ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Аз не казвам, че жребия е добър за нас, но за вас е още по-лош. Имате силна защита + Жоро Илиев, но даже и в сегашната ни форма сте по-слаби от нас. Както казах това, че сте домакини е предимство, но не е решаващо.
Силни сте с дузпите, Сливен ги бием всяка година, тука с 3-4 гола, а вие не можете да ги биете там или равен или падате и едвам ги бихте като домакини, не виждам кое ви е по-силното
- Sagittarius
При нас положението е "или"-"или".Затова се радвам.Защото решителния мач е сега и е във Варна на нашия стадион.Най-неприятния стадион в България за гостуване.Искаме Купата,следователно след като елиминирахме Черноморец ни трябваше точно такъв жребий и точно Левски,защото е по-слаб от Литекс и ЦСКА и най-важното в лоша физическа форма и играещ сряда-събота за 3-та седмица,като видяхме резултата второто полувреме в Сливен какво стана.Дали ще издържите 90-120 минути битка при положение,че клякате в 50-тата и Бардон най-вече,който ви е мотора е направо дроб???
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:При нас положението е "или"-"или".Затова се радвам.Защото решителния мач е сега и е във Варна на нашия стадион.Най-неприятния стадион в България за гостуване.Искаме Купата,следователно след като елиминирахме Черноморец ни трябваше точно такъв жребий и точно Левски,защото е по-слаб от Литекс и ЦСКА и най-важното в лоша физическа форма и играещ сряда-събота за 3-та седмица,като видяхме резултата второто полувреме в Сливен какво стана.Дали ще издържите 90-120 минути битка при положение,че клякате в 50-тата и Бардон най-вече,който ви е мотора е направо дроб???
Мотора им е дузпата, сега е време да им го върнем ,една несъществуваща и супер измислена дузпа в наша полза и червен картон заслужават, да видят после как се играе така, за съжаление обаче няма кой да даде, ще има голям страх у реферчатата ако е измислена дузпа, Гонзо ще сезира ФИФА и ще иска отлагане на цялото Световно заради дузпата
- Sagittarius
Срещу Левски точно в този момент си мисля,че няма съдия да даде измислена дузпа.Аз и не искам такава.Искам обективно съдийство само,да не позволява лакти,удари без топка,влизания с бутоните напреде и т.н. прийоми на гонзовия стил на игра,защото в Сливен Сърмов удари с лакът без топка 3 играча на домакините без да бъде санкциониран.Най-добре ще е чужд рефер,за да няма обвинения и спекулации преди и след мача.Иначе при битка за Купа естествено е всеки да прави сметки,близки,далечни бъдещи.За нас това беше перфектния вариант,ако отстраним Левски,а ЦСКА и Локо Сф отпаднат сме кажи-речи.... 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
При тези 9т от Литекс и за нас мача се явява "или- или". Ако сте искали силен отбор във Варна, то Литекс биха били много по удобни- колкото и да говорят, че ще се борят за купата, не мисля че ще играят сериозно за нея.
Сан Хосе, нещо съдия искаш да ви помага. Не пълни гащите от сега.
Някой спомня ли си какво ни беше нападението през 2006 срещу Левски, когато ги отстранихме след продължения и 3:2, ако има някъде и състава, нека го пусне тука, тогава показахме на Шалке 04 как да се класиране на 1/2 финала за УЕФА 
Sagittarius написа:Срещу Левски точно в този момент си мисля,че няма съдия да даде измислена дузпа.Аз и не искам такава.Искам обективно съдийство само,да не позволява лакти,удари без топка,влизания с бутоните напреде и т.н. прийоми на гонзовия стил на игра,защото в Сливен Сърмов удари с лакът без топка 3 играча на домакините без да бъде санкциониран.Най-добре ще е чужд рефер,за да няма обвинения и спекулации преди и след мача.
Съгласен!
Sagittarius написа:Иначе при битка за Купа естествено е всеки да прави сметки,близки,далечни бъдещи.За нас това беше перфектния вариант,ако отстраним Левски,а ЦСКА и Локо Сф отпаднат сме кажи-речи....
Много "ако-та" - взе да мирише.
zlostar написа:При тези 9т от Литекс и за нас мача се явява "или- или". Ако сте искали силен отбор във Варна, то Литекс биха били много по удобни- колкото и да говорят, че ще се борят за купата, не мисля че ще играят сериозно за нея.
Е нека след 20 измислени ваши дузпи, някой да посмее да даде 1 за нас, това естествено няма как да стане, по-скоро е вероятно да даде пак две смешни дузпи за вас отколко една дузпа за нас, която би се видяла и от Марс
San-Jose написа:Някой спомня ли си какво ни беше нападението през 2006 срещу Левски, когато ги отстранихме след продължения и 3:2, ако има някъде и състава, нека го пусне тука, тогава показахме на Шалке 04 как да се класиране на 1/2 финала за УЕФА
Черно море - Левски - 3:2
след продължение (2:2 в редовното време, 2:0 след първото полувреме)
Голмайстори: 1:0 Христов 24, 2:0 Костадинов 35, 2:1 Емил Ангелов 57, 2:2 Георги Иванов 69, 3:2 Вачев 105
Състави:
Черно море: Колев, Лопес, Вачев, Моралес, Милошевич, Стоянов (95 Индзаги), Христов, Костадинов, Жеков (Мирчев 83), Симов (57 Костурков), Владимиров.
Левски: Петков, Миланов, Томашич, Боримиров, Асен Букарев (46 Мирослав Иванов), Домовчийски (57 Йовов), Емил Ангелов, Вагнер, Бардон (63 Георги Иванов), Станислав Ангелов, Топузаков.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?