сме голяма агитрка и целия стадион да скандира, а не да се псува и някои да си бъркат в носа,.,,,, И не мисля, че сегашната агитка отстъпва по нещо на предишната... Ние в агитката милеем за отбора, а под козитрката има хора на които грам не им пука... Не говоря за всички, а за една групичка..