5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 2016г

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 201

Мнениеот ogrizko » 25 авг 2016 11:17

КироВарна написа:
zeleno-beliya написа:
HEATSEEKER написа:Аз в клетката мач няма да гледам, отивам в сектор ''А'' и това е...

Аз също.

И аз!!!

а защо пък точно в сектор А където ще са Дунав ...а не сектор В, където може да се организира нещо като варненска група? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 25 авг 2016 13:54

Ще ме карат да правя нещо което много мразя, да отида на мач без фланелка на моряците, но явно няма как, в събота отивам в сектор В.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 авг 2016 18:51

guglata написа:Ще ме карат да правя нещо което много мразя, да отида на мач без фланелка на моряците, но явно няма как, в събота отивам в сектор В.

Значи, обличаш си фланелка на моряците :mrgreen:, и отделяш 20 лева.
С двайсеттачката в супера, може и трез пазара да минеш, и си взимаш рибка, краставички и доматки, ракиика и биричка и си готов за събота пред телевизора.
Какъв Разград, какво блъскане по пътищата до там и обратно, какви клетки от който нищо не се вижда, какви измислени цени на билетите по 10 кинта и т.н.. Ние играем все пак с/у измисленият отбор на Дунав 2010 бе колеги :mrgreen:!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 авг 2016 23:03

ogrizko написа:
КироВарна написа:
zeleno-beliya написа:
HEATSEEKER написа:Аз в клетката мач няма да гледам, отивам в сектор ''А'' и това е...

Аз също.

И аз!!!

а защо пък точно в сектор А където ще са Дунав ...а не сектор В, където може да се организира нещо като варненска група? :roll:

Ние ще се пробваме да влезем във сектор В ,съгласен съм с огризко нека всички се съберем в един сектор. АЙДЕ МОРЯЦИТЕ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2016 00:01

Ще влезеш в сектов В ако въобще ти го отключат :mrgreen: .
И на двете домакинства на Дунав и с Верея и с Пирин, нямаше никого нито в сектор В, нити на трибуна Моци (сектор Б).
Не се бъзикам.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 26 авг 2016 00:10

Всички сектори освен А в досегашните "домакински" мачове на Дунав останаха затворени, тъй като имаше решение секторите да се отварят последователно, след запълване на капацитета на съответния сектор. За този мач обаче има обявена цена за сектор В, което означава, че със сигурност ще се продават билети за този сектор. Не е коректно от страна на ръководството на Дунав да дере по две кожи от "моряците", но пък от друга страна, в този сектор е къде-къде по-добре, отколкото в клетката.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 авг 2016 09:08

Аз искам да гледам мача нормално,затова съм против да бъда натъпкан в отвратителната клетка на разградския стадион!!!!От друга страна обаче,основната ми цел е да подкрепям ЧЕРНО МОРЕ!!!Затова съм съгласен с мнението на оgrizko да се организираме в сектор В,или където ще е възможно!!!В краен случай ще вляза и в шибаната клетка,но ще бъда доста озлобен и отрицателно настроен срещу организаторите на подобна гавра!!!А всички които ме познават са наясно със златният ми характер!!!Щом отговорните фактори,с отношението си,превръщат спокоен и уравновесен човек,като мен в гневен и агресивен посетител на стадиона.......нека помислят,как ще приемат подобно отношение по младите и темпераментни фенове на ЧЕРНО МОРЕ!!!Създават се условия,за усложняване на обстановката,далеч преди началото на двубоя!!!Провокациите се измислят една,подир друга!!!Ако се случи нещо,кой ще е виновен?И няма ли основната вина да е на тези,които не могат един мач да организират като хората?Ясно е,че от ВАРНА ще има доста привърженици на МОРЯЦИТЕ!!!Според мен минимум 1000 души,ще пропътуват разстоянието до Разград!!!Ние и така си пътуваме до Каварна,разликата не е голяма!!!Защо да не стане празник,а се започва с тъпотиите,далеч преди мача!!!Относно цената на билетите,няма какво да се обсъжда!!!След като отбора-домакин е толкова беден,че жертва достойнството си и прави селски номера....О.К.!!!Ние сме от ВАРНА и за нас важно е да сме до отбора си!!!Дали ще е 5 или 10 лева билета,ние ще сме там!!!Дори ще сме щастливи да помогнем на бедното русенско отборче,чиито ръководители не се срамуват да се циганят!!!Уверявам русенските фенове,че когато дойде време да ни гостуват,ще си купят билети по 4 лв,както всички наши гости!!!Това е манталитет и нито ние можем да избягаме от своя,нито те от техния!!!Циганията по хората ходи,а съм чувал,че имало и щастливи цигани!!!Желая щастие на всички русенци,а на нас победа!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 авг 2016 11:32

Бих казал, че тук русенските фенове ще платят 4 лв. не като всички гости, а като всички на стадиона! Ще платят толкова, колкото плаща и всеки един фен на Черно Море, защото условията, които предлага стадиона са едни и същи за абсолютно всички фенове дошли на мача. Но каквото-такова, дано стане добър мач и да победим. В момента има ентусиазъм сред публиката, играчите са с висок дух, треньорът също има поводи за щастие....този момент трябва да се използва пълноценно и да влезем с 13 точки преди мача с Лудогорец.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 27 авг 2016 13:32

Съжалявам много, но наистина в ценово отношение не зависи нищо от нас-феновете. Ако нещо дори минимално зависеше, моментално щяхме да отменим тази... как да го нарека, недомислица на ръководството на Дунав, да не кажа по-точна дума. Имам чувството, че е свързано нещо с наема на стадиона в Разград, но казва ли ти някой. Ако мачът беше на стадиона в Русе, едва ли щеше да има такъв проблем. Никога не е имало преди това.

Лек път на варненците, които ще посетят мача и да стане хубав такъв! Успех няма да ви пожелавам, друг мач ще пожелая.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 авг 2016 15:39

ПФК Черно море
33 Емил Емилов Михайлов - ВРАТАР
73 Ондрей Сукуп
15 Траян Димитров Траянов
66 Даниел Мариов Златков
4 Михаил Ангелов Венков
6 Александър Александров Цветков