Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот Dobri » 12 мар 2010 20:56

evgenimilenov написа:Ами така и не можах да се убедя в това , че е имало засада на гола на Левски . А що се касае за мача Левски - Миньор - мисля , че дуспа има ....... обувката сама е паднала , да ;)

По скоро беше настъпване, т.е. опасна игра и непряк свободен удар. Не че има значение. Истината е че играхме отвратително слабо и всички нападки за катеначото на Миньор са неосноветелни (от 25 мин. бяха с човек по-малко).

ПП Всичките ни коментери относно съдийството в България са безпочвени - погледнете ШЛ.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 12 мар 2010 20:56

По никоя телевизия няма точна позиция на момента на подаването . Вижда се, че Живко е зад последния, но топката е вече във въздуха. За съжаение този клип е от прякото предаване по РИНГ и също не може да се определи дали е засада.
Прави впечатление обаче, че никой играч на Черно море не спори, дори не вдига ръка за засада. Това разбира се е косвено доказателство, но смятам, че феновете на Ч.море определят гола като засада без самите те да са убедени в това. Докато при отмяната на гола на ЛЕВСКИ две мнения не може да има.
Последна промяна от blue magic на 12 мар 2010 20:59, променено общо 1 път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 12 мар 2010 20:57

garfild8 написа:
Fridtjof Nansen написа:
varnafen написа:Черно море никога не си е отлагал мачове от първенството, защото има да играе мачове в Европа....за разлика от вечно неподготввените и бавновъзстановяващи се левски и литекс.

А колко мача в Европа е изиграл "Черно море", да кажем през този век?! ;)

Тука не говорим,кой колко мача е изиграл в Европа. ;)

Що бе, нещо неприлично ли казах?! :o Питам просто, пари не искам... :lol: За моя лична информация искам само да сравня, колко мачове в Европа за тези 10 години са изиграли "Черно море", "Литекс" и "Левски" и колко мача за първенство съответно са (или изобщо не са отложили) :) Аз обичам статистиката, но ще ми отнеме повече време да поровя в сайтовете, затова питам директно и конкретно. Ако нещо въпросът е неудобен, тогава друга работа..... :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 мар 2010 21:00

Nansen,ако е така,да ти кажа че,още не сме отлагали мач от шампионата,заради Европа. :) Нищо че,нашите мачове,още са малко на брой. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 21:01

Blue_AvalanchE написа:

Ами ти вече си със свалени зелени очила, след като Димо Момиров го няма и гледаш самата действителност. А ако намекваш за мача ни с Миньор Перник, съдията просто се уплаши и свири дузпата - ако е купен, няма да е толкова очевидно в края на мача да има дузпа. Така че по - спокойно. ;)

А,не искаш да ме убедиш да сложа сините.Съжалявам предпочитам зелените с тях се гледа по реално. ;) :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:02

Абе най-справедливо сините май все пак се кефите на сгъстената програма на конкурентите!
Ако някой поиска отлагане на мач(както много пъти е правил "един син футболен тим")вероятно ще подкрепите желанието му?

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 12 мар 2010 21:06

blue magic написа:По никоя телевизия няма точна позиция на момента на подаването . Вижда се, че Живко е зад последния, но топката е вече във въздуха. За съжаение този клип е от прякото предаване по РИНГ и също не може да се определи дали е засада.
Прави впечатление обаче, че никой играч на Черно море не спори, дори не вдига ръка за засада. Това разбира се е косвено доказателство, но смятам, че феновете на Ч.море определят гола като засада без самите те да са убедени в това. Докато при отмяната на гола на ЛЕВСКИ две мнения не може да има.

Именно, че не мога да намеря репортажа с добрата камера (по някоя от телевизиите показаха Миланов точно в момента на подаването), но вярвам на очите си, те видяха какво става пред тях ;]
more написа:
Blue_AvalanchE написа:

Ами ти вече си със свалени зелени очила, след като Димо Момиров го няма и гледаш самата действителност. А ако намекваш за мача ни с Миньор Перник, съдията просто се уплаши и свири дузпата - ако е купен, няма да е толкова очевидно в края на мача да има дузпа. Така че по - спокойно. ;)

А,не искаш да ме убедиш да сложа сините.Съжалявам предпочитам зелените с тях се гледа по реално. ;) :mrgreen:

Хахаха... Напълно съм съгласен :D

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:08

evgenimilenov написа:
зелено-бяло написа:Абе най-справедливо сините май все пак се кефите на сгъстената програма на конкурентите!
Ако някой поиска отлагане на мач(както много пъти е правил "един син футболен тим")вероятно ще подкрепите желанието му?

Ne pi4

Izob6to ne mi dreme s koi i koga shte igraete ...... povqrvai mi .... za razlika ot vas az si gledam moq otbor

ами що щеш тука?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 12 мар 2010 21:08

зелено-бяло написа:Абе най-справедливо сините май все пак се кефите на сгъстената програма на конкурентите!

Изобщо не ми пука. Чесно казано не ми пука и за целия шампионт - дали ще сме 1, 3 или 10 все ми е тая.
Имаме си готин собственик, велик треньор (пардон мениджър) и играем страхотен футбол.
Бих предпочел да сме 2-3 години на 8-10 място, но след това да имаме хубав лицензиран стадион и боеспособен атрактивно играещ отбор.
Просто ми писна да ставаме шампиони с демодиран футбол и на есен да ни бият като маче у дирек.
Последна промяна от Dobri на 12 мар 2010 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 21:09

Благодарение на някои странични фактори,независещи от ФК Черно море и феновете на отбора,мачовете в Европа са доста малко.Но въпреки факта,че играехме с доста по-силни отбори,ние не отложихме нито един мач и даже не сме искали смяна на дати.За разлика от сините.Нямам спомени колко мача са отложили и колко са искали да отложат ,но на любителя на статистиката да кажа,че при всяко положение ни водите убедително.така че ако нямаш доводи-замълчи!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”