morqche написа:Добър мач с оглед на нивата... крайно време е да направят нещо по въпроса...
Съгласен.Гледах мача на работа и останах доволен от видяното.От състава,играта и желанието на момчетата.Искрено се надявам В.П.да е нямал никакво отношение към състава.

Както и да е,стува ми се,че липсата му на скамейката се отразява добре на отбора.Мое мнение.Много ми хареса,че се опитваха далечни удари,Дани Г.и Ели си сменяха много често местата по фланговете,над всички поставям Ели Маркес.Ударихме греда,пропуснахме още голове,но мисля,че вече има живец в играта.Намираме май верния ритъм и дано да продължим в същия дух.Нека се раздават като вчера,а какво ще дойде...не е толкова важно.И загуби да бъдат,така по-лесно се възприемат.И накрая да кажа за Жардел.Хареса ми много старанието му и желанието да вкара,ама да му пожелаем да вкара в следващия кръг.

И спирането му с гърди и ножичния му удар,не се нуждаят от друг коментар,освен от едно голямо ''Браво''.Аз лично не помня,някой на неговата възраст...да опита такова нещо.
Само Черно море.