Мнениеот КироВарна » 27 авг 2016 09:08
Аз искам да гледам мача нормално,затова съм против да бъда натъпкан в отвратителната клетка на разградския стадион!!!!От друга страна обаче,основната ми цел е да подкрепям ЧЕРНО МОРЕ!!!Затова съм съгласен с мнението на оgrizko да се организираме в сектор В,или където ще е възможно!!!В краен случай ще вляза и в шибаната клетка,но ще бъда доста озлобен и отрицателно настроен срещу организаторите на подобна гавра!!!А всички които ме познават са наясно със златният ми характер!!!Щом отговорните фактори,с отношението си,превръщат спокоен и уравновесен човек,като мен в гневен и агресивен посетител на стадиона.......нека помислят,как ще приемат подобно отношение по младите и темпераментни фенове на ЧЕРНО МОРЕ!!!Създават се условия,за усложняване на обстановката,далеч преди началото на двубоя!!!Провокациите се измислят една,подир друга!!!Ако се случи нещо,кой ще е виновен?И няма ли основната вина да е на тези,които не могат един мач да организират като хората?Ясно е,че от ВАРНА ще има доста привърженици на МОРЯЦИТЕ!!!Според мен минимум 1000 души,ще пропътуват разстоянието до Разград!!!Ние и така си пътуваме до Каварна,разликата не е голяма!!!Защо да не стане празник,а се започва с тъпотиите,далеч преди мача!!!Относно цената на билетите,няма какво да се обсъжда!!!След като отбора-домакин е толкова беден,че жертва достойнството си и прави селски номера....О.К.!!!Ние сме от ВАРНА и за нас важно е да сме до отбора си!!!Дали ще е 5 или 10 лева билета,ние ще сме там!!!Дори ще сме щастливи да помогнем на бедното русенско отборче,чиито ръководители не се срамуват да се циганят!!!Уверявам русенските фенове,че когато дойде време да ни гостуват,ще си купят билети по 4 лв,както всички наши гости!!!Това е манталитет и нито ние можем да избягаме от своя,нито те от техния!!!Циганията по хората ходи,а съм чувал,че имало и щастливи цигани!!!Желая щастие на всички русенци,а на нас победа!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!