3 кръг - Локо ГО - Черно море 14.08 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 3 кръг - Локо ГО - Черно море 14.08 19.00
Глупаво загубихме 2 точки от много слаб отбор. Абсолютно пропиляно първо полувреме, в което въпреки ужасяващата ни игра трябваше да водим. След това пък глупавата грешка на Чано... После 10-15 минути в които вкарахме два гола и откровено изтървахме да си вземем мача. Не играем както трябва, но срещу такива сме просто задължени да печелим. В средата на терена не са добре нещата. Чеха нито го чух, нито го видях. Другия пък носи абсолютна вина за първия им гол. Романов блуждае някъде и по- скоро пречи. Определено не му е избистрен още на Гонзо състава, вероятно доста хора не са и в необходима кондиция. За мен Траянов действа правилно, пропуска е на халфовете и той беше длъжен да направи този фаул.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Изиграхме слабо през по-голямата част от мача , в който силните ни минути бяха между 65-тата и 80-тата минута , след като получихме втория гол. Радвам се , че след 2:0 проявихме характер и стигнахме до 2:2. Личи си , че все още отборът ни не е сработен добре , което е нормално , защото ни напуснаха основни играчи през миналия сезон - Клок, Курьор, Стенио, Райков,Бургхард, Бурабия, Китанов и на тяхно място дойдоха нови играчи - Малик, Сукуп, Цветков, Кузма , Андонов, Секо , Златков. Просто на отбора му трябва малко време, за да разкрие пълния си потенциал. С амбициозен треньор като Гонзо ни чакат добри моменти. 

Малоумно изигран мач. Тромаво първо полувреме, без идея в атака, бавни и неориентирани полузащитници, Малик трети мач не мога да разбера с какво толкова е впечатлил Гонзо. Със сигурност Дани е по-добър и полезен от него, а мисля, че и от Цветков. Малик не го видях да отнеме или подаде топка, а Цветков почти не даден точен пас. Мисля, че Паланков-Дани е по-добрият вариант за опорни халфове. Гонзо поне може да опита. За Траянов не съм съгласен, че играе слабо, беше длъжен да направи този фал иначе нападателя оставаше сам срещу Чано, тука грешката по-скоро беше на полузащитата. Не ми се мисли какво ще правим със Златков срещу Локо, но дано ме опровергае.
Този мач трябваше да го вземем на всяка цена, мисля, че нашите го подцениха, но може и да е за добро, не знам. В петък ще се види имаме ли отбор за топ 6.
Този мач трябваше да го вземем на всяка цена, мисля, че нашите го подцениха, но може и да е за добро, не знам. В петък ще се види имаме ли отбор за топ 6.
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Феновете искахме трета поредна победа, но отборът профука този шанс от определено много по - слаб отбор! Приземяване и или ни чака лоша серия! Да, отборът не е сработен, трябва време, но и за другите това важи без няколко отбора! За чехите още е рано да ги критикувате, прибързваме! Едва от няколко седмици са при нас! На времето и за Матиас казвахте, че е дърво, но стана герой, нали?
За *.......*(ЦСКА София) не ми се вярва да бъдат в тройката...посредствени игри първите три кръга като гледам с кои отбори играха, а и следващите три кръга...но после не ги фафоризирам! от видяното до тук най- неподготвени за старта са "Нафтата", но всичко е в самото начало! Ние сме за шестицата, някъде пето или шесто място...
С "ЛОКО" Пловдив очаквам дерби и равен или грозна победа с един гол и много проблеми до края! Сега важното е да се приземим и не загубим мача!
За *.......*(ЦСКА София) не ми се вярва да бъдат в тройката...посредствени игри първите три кръга като гледам с кои отбори играха, а и следващите три кръга...но после не ги фафоризирам! от видяното до тук най- неподготвени за старта са "Нафтата", но всичко е в самото начало! Ние сме за шестицата, някъде пето или шесто място...
С "ЛОКО" Пловдив очаквам дерби и равен или грозна победа с един гол и много проблеми до края! Сега важното е да се приземим и не загубим мача!
Последна промяна от Iceberg на 15 авг 2016 23:31, променено общо 1 път.
Причина: т.9
Много съм разочарован... но не и изненадан! Очаквах подобна издънка след първите мачове в които не убедихме.
