Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)
1948 цял отбор привлякоха ....ние досега нито един както винаги
накрая пак каквото остане точно преди старта на сезона...

- Ron Jeremy
- Контакти:
Един от футболистите с най-голям стаж в Черно море си тръгва от клуба, научи dsport. Става дума за защитника Стефан Станчев, който често носеше и лентата на "моряците". Двете страни са прекратили своите договорни отношения.
Юношата на Левски вече търси ново предизвикателство в своята кариера. Той стартира при професионалистите като бек, но в последно време се подвизава и в центъра на отбраната.
доста време игра при нас , така и не успя да ме спечели напълно ,оставам със смесени чувства като цяло доста места се освободиха в защитата дано се намери поне един стабилен ЦЗ ,ако зависи от мен поне двама , все по нелогично става освобождаването на Емо Янчев , но да видим ....
ex Popeye
според мен сме намерили 1 или 2 ц.з които скоро ще подпишат за да освободим 3 ц.з останахме само с Д.Димов и В.Дробаров ако не е супер глупав и рискован ход
Перуката казва, че всички отбори са получили лиценз за новия сезон, но Левски и Черно Море, ще бъдат под мониторинг. Някой знае ли защо и какъв е проблема с нашия лиценз?
Казаха, че е по финансови причини. Аз освен натрупания през годините дълг към ТИМ (средно по 5 милиона на година) - за друго не се сещам ... Все пак вече минаха границата от 50 милки 
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Правят трансфери другите отбори, селекции, подготовки, а при нас е пълна аматьорщина както винаги. Нещо друго очаквали ли сте? Накрая ще вземем в последния момент някой, колкото да запълним бройката и това е. Всяка година едно и също.
Денислав Ангелов: Искат ме родни клубове и отбори от чужбина.
Младежкият национал на Черно море Денислав Ангелов, който преди 3 дни навърши 20 години, продължава да се възстановява от контузия, която го извади от доста мачове на "Морето" през втория полусезон. Нападателят е със скъсани коремни мускулни влакна. Контузията той получи преди около 2 месеца по време на лагера на младежкия национален отбор в Турция. Денис ще продължи още известно време с индивидуалните тренировки по време на подготовката на Черно море, като се надява възможно по-скоро да се възстанови. Той призна в интервю за "Дарик радио", че има интерес към него от родни клубове, а също и от чужбина.
"Контузен съм и е много неприятно, защото губя време, а аз нямам такова за губене. Скъсах коремни мускулни влакна още от лагера с младежкия национален отбор в Турция. Явно съм се пренатоварил и се контузих. Започнах вече леко да бягам. Не съм тренирал отдавна-2 месеца. Това е много време. Опитвам се да мисля позитивно и успявам донякъде благодарение на моето семейство, приятели. На първо място искам да се оправя и да започна пълноценно да тренирам. Много време стана. Ще се наложи още да поработя индивидуално, а не наравно със съотборниците ми на старта на подготовката, защото може да направя още една беля.
Сезонът за мен го определям донякъде като успешен, заради повиквателната ми за младежкия национален отбор, а и донякъде не, защото не успях да запиша много игрови минути в efbet Лига. Играх малко и не искам да го коментирам това. Имам желанието и амбицията да записвам много повече игрово време и да вкарвам голове. Какво искам да променя в себе си за следващия сезон? Не искам да променям нищо. Няма какво да променям. Всичко в мен е така, както трябва да бъде. Успешен го определям сезона, защото бях повикан в младежкия национален отбор. Това много ме зарадва. Треньорът Александър Димитров залагаше на мен на контролите в Турция . Чувствах се уникално. Чувствах се добре и щастлив, въпреки че не играх на моята позиция на върха на атаката, а на крилото. Знаете, че успяхме да победим Украйна и Казахстан, а загубихме от Северна Македония, тъй като мислехме вече за прибиране и подценихме мача”, каза Денислав Ангелов.
Той призна, че има интерес към него от други отбори: „Да, има интерес към мен и ми обещават, че ще играя на 100 %, щом не ме използват в Черно море. Черно море ще си остане винаги отборът на сърцето ми, защото от малък съм си моряк, но той не е моят таван. Аз искам да се развивам и да играя и в други големи отбори. Аз си имам цели, мечти. Както нашите са ме учили-човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. По време на лагера с младежките национали също ме търсеха. За мен най-голямата сцена на един футболист е националният отбор.
Малко ми звучи като че му се заминава на Денислав.
Младежкият национал на Черно море Денислав Ангелов, който преди 3 дни навърши 20 години, продължава да се възстановява от контузия, която го извади от доста мачове на "Морето" през втория полусезон. Нападателят е със скъсани коремни мускулни влакна. Контузията той получи преди около 2 месеца по време на лагера на младежкия национален отбор в Турция. Денис ще продължи още известно време с индивидуалните тренировки по време на подготовката на Черно море, като се надява възможно по-скоро да се възстанови. Той призна в интервю за "Дарик радио", че има интерес към него от родни клубове, а също и от чужбина.
"Контузен съм и е много неприятно, защото губя време, а аз нямам такова за губене. Скъсах коремни мускулни влакна още от лагера с младежкия национален отбор в Турция. Явно съм се пренатоварил и се контузих. Започнах вече леко да бягам. Не съм тренирал отдавна-2 месеца. Това е много време. Опитвам се да мисля позитивно и успявам донякъде благодарение на моето семейство, приятели. На първо място искам да се оправя и да започна пълноценно да тренирам. Много време стана. Ще се наложи още да поработя индивидуално, а не наравно със съотборниците ми на старта на подготовката, защото може да направя още една беля.
