Левски-Черно море официална тема

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Re: Левски-Черно море официална тема

Мнениеот morqka93 » 11 ное 2009 13:49

Изненадаха ме няколко фенове на Левски,които наистина си вярват.Последните години Левски винаги е наказван от нас(поне във Варна),не знам обаче защо в София мачовете ни са толкова съмнителни и винаги падаме сериозно.Лятото показхме ,че тази година няма да е така,въпреки че тогава Левски бяха в много по-добра форма от сега.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 ное 2009 14:37

bobo03 написа:Едно е сигурно: ако покажем поне 80 % от играта срещу Локо Сф, ако няма съдийски аванти, ако се излезе с добра тактика (имам предвид да не се затваряме и шашкаме) Левски трудно, ама много трудно ще ни победи. И това не е изхвърляне,а реален поглед върху нещата. За всеки случай да изчакаме мача ;) Между другото някой знае ли как се възстановява Данчо Юруков?

Ако Ливърпул беше показал 50% от играта си срещу Ман Ю,ако Реал М беше показал 80% от играта си срещу Милан и т.н.,и т.н.Ти чуваш ли се какво говориш?Ако всеки във всеки мач показва това,на което е способен-няма да има шампионати,а направо ще раздават купите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 12 ное 2009 09:06

deepblue1963 написа:
bobo03 написа:Едно е сигурно: ако покажем поне 80 % от играта срещу Локо Сф, ако няма съдийски аванти, ако се излезе с добра тактика (имам предвид да не се затваряме и шашкаме) Левски трудно, ама много трудно ще ни победи. И това не е изхвърляне,а реален поглед върху нещата. За всеки случай да изчакаме мача ;) Между другото някой знае ли как се възстановява Данчо Юруков?

Ако Ливърпул беше показал 50% от играта си срещу Ман Ю,ако Реал М беше показал 80% от играта си срещу Милан и т.н.,и т.н.Ти чуваш ли се какво говориш?Ако всеки във всеки мач показва това,на което е способен-няма да има шампионати,а направо ще раздават купите.

Не разбирам какво искаш да ми кажеш. Това което си написал е абсолютно вярно, но подкрепя тезата, че отборите не играят винаги, това на което са способни. А що се отнася до мача, аз мисля че Черно море е в по-добро състояние от Левски. В действителност може би Левски да са по-добри, но не и в настоящия момент. Най-добре е да изчакаме мача и тогава да коментираме.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 ное 2009 09:33

bobo03 написа:
deepblue1963 написа:

Не разбирам какво искаш да ми кажеш. Това което си написал е абсолютно вярно, но подкрепя тезата, че отборите не играят винаги, това на което са способни. А що се отнася до мача, аз мисля че Черно море е в по-добро състояние от Левски. В действителност може би Левски да са по-добри, но не и в настоящия момент. Най-добре е да изчакаме мача и тогава да коментираме.

Просто исках да кажа,че твърде много условности си поставил в желанието си Черно Море да се представи добре в София.Не твърдя,че ще ви разгромим,но тове не е и необходимо сега.Трябват ни точки и самочувствие,за да се осигури спокойствието в отбора.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 12 ное 2009 10:19

deepblue1963 написа:Просто исках да кажа,че твърде много условности си поставил в желанието си Черно Море да се представи добре в София.Не твърдя,че ще ви разгромим,но тове не е и необходимо сега.Трябват ни точки и самочувствие,за да се осигури спокойствието в отбора.

Както и на нас ;)

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 14 ное 2009 09:36

Левски - Черно море 0 - 3 . . . това е резултатът!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 ное 2009 09:56

venitos написа:Левски - Черно море 0 - 3 . . . това е резултатът!

Може-във ФИФА 2010!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 14 ное 2009 12:22

deepblue1963 написа:
venitos написа:Левски - Черно море 0 - 3 . . . това е резултатът!

Може-във ФИФА 2010!

На ФИФА 2010 мога поне 0:10 :lol: ако я имаш кажи може да те натупам на фифата

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 15 ное 2009 12:48

хахаха - цялата Левскарска паплач се изсипа да пише в нашият форум, Бегайте си у вашия :mrgreen: !!!
Първото за което искам да призова е да си смените името и да не си присвоявате от тук на татък такива имена - ''Витоша по ви подхожда''
Второто е, че и двата отбора са много зле в момента и любимият ни Черно море и най-омразният ми Левски
За това пожелавам от сърце успех на моряците и дано покажат играта от миналата есен която показваха на Тича - Успех моряци :mrgreen:

Върни се в “Черно море”