Още като видях на какъв терен се играе мача, очаквах да си свърши ей така 0:0 ....няма как да съм недоволен от нашите футболисти. На такъв терен как да имаш претенции, важно беше да се види поне, че се опитват до края на мача да спечелят и да направят нещо. Сигурен съм, че ако се играеше мача на нормален терен, щяхме да спечелим. Що се отнася до съдията.... не мисля, че повлияе кой знае с какво за равенството. Свири си нормално човека, но на този терен нормално да има много спорни положения. Според мен просто мач не трябваше да има днес! Не знам кой е разрешил да се играе.... ако това е имал предвид Велизар като каза лов на вещици, значи е прав. Ако е имал предвид решенията на съдията в мача, ми се струва малко преувеличено. Просто истината е, че трябваше да отложат мача, защото терена не ставаше за футбол!!!
Яд ме е за гредата... все пак имахме шанс и да си вземем мача, но нямахме късмет на няколко пъти. Илко Пиргов отново беше супер стабилен днес... едно невероятно разтягане имаше.. аз първо си мислех, че топката се е ударила в гредата и че Пиргов не може да е стигнал топката, но после като видях как се разтегна... страшна работа, много ме изкефи
Адемар също смятам, че доста добре се представи. Радвам се, че вече наистина почна да показва интересни неща. В защита доста добре също. Единственото, което не ми хареса днес всъщност беше Сашо..... защо го пуснаха да играе напред като халф не ми е много ясно. Мисля, че с Ратников вместо Сашо... имахме по-голям шанс да си вземем мача. Единствено от това не съм доволен общо взето. А що се отнася до Сашо... много се раздава... много бързо набира скорост, обаче като трябва да се надбягва.. всъщност се вижда как изостава, което не е много добре
Мишо Лазаров много ми хареса днеска, супер стабилен

Даниел Димов отново с много силен мач... Сашко също, но ние вече не очакваме някой да ги забележи, както и Пиргов