Сливен : Черно Море 8.3.2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Сливен : Черно Море 8.3.2010

Мнениеот garfild8 » 08 мар 2010 17:08

Това не беше никакъв футбол.Това беше истинска ПАРОДИЯ,на футбол.Кой МАЛОУМНИК,разреши да се играе,на този терен и в това време.
Sole написа:Тоя смешник Стефан Спасов накъса играта с измислени фалове и не позволи на моряците да играят.Два пресилени жълти карона на Сашко. :evil:

И този Пастата,пак се показа като пълен некадърник.Не стига,че не можеше да се играе,ами допълнително накъсваше играта,особено в края на мача,в полза на Сливен.Любо Пенев,правилно,изрева от този безхаберник Пастата.Нямам думи.За стадиона и времето,за некадърния съдия и безхаберието на БФС.
Само Черно море.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 08 мар 2010 17:09

ДА СВИКВАМЕ КОНГРЕС ЗА СМЯНА НА СЪДИИСКАТА КОМИСИЯ И РЪКОВОДСТВОТО НА БФС !!!
А ЗАБРАВИХ, НИЕ НЕ СМЕ ОТБОРА НА ДС, НАС НЯМА КОЙ ДА НИ ЧУЕ :(

САМО ЧЕРНО МОРЕ!
ГОРЕ ГЛАВАТА!
фалшива коса - фалшив футбол!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 мар 2010 17:11

Толкова измислени фалове срещу Ч.Море свирят само като играем със софийските отбори. Чудо е,как, някоя нова Пепеляшка от Сливен не се сети да си събуе обувката :) "стефан спасов" изпълни поръчка на новата синя съдийска комисия--разчистване пътя на "бай Ганя" за зона УЕФА.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 08 мар 2010 17:20

Напълно подкрепям мненията ви за стадиона и за ужасното време в такова време вубще не трябва да се играят тези мачове ... Отново няма да коментирам съдийте как не се контузи някой незнам.Дано времето в неделя е хубаво и стане мач с Докото.Напред Моряци!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 мар 2010 17:21

Типичен пример как без фрапантни ситуаций един съдия почти може да реши изхода на мача..или поне да ти намали шансовете за победа до минимум..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 мар 2010 17:40

Още като видях на какъв терен се играе мача, очаквах да си свърши ей така 0:0 ....няма как да съм недоволен от нашите футболисти. На такъв терен как да имаш претенции, важно беше да се види поне, че се опитват до края на мача да спечелят и да направят нещо. Сигурен съм, че ако се играеше мача на нормален терен, щяхме да спечелим. Що се отнася до съдията.... не мисля, че повлияе кой знае с какво за равенството. Свири си нормално човека, но на този терен нормално да има много спорни положения. Според мен просто мач не трябваше да има днес! Не знам кой е разрешил да се играе.... ако това е имал предвид Велизар като каза лов на вещици, значи е прав. Ако е имал предвид решенията на съдията в мача, ми се струва малко преувеличено. Просто истината е, че трябваше да отложат мача, защото терена не ставаше за футбол!!!
Яд ме е за гредата... все пак имахме шанс и да си вземем мача, но нямахме късмет на няколко пъти. Илко Пиргов отново беше супер стабилен днес... едно невероятно разтягане имаше.. аз първо си мислех, че топката се е ударила в гредата и че Пиргов не може да е стигнал топката, но после като видях как се разтегна... страшна работа, много ме изкефи :mrgreen:
Адемар също смятам, че доста добре се представи. Радвам се, че вече наистина почна да показва интересни неща. В защита доста добре също. Единственото, което не ми хареса днес всъщност беше Сашо..... защо го пуснаха да играе напред като халф не ми е много ясно. Мисля, че с Ратников вместо Сашо... имахме по-голям шанс да си вземем мача. Единствено от това не съм доволен общо взето. А що се отнася до Сашо... много се раздава... много бързо набира скорост, обаче като трябва да се надбягва.. всъщност се вижда как изостава, което не е много добре :roll:
Мишо Лазаров много ми хареса днеска, супер стабилен :)
Даниел Димов отново с много силен мач... Сашко също, но ние вече не очакваме някой да ги забележи, както и Пиргов :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 08 мар 2010 17:50

Аз не можах да разбера след като и 2та отбора останаха с по 10 човек тоз Велизар как не го смени тоя Божилов, след като мача общо взето стана атака-грешка и другия отбор атакува, където ни трябваха бързи играчи. И не мога да си обясня още защо не пуска Ратников да играе вместо Заков например, който откакто го наблюдавам не съм останал дори леко впечатлен от някоя негова изява.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 08 мар 2010 18:12

Този сезон във всеки мач ще играем и срещу съдиите.Не знам дали има смисъл въобще да излизаме да играем.Ако може да си плащаме за съдии от чужбина но прдполагам че сините протежета в БФС няма да разрешат.Трябва всички клубове от провинцията да се съюзят срещу червено-синята мафия и да изскат извънреден конгрес на БФС с главна точка смяна на ръководството.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 мар 2010 18:26

зеленобелия написа:Този сезон във всеки мач ще играем и срещу съдиите.Не знам дали има смисъл въобще да излизаме да играем.Ако може да си плащаме за съдии от чужбина но прдполагам че сините протежета в БФС няма да разрешат.Трябва всички клубове от провинцията да се съюзят срещу червено-синята мафия и да изскат извънреден конгрес на БФС с главна точка смяна на ръководството.

Тотално ЗА.
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 мар 2010 18:31

Божилов игра много страхливо и бе пълна дупка.Трябваше да го смени още на полувремето със Заков.Ратников също трябваше да играе.Той е играч който играе с едно докосване и отличен поглед върху играта.На този леден терен липсваха ударите от далеч,които биха довели до гол.

Върни се в “Черно море”