Черно Море - Сливен - 3:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: 26.09, 16:00 Черно Море - Сливен / Всички на стадиона !

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2010 23:25

MORSKI написа:Приканвам да спазвате добрия тон и да говорите по темата за да не наказвам!
Тристане, мислих те за нормален левскар :arrow: :arrow:
Моряци, мача с Левски мина отдавна, какво още дъвчите глупсоти- тази тема е за мача със Сливен :evil:

[offtopic]Ядосах се. Имаше причина за това. Ама и ти си поизтрил доста мнения :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 27 сеп 2010 01:53

Добър мач с оглед на нивата... крайно време е да направят нещо по въпроса...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 сеп 2010 16:40

morqche написа:Добър мач с оглед на нивата... крайно време е да направят нещо по въпроса...

Съгласен.Гледах мача на работа и останах доволен от видяното.От състава,играта и желанието на момчетата.Искрено се надявам В.П.да е нямал никакво отношение към състава. :lol: Както и да е,стува ми се,че липсата му на скамейката се отразява добре на отбора.Мое мнение.Много ми хареса,че се опитваха далечни удари,Дани Г.и Ели си сменяха много често местата по фланговете,над всички поставям Ели Маркес.Ударихме греда,пропуснахме още голове,но мисля,че вече има живец в играта.Намираме май верния ритъм и дано да продължим в същия дух.Нека се раздават като вчера,а какво ще дойде...не е толкова важно.И загуби да бъдат,така по-лесно се възприемат.И накрая да кажа за Жардел.Хареса ми много старанието му и желанието да вкара,ама да му пожелаем да вкара в следващия кръг. :) И спирането му с гърди и ножичния му удар,не се нуждаят от друг коментар,освен от едно голямо ''Браво''.Аз лично не помня,някой на неговата възраст...да опита такова нещо.
Само Черно море.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 27 сеп 2010 17:34

garfild8 написа:И накрая да кажа за Жардел.Хареса ми много старанието му и желанието да вкара,ама да му пожелаем да вкара в следващия кръг. :) И спирането му с гърди и ножичния му удар,не се нуждаят от друг коментар,освен от едно голямо ''Браво''.Аз лично не помня,някой на неговата възраст...да опита такова нещо.

Той да не вземе да се сецне :)

Терена наистина е ужасен, не знам кой му е видял сметката така, но да се вдига и да го оправя - просто не може така.
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 сеп 2010 19:18

motion_man написа:
garfild8 написа:И накрая да кажа за Жардел.Хареса ми много старанието му и желанието да вкара,ама да му пожелаем да вкара в следващия кръг. :) И спирането му с гърди и ножичния му удар,не се нуждаят от друг коментар,освен от едно голямо ''Браво''.Аз лично не помня,някой на неговата възраст...да опита такова нещо.

Той да не вземе да се сецне :)

Терена наистина е ужасен, не знам кой му е видял сметката така, но да се вдига и да го оправя - просто не може така.

Абе не ги ли виждаш тия тимаджии, че не дават пукната стотинка за отбора. Поморие, Каварна, Пирин и ред други къде, къде по-слаби отбори си направиха стадиони и то с осветление, положиха нови чимове и т.н. само нашите пинтии - НИЩО!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 27 сеп 2010 19:45

Не садя трева и т.н., не съм спец, но, знам ли, пет шепи семена да се хвърлят да поникне нещо и да се окоси. Грозна е работата. Никой не говори за подменяне на настилката изцяло и т.н., но щом сега с две препикавания е такова състоянието, то какво следва след няколко кръга като започнат да се изливат есенните дъждове.
Не знам, не знам.
Както сам каза - стиснати са като кокоши гъз, и то за елементарни неща. Но пък от друга страна - можеш ли да ги съдиш, след като лично не сме дали нищо на клуба от финансова гледна точка, какви претенции можем да имаме към друг за същото...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 27 сеп 2010 22:20

Според мен трябва да се намери спонсор който да оправи стадиона.Не може Каварна и Поморие да имат перфектни стадиони а втория или третия по голимина град в България да играят мачовете си на картофена нива.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Черно Море - Сливен - 3:0

Мнениеот The Sailor Man » 29 сеп 2010 10:32

А според мен не трябва да се месим в неща които бъкел на са ни ясни.Спонсор,монсор...сяхаш всички се извъдиха озеленители.Никой от нас хал хабер си няма как се поддържа тревно покритие,нали?Е тогава какви са тези критики и от наши и чужди?Може да е станал някакъв гаф,може всичко да е станало,знаем много добре,че покритието беше повече от отлично съвсем доскоро.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 сеп 2010 10:36

Добре Стрелец.Ама сега не е и най-малкото което може да направят собствениците е да вземат мерки.А ние...може само да си кажем мнението.
Само Черно море.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 29 сеп 2010 10:45

Едно е да си кажем мнението,друго е вече втора седмица да се натяква постоянно едно и също.В началото на сезона тревата беше отлична,но имаше 20 дена августовски жеги.На мача Черноморец-Левски тревата в Бургас беше изгоряла и стадиона беше като нива,ако искате вижте снимки!Преди сливен ако не помните валя пороен дъжд.Какво се поддавате на провокациите на сините лумпени лъжци долни?
Дембеле,Жоазиньо,Кривия - били натреошени от ритниците...питам - колко от т.нар. натрошени игра срещу Берое?Двамата негри бяха там,дори единия вкара гол,а Кривия е готов за Спортинг.Ееее много сме ги ритали бе,много сме ги натрошили....сега тревата,какво им се връзвате?Нека си лаят псетата след нашия керван и толкова
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Върни се в “Черно море”