Сезонът за мен го определям донякъде като успешен, заради повиквателната ми за младежкия национален отбор, а и донякъде не, защото не успях да запиша много игрови минути в efbet Лига. Играх малко и не искам да го коментирам това. Имам желанието и амбицията да записвам много повече игрово време и да вкарвам голове. Какво искам да променя в себе си за следващия сезон? Не искам да променям нищо. Няма какво да променям. Всичко в мен е така, както трябва да бъде. Успешен го определям сезона, защото бях повикан в младежкия национален отбор. Това много ме зарадва. Треньорът Александър Димитров залагаше на мен на контролите в Турция . Чувствах се уникално. Чувствах се добре и щастлив, въпреки че не играх на моята позиция на върха на атаката, а на крилото. Знаете, че успяхме да победим Украйна и Казахстан, а загубихме от Северна Македония, тъй като мислехме вече за прибиране и подценихме мача”, каза Денислав Ангелов.
Той призна, че има интерес към него от други отбори: „Да, има интерес към мен и ми обещават, че ще играя на 100 %, щом не ме използват в Черно море. Черно море ще си остане винаги отборът на сърцето ми, защото от малък съм си моряк, но той не е моят таван. Аз искам да се развивам и да играя и в други големи отбори. Аз си имам цели, мечти. Както нашите са ме учили-човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. По време на лагера с младежките национали също ме търсеха. За мен най-голямата сцена на един футболист е националният отбор.
Малко ми звучи като че му се заминава на Денислав.
-
ShooterMan
- Контакти:
Нормално е да иска да играе. Всъщност звучи много позитивно и не си излива някаквото вътрешно огорчение към клуба, както правят някои други. За мен Денислав имаше малшанс тази година с контузията и не бива да се отчайва. Ако е възстановен смятам, че има добри шансове за много изява през новия сезон и добре ще се впише сред офанзивните ни халфове, чийто профил - бързи и комбинативни, технични е близък и до неговия. Ето пример с Мартин Дичев как бавно си взема титулярно място. От онзи отбор, всички юноши подписали заедно - Виктор, Мартин Дичев, Дичевски, Пепи Вуцов, Денислав, Лъчо Йорданов, Велислав Василев - от тези всичките станали шампиони най-далече от титулярно място в началото беше именно Дичев. Ама наистина много далече беше дори от групите за мачовете, но е упорит и търпелив и с късмет да се опази от травми нещата се получават. Не бива да се реагира прибързано, особено на тези години - 20. Черно Море е елитен отбор с отличен треньор за млади играчи, като с пълна сила важи, че който младок го е слушал - стана футболист, който не го е слушал - общо взето не стана.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Черно море се отказа от защитника на Ботев (Враца) Венцислав Керчев. Преди време се заговори, че "моряците" искат юношата на Лудогорец, пише Novapress.
Илиан Илиев търси централен защитник с ляв крак и защитникът на врачани му бе една от опциите, но в крайна сметка по всяка вероятност отборът ще се обърне към чужденец. Керчев е юноша и бивш футболист на Лудогорец.Славия е пред подпис със защитника Венцислав Керчев, твърди "Мач Телеграф". През миналия сезон той играеше в Ботев (Враца), но се раздели с клуба и в момента е свободен агент. Керчев е юноша и бивш футболист на Лудогорец. До 2018 година той бе и младежки национал на България.
Керчев може да се превърне в поредният бивш футболист на Лудогорец, който продължава кариерата си в Славия. Преди него това сториха Михаил Александров, Цветелин Чунчуков и Ерол Дост.
Говореше се, че Керчев е много близо до договор с Черно море, тъй като варненци имат проблеми в защита, след като се разделиха с опитния Стефан Станчев. "Моряците" обаче в крайна сметка се отказаха от футболиста и той ще се озове при "белите".
Треньорът на Славия Златомир Загорчич е известен с добрата си работа с млади бранители. Венци Керчев пък може да играе както в центъра на отбраната, така и като ляв бек.
Илиан Илиев търси централен защитник с ляв крак и защитникът на врачани му бе една от опциите, но в крайна сметка по всяка вероятност отборът ще се обърне към чужденец. Керчев е юноша и бивш футболист на Лудогорец.Славия е пред подпис със защитника Венцислав Керчев, твърди "Мач Телеграф". През миналия сезон той играеше в Ботев (Враца), но се раздели с клуба и в момента е свободен агент. Керчев е юноша и бивш футболист на Лудогорец. До 2018 година той бе и младежки национал на България.
Керчев може да се превърне в поредният бивш футболист на Лудогорец, който продължава кариерата си в Славия. Преди него това сториха Михаил Александров, Цветелин Чунчуков и Ерол Дост.
Говореше се, че Керчев е много близо до договор с Черно море, тъй като варненци имат проблеми в защита, след като се разделиха с опитния Стефан Станчев. "Моряците" обаче в крайна сметка се отказаха от футболиста и той ще се озове при "белите".
Треньорът на Славия Златомир Загорчич е известен с добрата си работа с млади бранители. Венци Керчев пък може да играе както в центъра на отбраната, така и като ляв бек.
Мен пък интервюто на Денислав ми звучи малко като поговорката за 'не роден Петко'. Първо му желая от сърце здраве и да се възстанови от контузията. Той е мощен и бърз футболист, огромно желание и хъс за игра, но според мен друго все още не е показал. Мисля че ако не играе тип рогач, както досега, а играе малко по умно, ще успее.Така че да си наляга още по здраво парцалите, и да мисли за футбол, а таваните и големите отбори, сами ще дойдат. Общо взето високопарни приказки, момчето е на 20 год. и донякъде го разбирам, тук е ролята на треньора. И Д. Димов на 21г се беше изказал неподготвен, каза че целта му не била да става легенда на Черно Море, пък то..... живота е много интересен.