Монтана : Черно Море (Купа На България)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: Монтана : Черно Море (Купа На България)

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 ное 2010 22:23

Iceberg написа::) :) :) Ами щото и без да се качваш на небето Стефчовото, се вижда, че няма кой друг! Освен Тиаго не се сещам кой друг може да играе в центъра до Шерифа. Но тогава трябва човек за отляво. А там Велизар пробваше по едно време Тошката. Скоро гледах как и СтеФчото го пробва на двустванната игра, ама не вярвам да рискува. хем Тиаго не е обигран достатъчно с Шерифа, хем Тошката ляв бек... Петков мисля и той май можеше да играе централен, ама с него пък съвсем няма да рискува. Незнам, незнам. Така мисля, че ще постъпи, както съм го написал. :) И все пак до петък вечер има още много време..... Ще се опитам да го разгадая и тоя път, ама ще ми е по-трудно Даненце :))))))))))

Ами Камен Трифонов какъв е бе СтеФчо ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 22:26

more написа:[offtopic]Стевчо и Ради вече ще знаем кои да нареждаме в форума при лош резултат(дано са по-малко за бъдеще)! :lol: :mrgreen: ;)[/offtopic]

Да бе, вие само стойте отстрани, четете, хилете се и .. се скатавайте. Я да се направите и вие на тренери по един път! Нали казахме, че ще се забавляваме тука. Я глей колко сте се наредили там отдолу.... четци. Ние тука с Данито се раздаваме, потим се яко, вие... сеир гледате :) :) :) :) Не бе, шегата настрани. Айде де, активизирайте се малко. Всеки има мнение по състава. Всеки има предположения, съображения. Айде де.... дайте да ги видим.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 ное 2010 22:28

Iceberg написа:
more написа:[offtopic]Стевчо и Ради вече ще знаем кои да нареждаме в форума при лош резултат(дано са по-малко за бъдеще)! :lol: :mrgreen: ;)[/offtopic]

Да бе, вие само стойте отстрани, четете, хилете се и .. се скатавайте. Я да се направите и вие на тренери по един път! Нали казахме, че ще се забавляваме тука. Я глей колко сте се наредили там отдолу.... четци. Ние тука с Данито се раздаваме, потим се яко, вие... сеир гледате :) :) :) :) Не бе, шегата настрани. Айде де, активизирайте се малко. Всеки има мнение по състава. Всеки има предположения, съображения. Айде де.... дайте да ги видим.

Аз жестоко се изпотих да ти кажа, чудя се ако има тъч, кой да го бие .. :o

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 22:36

Пачков, кой! Викай го да ти носи суха фанелка за преобличане, че ще вземеш да настинеш, стига ми се е моткал по клетките на гостите... И.. да бие тъчовете той. :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 ное 2010 22:38

Iceberg написа:Пачков, кой! Викай го да ти носи суха фанелка за преобличане, че ще вземеш да настинеш, стига ми се е моткал по клетките на гостите... И.. да бие тъчовете той. :)

я ме потърски в скайп - vnboy93 :lol:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 ное 2010 22:56

Замисли ли се някой какво е състоянието на Дяков след мача? Ако контузията излезе по-сериозна как виждате защитния вал? Според мен Тиаго ще влзезе в центъра, а може би Ели ще запушва дупката отляво? Би било добре при липса на каре защитници бай Ви Стефчо да промени схемата на 3-6-1 (щото не му стиска да сложи 3-5-2) ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 23:25

cristely написа:Замисли ли се някой какво е състоянието на Дяков след мача? Ако контузията излезе по-сериозна как виждате защитния вал? Според мен Тиаго ще влзезе в центъра, а може би Ели ще запушва дупката отляво? Би било добре при липса на каре защитници бай Ви Стефчо да промени схемата на 3-6-1 (щото не му стиска да сложи 3-5-2) ;)

Дяков тренира вече наравно с останалите, явно не е била сериозна контузията. cristely, ти как я виждаш схемата, а и състава де. Щото аз не мога и да си помисля, че Генов ще прибегне до 3-ма отзад???! Виж, да излезе пак без нито един чист нападател, както го направи в Каварна по-може, въпреки, че ще е тъпо. Трябва да е осъзнал грешката си и да не я повтаря никога повече. Ама да излезе с трима отзад.... тц, нема как да стане. Тъй мисля аз. Тя тая схема се опитваше да я наложи Велизар, ама.. нещо не хвана декиш.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 18 ное 2010 02:49

Днеска си говорих с Румен Николов. Каза, че всички са в добро настроение а той самият отива да шиба Монтана :) горе главите!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 ное 2010 10:05

----------------Пиргов -----------------
Маркес----- Шерифа----Тиаго-----Адемар
---- Димов----- Ратников------Ж.Илиев
Р.Николов------ Капитанов ------Т.Колев
Последна промяна от Sole на 18 ное 2010 11:56, променено общо 3 пъти.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 18 ное 2010 10:23

Iceberg написа:
cristely написа:Замисли ли се някой какво е състоянието на Дяков след мача? Ако контузията излезе по-сериозна как виждате защитния вал? Според мен Тиаго ще влзезе в центъра, а може би Ели ще запушва дупката отляво? Би било добре при липса на каре защитници бай Ви Стефчо да промени схемата на 3-6-1 (щото не му стиска да сложи 3-5-2) ;)

Дяков тренира вече наравно с останалите, явно не е била сериозна контузията. cristely, ти как я виждаш схемата, а и състава де. Щото аз не мога и да си помисля, че Генов ще прибегне до 3-ма отзад???! Виж, да излезе пак без нито един чист нападател, както го направи в Каварна по-може, въпреки, че ще е тъпо. Трябва да е осъзнал грешката си и да не я повтаря никога повече. Ама да излезе с трима отзад.... тц, нема как да стане. Тъй мисля аз. Тя тая схема се опитваше да я наложи Велизар, ама.. нещо не хвана декиш.

Откровено да си призная не съм я мислил схемата, но ако се наложи да изляза с 3-ма в отбрана сигурно ще изглежда така:

Ели/Сашо ....... Шери........ Тиаго
............. ДаниД.......Петков....
Т.Колев.......ЖороИ.......Адемар
..................Ратников...............
..................Божилов..............

една смяна ще оставя за продълженията задължително за Жардел особено ако се наложи да се бият дузпи.

Върни се в “Черно море”