yavorescu написа:Аз говоря за печалба в преносния смисъл на думата, не в прекия. Ако си мислиш, че при масов бойкот на мачовете на ЦСКА-София ще има някакви реакции от БФС или друга институция, значи си пълен наивник. (Извинявам се, ако това те обижда, не ми е това целта.)
Митинги, бойкоти, самозапалвания и всякакви други протестни акции не промениха нищо в тази държава. Аз се надявам на УЕФА да въведе ред в нашата футболна кочина. Но не съм оптимист.
И не, никога не съм се кефел да ходя на мачове срещу "топ" отборите. Само една малка част от нашата публика на тези мачове са наши фенове, останалите са глорихънтъри, които ходят само на "големите" мачове и има немалко фенове на въпросните отбори, които предпочитат да наблюдават тихо любимия си тим, вместо да се бутат в клетката. Мразя ги тези мачове, заради блъсканицата и новите физиономии, които няма да видя на стадиона с месеци.
Може и да съм наивник, но в случая ми харесва да съм такъв. И го избирам съвсем съзнателно пред това да си затварям постоянно очите за всичко, което някой е решил да ми наложи. Щото ако вземем модела на ЦСКА ....може да задлъжнеем и с 500 млн като купим футболисти за милиони и им даваме заплати за милиони и ще сме шампиони докато не фалираме. После ще си напазаруваме за мижава сума лиценза на Царско село, Спартак Варна или някои други ...и всъщност ако сме умни ще си повтаряме цикъла до безкрай и всяка година ще ставаме шампиони и ще печелим купата. Единствено се иска малко да си позатворим очите и да сме тарикати да си припознаваме редовно новите Черни морета

Знаеш ли защо митинги, бойкоти и самозапалвания (това последното го отричам обаче!!!) не промениха нищо? Защото една шепа хора го правят и се опитват да променят нещо и да обединят и другите в усилията си ....докато други ги смятат за наивници. Ако на митингите излязат всички - много бързо ще се променят нещата, светкавично бих казал! Същото и това с ЦСКА-Литекс ...хайде всеки мач срещу тях да е пред празни трибуни и всички отбори да се принудят заради феновете си да ги махнат от А група ...и да видим нищо ли няма да се промени

На мен наивно ми се вижда да чакаме все някой отвън да идва да ни оправя - ЕС, НАТО, ФИФА, УЕФА ....съседа от долния етаж! Не почнем ли сами да си оправяме кочината, работата ще става по-зле ....защото истината е, че сега като си затворим очите пред безобразията на ЦСКА-Литекс .....просто даваме сигнал, че всичко е позволено и не ни пука и занапред ще продължават същите неща да се случват! Ако от БФС не си затваряха очите за ЦСКА, когато още не бяха фалирали... година след година ....вероятно нямаше да стигнат чак до това положение до което стигнаха!!! Ама щом като са го позволили и се е почнало със затварянето на очите ....после така се и продължава и не се знае докъде ще стигне това!!! Затова е по-добре да се изкорени отначало

И изобщо не ми пука дали ЦСКА или Левски имат по 100 000 човека по трибуните и ни бият всеки мач по 5:0 ....ако са толкова добри и силни - да го правят! Обаче ми пука, когато са по изкуствен начин в А група и когато използват другите си начини и пипала, за да си прокарват позициите напред в класирането ...щото видиш ли, задължително трябвало да стават шампиони и к'ви ли не... аз от това по-голяма комплексарщина не знам да може да има, но иначе другите били комплексари и всичките треперели от тях... абе както и да е, жалка история!