Стадион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Стадион

Мнениеот MORSKI » 24 мар 2010 20:30

PB1936 написа:[offtopic]И защо това не е официален факт,обявен от НОИ?Само сравни населението на варненска и пловдивска селищни агломерации.Сравни населението на областите.Смятай,че населението на 1/3 от пловдивска област през делничните дни живее в Пловдив.И прибави факта,че Пловдив е град-община,а Варна не е.Да не говорим,че Пловдив е и най-гъсто населеният град в България.Не е тема за спор,нито за гордост,определено.Но пак идва българският манталитет-оповаването на слухове....кой кво' казал,кой кво' ял,кой кой ****...Нека се оповаваме на официални факти.[/offtopic]

[offtopic]Защо не е обявено ли? Защото нямат полза... Аз, ако ти кажа колко човека знам, които дори не се водят, че живеят във Варна!!!За да не плащат данъци в града, пич ;) Водят се, че живеят в Добрич, Силистра, Шумен, Омуртаг, Търговище, Попово и т.н... Но дефакто се прибират на два месеца един път... Работят си във Варна и живеят тук, но никой не ги знае!!!
Ти, ако сравниш официалните данни почти сме ви настигтнали, но реално погледнато града ни нарастна за последните 10 години супер много откъм население... Това се усеща все повече и по трафика, и по хората по улците, и по кражбите, и по убийствата и т.н.. Ще ти дам само няколко примера- в моя блок, допреди 10 - 15 години всички от 1 до последния етаж се познаваха... Сега от 3 етаж нагоре никой почти не се познава..... Придойдоха масово хора от Разград, Силистра и т.н да не ги изреждам пак....Варна как да не е град- община?? Какви неща говориш :shock: Запознай се малко ;)
Официалните факти не ме тооплят, те не променят факта, че града ми се напълни до дупка и вече няма място да пръднеш свободно дори :roll: :shock:
Нещата със селищните агломерации няма какво да ги коментирам- нали ти казах... Всичко дойде във Варна и населението на селата и градовете падна ужансо много....Тъжно,но разбираемо- поради ширещата се безработица...[/offtopic]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 мар 2010 21:58

Проекта е изцяло нов.Направиха го преди няколко месеца.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 24 мар 2010 23:09

Veso1913 написа:Проекта е изцяло нов.Направиха го преди няколко месеца.

И този проект не засяга регулацията там така ли?
Как така такъв проект се вмества в такова малко място,не ме разбирай погрешно лично на мене много ми се иска да си имаме един такъв стадион. :cry:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 25 мар 2010 00:17

aide_morqci написа:
Veso1913 написа:Проекта е изцяло нов.Направиха го преди няколко месеца.

И този проект не засяга регулацията там така ли?
Как така такъв проект се вмества в такова малко място,не ме разбирай погрешно лично на мене много ми се иска да си имаме един такъв стадион. :cry:

ако премахнат наистина пистата се отваря още повече място за трибуни,ако ги вдигнат да са по стръмни както се говори и още две нови съответно зад двете врати,напълно е възможно да се направи един 20 000 стадион на толкова малко място,при другия проект(И.П.) даже ако не се бъркам,от страната на агитката-трибуната я даваха толкова вдигната,че колите от вънка да минават под нея-нещо като тунел,а централната трибуна да стъпва чак в канала отзаде към Морско училище,поне с такива спомени съм останал от това което даваха по телевизията,важното е да се задвижат нещата,горе като гледам под Кауфланд подпукаха игрището с багери,остава ни да се надяваме и на Тича да влязат някой ден
HASTA DE LA VICTORIA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 мар 2010 01:00

Ама къде ще играем, ако тръгнат да реновират Тича? :shock: В Албена ли?
И има и друг проблем, естадиото е на военните, а не на ТИМ ;) До колкоот им знам философията на живот на мутрите, те не градят нищо, а чуждо пък съвсем :lol: :roll:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 мар 2010 10:17

Чуждо,свое,военно - не искам да слушам оправдания.Сякаш ако направят стадиона военните ще изгонят Черно Море от там?Моля ви се,просто невъзможно е това,абсурдно и никога няма да стане."Когато искаш-търсиш начини,когато не искаш-търсиш причини" - английска поговорка олицетворяваща комедията която се играе вече няколко години.Само за проекти и простотии са дали толкова милиони(по техни думи),че ако ги бяха дали тези пари за Тича сега щяхме да имаме 15 000 супер-стадион с осветление и т.н. екстри.Знаете какво мисля - Тича трябва да е приоритетния проект по много причини,но ще ви кажа основната - ще бъде готов за 3-4 месеца и проблема ни се решава поне на първо време.Дано БФС наложат по-строги и истински критерии за лицензиране,че нашите да се активизират и да направят нещата както трябва да бъдат.Не разбирам и бездействието на кмета Йорданов,или е забравил,че имаме 35% от Спортен Комплекс Варна и,че цяла Варна иска да види нов стадион?А защо не и за Тича да натиска кмета,да ходи там при военните,да говори с министри - баааах мама му и безотговорност,и мързел :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 25 мар 2010 10:22

Еми ето ви и малко информация и от мен.
Стадион "Тича" е върху имот който е държавна собственост,заобиколен от към юг от "Коджа дере"(Общинска собственост),от запад едим имот между булеварда и стадиона(май дето са продавачите на семки :lol: )-Общ.собств.,
на север улица-Общ.собств.,а на изток имота стига и след залата(залата и стадиона са в един имот)

А интересното е че Гагарин е върху общ. собств
ИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 мар 2010 12:35

Ако,ще реконструират ст.Тича трябва да увеличат размера на игрището. Може би в момента е с минималните позволени размери за стандартите.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 мар 2010 18:51

Sole написа:Ако,ще реконструират ст.Тича трябва да увеличат размера на игрището. Може би в момента е с минималните позволени размери за стандартите.

Абсолютно съм съгласен. И аз искам да видя по-голям терен, този е много малък. На по-голям терен, противника по-трудно ще може да се затваря и ще гледаме повече футбол и по-малко ритане и борба, защото сега са много на гъсто и се скъсват да се ритат, а от време на време това много ме изнервя :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 26 мар 2010 07:58

ogrizko написа:
Sole написа:Ако,ще реконструират ст.Тича трябва да увеличат размера на игрището. Може би в момента е с минималните позволени размери за стандартите.

Абсолютно съм съгласен. И аз искам да видя по-голям терен, този е много малък. На по-голям терен, противника по-трудно ще може да се затваря и ще гледаме повече футбол и по-малко ритане и борба, защото сега са много на гъсто и се скъсват да се ритат, а от време на време това много ме изнервя :roll:

Абе гъсто гъсто, но точно защото е толкова гъсто сме вече почти 2 години без загуба на Тича. Комбинацията от силна защита и малкото пространство е много силно домакинско предимство. Подкрепям напълно агресивния ни стил на игра. По-добре ръгби и победи, отколкото художествена гимнастика и загуби. Освен това я кажи Арсенал колко години играха на Хайбъри и някой да се е оплаквал?

Върни се в “Черно море”