ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот zlostar » 08 дек 2009 14:02

Аз не казвам, че жребия е добър за нас, но за вас е още по-лош. Имате силна защита + Жоро Илиев, но даже и в сегашната ни форма сте по-слаби от нас. Както казах това, че сте домакини е предимство, но не е решаващо.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 14:04

Силни сте с дузпите, Сливен ги бием всяка година, тука с 3-4 гола, а вие не можете да ги биете там или равен или падате и едвам ги бихте като домакини, не виждам кое ви е по-силното

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 14:05

При нас положението е "или"-"или".Затова се радвам.Защото решителния мач е сега и е във Варна на нашия стадион.Най-неприятния стадион в България за гостуване.Искаме Купата,следователно след като елиминирахме Черноморец ни трябваше точно такъв жребий и точно Левски,защото е по-слаб от Литекс и ЦСКА и най-важното в лоша физическа форма и играещ сряда-събота за 3-та седмица,като видяхме резултата второто полувреме в Сливен какво стана.Дали ще издържите 90-120 минути битка при положение,че клякате в 50-тата и Бардон най-вече,който ви е мотора е направо дроб???
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 14:07

Sagittarius написа:При нас положението е "или"-"или".Затова се радвам.Защото решителния мач е сега и е във Варна на нашия стадион.Най-неприятния стадион в България за гостуване.Искаме Купата,следователно след като елиминирахме Черноморец ни трябваше точно такъв жребий и точно Левски,защото е по-слаб от Литекс и ЦСКА и най-важното в лоша физическа форма и играещ сряда-събота за 3-та седмица,като видяхме резултата второто полувреме в Сливен какво стана.Дали ще издържите 90-120 минути битка при положение,че клякате в 50-тата и Бардон най-вече,който ви е мотора е направо дроб???

Мотора им е дузпата, сега е време да им го върнем ,една несъществуваща и супер измислена дузпа в наша полза и червен картон заслужават, да видят после как се играе така, за съжаление обаче няма кой да даде, ще има голям страх у реферчатата ако е измислена дузпа, Гонзо ще сезира ФИФА и ще иска отлагане на цялото Световно заради дузпата :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 14:18

Срещу Левски точно в този момент си мисля,че няма съдия да даде измислена дузпа.Аз и не искам такава.Искам обективно съдийство само,да не позволява лакти,удари без топка,влизания с бутоните напреде и т.н. прийоми на гонзовия стил на игра,защото в Сливен Сърмов удари с лакът без топка 3 играча на домакините без да бъде санкциониран.Най-добре ще е чужд рефер,за да няма обвинения и спекулации преди и след мача.Иначе при битка за Купа естествено е всеки да прави сметки,близки,далечни бъдещи.За нас това беше перфектния вариант,ако отстраним Левски,а ЦСКА и Локо Сф отпаднат сме кажи-речи.... :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 дек 2009 14:21

При тези 9т от Литекс и за нас мача се явява "или- или". Ако сте искали силен отбор във Варна, то Литекс биха били много по удобни- колкото и да говорят, че ще се борят за купата, не мисля че ще играят сериозно за нея.
Сан Хосе, нещо съдия искаш да ви помага. Не пълни гащите от сега.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 14:23

Някой спомня ли си какво ни беше нападението през 2006 срещу Левски, когато ги отстранихме след продължения и 3:2, ако има някъде и състава, нека го пусне тука, тогава показахме на Шалке 04 как да се класиране на 1/2 финала за УЕФА :lol:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 дек 2009 14:26

Sagittarius написа:Срещу Левски точно в този момент си мисля,че няма съдия да даде измислена дузпа.Аз и не искам такава.Искам обективно съдийство само,да не позволява лакти,удари без топка,влизания с бутоните напреде и т.н. прийоми на гонзовия стил на игра,защото в Сливен Сърмов удари с лакът без топка 3 играча на домакините без да бъде санкциониран.Най-добре ще е чужд рефер,за да няма обвинения и спекулации преди и след мача.

Съгласен!
Sagittarius написа:Иначе при битка за Купа естествено е всеки да прави сметки,близки,далечни бъдещи.За нас това беше перфектния вариант,ако отстраним Левски,а ЦСКА и Локо Сф отпаднат сме кажи-речи.... :roll:

Много "ако-та" - взе да мирише. :mrgreen: Без да искаш обаче уцели точно 3те отбора, които ще продължат от 3те дербита на този кръг.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 14:31

zlostar написа:При тези 9т от Литекс и за нас мача се явява "или- или". Ако сте искали силен отбор във Варна, то Литекс биха били много по удобни- колкото и да говорят, че ще се борят за купата, не мисля че ще играят сериозно за нея.
Сан Хосе, нещо съдия искаш да ви помага. Не пълни гащите от сега.

Е нека след 20 измислени ваши дузпи, някой да посмее да даде 1 за нас, това естествено няма как да стане, по-скоро е вероятно да даде пак две смешни дузпи за вас отколко една дузпа за нас, която би се видяла и от Марс :mrgreen:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 дек 2009 14:40

San-Jose написа:Някой спомня ли си какво ни беше нападението през 2006 срещу Левски, когато ги отстранихме след продължения и 3:2, ако има някъде и състава, нека го пусне тука, тогава показахме на Шалке 04 как да се класиране на 1/2 финала за УЕФА :lol:

Черно море - Левски - 3:2
след продължение (2:2 в редовното време, 2:0 след първото полувреме)
Голмайстори: 1:0 Христов 24, 2:0 Костадинов 35, 2:1 Емил Ангелов 57, 2:2 Георги Иванов 69, 3:2 Вачев 105
Състави:
Черно море: Колев, Лопес, Вачев, Моралес, Милошевич, Стоянов (95 Индзаги), Христов, Костадинов, Жеков (Мирчев 83), Симов (57 Костурков), Владимиров.

Левски: Петков, Миланов, Томашич, Боримиров, Асен Букарев (46 Мирослав Иванов), Домовчийски (57 Йовов), Емил Ангелов, Вагнер, Бардон (63 Георги Иванов), Станислав Ангелов, Топузаков.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”