Черно Море 2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Черно Море 2010

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 13:22

Thomson написа:И аз не виждам смисъл за Тъча и Манчев. Ако ги вземем ще са точно като Електричката - без пари дошли, с голяма заплата, нито ще играят с хъс, нито има пред кого да се доказват, нито са перспективни..само пари на вятъра ще се дадат..

И Кривия дойде на 33 години с голяма заплата, но свърши не малко работа, а Тъча е на 26 ако не се лъжа, Камбуров и той в Локо Сф без пари отиде на 31 години, но мачка нали?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 фев 2010 13:24

San-Jose написа:Александров е бек, а Аврамов и Ратников, поне аз съм много разочарован от това, което видях и от двамата срещу Черноморец Балчик, така че не си прави илюзии, че са някакви супер класни попълнения, които ще вдигнат нивото на отбора, трудни биха изместили Тошко Колев за място в отбора

Тъча нали и като бек го играе. Иначе на мен ми се струва много тъпо да не дадем шанс на някои играчи, които още нямат записан и 1 официален мач и не са се сработили достатъчно добре с останалите... и да вземаме нов играч. Тъча да го вземаме само ако ще играе като ляв бек, иначе е безсмислено :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 13:25

ogrizko написа:
San-Jose написа:Александров е бек, а Аврамов и Ратников, поне аз съм много разочарован от това, което видях и от двамата срещу Черноморец Балчик, така че не си прави илюзии, че са някакви супер класни попълнения, които ще вдигнат нивото на отбора, трудни биха изместили Тошко Колев за място в отбора

Тъча нали и като бек го играе. Иначе на мен ми се струва много тъпо да не дадем шанс на някои играчи, които още нямат записан и 1 официален мач и не са се сработили достатъчно добре с останалите... и да вземаме нов играч. Тъча да го вземаме само ако ще играе като ляв бек, иначе е безсмислено :roll:

Не разбра ли, че Тъча е всичко друго, но не и бек, преди 1-2 години се беше скарал с Любо Пенев, защото го беше пуснал десен бек в един мач и то защото титулярния им десен бек се беше контузил, десен бек в ЦСКА е Йордан Минев, ако не вярваш питай и другите

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 фев 2010 13:42

San-Jose написа:Не разбра ли, че Тъча е всичко друго, но не и бек, преди 1-2 години се беше скарал с Любо Пенев, защото го беше пуснал десен бек в един мач и то защото титулярния им десен бек се беше контузил, десен бек в ЦСКА е Йордан Минев, ако не вярваш питай и другите

Аз не казвам къде играе, а като какъв има смисъл да го вземаме, ако ще го вземаме. Ако ще ми играе напред - не, мерси... може и да бяга, ама не може да уцели вратата от 2 метра, същия като Йовов :)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 13:46

ogrizko написа:
San-Jose написа:Не разбра ли, че Тъча е всичко друго, но не и бек, преди 1-2 години се беше скарал с Любо Пенев, защото го беше пуснал десен бек в един мач и то защото титулярния им десен бек се беше контузил, десен бек в ЦСКА е Йордан Минев, ако не вярваш питай и другите

Аз не казвам къде играе, а като какъв има смисъл да го вземаме, ако ще го вземаме. Ако ще ми играе напред - не, мерси... може и да бяга, ама не може да уцели вратата от 2 метра, същия като Йовов :)

То пък ще кажеш, че ние си имаме дясно крило - голмайстор :lol:

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 15 фев 2010 13:55

според мен една от причините да имаме толкова контузени е именно че няма достатъчна конкуренция по постовете-ето защо ни трябват. Също така лятото според мене бяхме много слаби по трансферите(единствено за Ели Маркес съм доволен).Сега зимния трансферен прозорец пак нищо не правим,с едно изключение за Александров от Берое,но пък много ме хвана яд на информацията че докато е на проби при нас футболист отива на проби в друг отбор-за единия от пловдив :? което си беше несерйозно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 14:00

aide_morqci написа:според мен една от причините да имаме толкова контузени е именно че няма достатъчна конкуренция по постовете-ето защо ни трябват. Също така лятото според мене бяхме много слаби по трансферите(единствено за Ели Маркес съм доволен).Сега зимния трансферен прозорец пак нищо не правим,с едно изключение за Александров от Берое,но пък много ме хвана яд на информацията че докато е на проби при нас футболист отива на проби в друг отбор-за единия от пловдив :? което си беше несерйозно.

Мога да кажа, че и Божилов си е попадение, освен невероятна игра с глава има и доста добра техника и удар с левачката, при корнери и центрирания просто всеки отбор спокойно може да си трепери ;) Александрв-бека и той игра много добре в контролата с Балчик, включва се и доста остро в атаките и като цяло играе много нахъсано, но пак казвам единствено не впечатлиха с нищо освен с много грешки - Ратников и Аврамов, но пък може би трябва да се видят в още няколко мачове, но засега това е положението

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 15 фев 2010 14:52

но пак казвам единствено не впечатлиха с нищо освен с много грешки - Ратников и Аврамов

я да те питам аз ти в тази нива осеяна от кратери каква точно игра очакваше,нима не видя че топката не държеше права линия по земя,аман от специалисти като тебе,за бърза игра е нужен терен който първо да не е маломерен и второ да е поне подготвен и отъпкан /
Последна промяна от gambara на 15 фев 2010 14:53, променено общо 1 път.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 фев 2010 14:53

Иначе не знам какво не ви е наред.... ама може да се каже, че това ни е най-добрата селекция от доста време насам! Аз лично съм много доволен този път, за разлика от някакви Адемаровци, Пихоцкичовци и т.н. Пък терените сега не са в добро състояние и нормално да има някаква предпазливост, а пък и все пак контроли. Аврамов и Ратников показаха качества, които впечатлиха треньора. Подписаха договори. Нормално сега малко да се поуспокоят и поотпуснат. Но очаквам в мачовете от първенството да се раздават на 100% и да покажат какво могат :geek:

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 15 фев 2010 16:12

San-Jose написа:
ogrizko написа:

Не разбра ли, че Тъча е всичко друго, но не и бек, преди 1-2 години се беше скарал с Любо Пенев, защото го беше пуснал десен бек в един мач и то защото титулярния им десен бек се беше контузил, десен бек в ЦСКА е Йордан Минев, ако не вярваш питай и другите

Камбуров отиде в Локото на 29г.а кривия дойде при нас на 32 и докато влезе във форма ми на половин сезон.Стига сме събирали отсевките.Трябва да се взимат хора с бъдеще или настояще,но не и заради тяхното минало.Виж цска ако бяха освободили Дормушали Саидходжа(последния да затвори вратата)ставаше да се помисли по въпроса

Върни се в “Черно море”