Личното ми мнение е, че имаме крещяща нужда от вратар. Цялото ми уважение към Чано и радостта, която ни донесе на финала, но мисля, че му липсва достатъчно класа. Изтръпвам при всяко центриране, да не говорим за удър към вратата. Другото ми разочарование е Сукуп. Продължавам да го смятам за най-сполучливото ни попълнение, а той продължава да ме опровергава с липсата си на тактическа дисциплина. От три гола в нашата врата 1.5 са негови и 1.5 на Чанович. Но мисля, че до 2-3 мача ще влезе в релси. Не съм хейтър и за това ще си спестя мнението за Малик и Секо. И накрая едно голямо Браво за нашия Капитан, благодарение на когото се намираме там където сме.
Личното ми мнение е, че имаме крещяща нужда от вратар. Цялото ми уважение към Чано и радостта, която ни донесе на финала, но мисля, че му липсва достатъчно класа. Изтръпвам при всяко центриране, да не говорим за удър към вратата. Другото ми разочарование е Сукуп. Продължавам да го смятам за най-сполучливото ни попълнение, а той продължава да ме опровергава с липсата си на тактическа дисциплина. От три гола в нашата врата 1.5 са негови и 1.5 на Чанович. Но мисля, че до 2-3 мача ще влезе в релси. Не съм хейтър и за това ще си спестя мнението за Малик и Секо. И накрая едно голямо Браво за нашия Капитан, благодарение на когото се намираме там където сме.
TBRays написа:Много съм разочарован... но не и изненадан! Очаквах подобна издънка след първите мачове в които не убедихме.
А къде остави Б А К А Р И иииииииииииииииии?!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:TBRays написа:Много съм разочарован... но не и изненадан! Очаквах подобна издънка след първите мачове в които не убедихме.
А къде остави Б А К А Р И иииииииииииииииии?!!!
АМи на пейката.Гонзо явно му намери мястото.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
A не мислите ли,че е време вече,по подобие на феновете на Ботев,да поискаме и сметка от ръководството за това,че не сме на Тича,и кога ще стане това..? Можем да издигнем подходящ транспарант,подкрепен със скандирания..
koseto40 написа:A не мислите ли,че е време вече,по подобие на феновете на Ботев,да поискаме и сметка от ръководството за това,че не сме на Тича,и кога ще стане това..? Можем да издигнем подходящ транспарант,подкрепен със скандирания..
Спрей + ролка тапет = 10-12 лв.
Купуваш,пишеш,разпъваш на стадиона.Цял живот -дайте да дадем.Ако нямаш 10 лева ще ти дам.
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Какви плакати или транспаранти? Радвайте се за отпуснатите финанси и предстоящия ремонт! Вчера бях на Градския и там се работи, което е постижение след толкова очакване! Е, не може да се играят мачове тези летни месеци заради ремонта, но да се надяваме в края на октомври или началото на ноември да се върнем на *Тича*! А и ние сме много по - близо от други като нас, така че няма проблем за истинския фен!
Преди години работих в Странджата и Ямболско, но пътувах по 270 - 300 км да гледам любимия отбор в "Б"група, а сега какво виете...започва ремонта за който мечтахме от години! Как да има ремонт и мачове едновременно сами си отговорете? При "Ботев" Пд е друго - имат *Коматево*, но нямат само едно осветление, а и Община Пловдив има даде пари, а имат и нови собственици, край бирената има само бира, не се строи временно след Цветан Василев...така не подхожда да правим изцепки без реална оценка на събитията в двата града! Достатъчно ги спонсорираха, кой им е виновен?
Радвам се, че мачовете с "Ботев"Пд ще се играят край морето в Бургас( много близо и фенове имаме там),както и ще бъдем като "домакини", защото миналия сезон все трагично играехме с тях!
Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!
Преди години работих в Странджата и Ямболско, но пътувах по 270 - 300 км да гледам любимия отбор в "Б"група, а сега какво виете...започва ремонта за който мечтахме от години! Как да има ремонт и мачове едновременно сами си отговорете? При "Ботев" Пд е друго - имат *Коматево*, но нямат само едно осветление, а и Община Пловдив има даде пари, а имат и нови собственици, край бирената има само бира, не се строи временно след Цветан Василев...така не подхожда да правим изцепки без реална оценка на събитията в двата града! Достатъчно ги спонсорираха, кой им е виновен?
Радвам се, че мачовете с "Ботев"Пд ще се играят край морето в Бургас( много близо и фенове имаме там),както и ще бъдем като "домакини", защото миналия сезон все трагично играехме с тях!
Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!
Последна промяна от Iceberg на 17 авг 2016 20:01, променено общо 1 път.