PB1936 написа:[offtopic]И защо това не е официален факт,обявен от НОИ?Само сравни населението на варненска и пловдивска селищни агломерации.Сравни населението на областите.Смятай,че населението на 1/3 от пловдивска област през делничните дни живее в Пловдив.И прибави факта,че Пловдив е град-община,а Варна не е.Да не говорим,че Пловдив е и най-гъсто населеният град в България.Не е тема за спор,нито за гордост,определено.Но пак идва българският манталитет-оповаването на слухове....кой кво' казал,кой кво' ял,кой кой ****...Нека се оповаваме на официални факти.[/offtopic]
[offtopic]Защо не е обявено ли? Защото нямат полза... Аз, ако ти кажа колко човека знам, които дори не се водят, че живеят във Варна!!!За да не плащат данъци в града, пич

Ти, ако сравниш официалните данни почти сме ви настигтнали, но реално погледнато града ни нарастна за последните 10 години супер много откъм население... Това се усеща все повече и по трафика, и по хората по улците, и по кражбите, и по убийствата и т.н.. Ще ти дам само няколко примера- в моя блок, допреди 10 - 15 години всички от 1 до последния етаж се познаваха... Сега от 3 етаж нагоре никой почти не се познава..... Придойдоха масово хора от Разград, Силистра и т.н да не ги изреждам пак....Варна как да не е град- община?? Какви неща говориш

Официалните факти не ме тооплят, те не променят факта, че града ми се напълни до дупка и вече няма място да пръднеш свободно дори

Нещата със селищните агломерации няма какво да ги коментирам- нали ти казах... Всичко дойде във Варна и населението на селата и градовете падна ужансо много....Тъжно,но разбираемо- поради ширещата се безработица...[/offtopic]