Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Излагате се. Няма по-големи и по-малки фенове. Има само фенове. Отборът е над всичко. Никъде не съм чел някой да му променя името. Въпрост е за синята емблема, която най-малко естетически не отива на зеления екип. Не представя пълноценно и историята. Отново, няма смисъл да се дават пари за идея, която няма подкрепата на повечето фенове. На първо място е идята, парите са на второ, щом трябва и това да се подчертае. Съгласен, ли си onq?
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]
мокана написа:Излагате се. Няма по-големи и по-малки фенове. Има само фенове. Отборът е над всичко. Никъде не съм чел някой да му променя името. Въпрост е за синята емблема, която най-малко естетически не отива на зеления екип. Не представя пълноценно и историята. Отново, няма смисъл да се дават пари за идея, която няма подкрепата на повечето фенове. На първо място е идята, парите са на второ, щом трябва и това да се подчертае. Съгласен, ли си onq?
Кво та бърка синята емблема?Казаха ти че сме моряци.Дори и със същите екипи/синьо верт.рае/с червени номера сме играли.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Не не съм.Правете си каквито искате артикули,както ви каза и момчето от Ботев,никой не може да ви спре.Но да сменяме емблемата щото екипите били зелени-няма да стане.Как не си чел ,някой да иска да му променя името.Богомилов никога не бил харесвал тва име и ВЕлико го изтъква като факт.Тва какво е,просто ей така между другото.Почитайте си Владислав и Тича колкото искате,но на гърба на клуба стига експерименти.Цял живот все недоволни на този стадион.Никой от вас не е станал фен на Тича или Владислав.Стига с тези цветове,емблеми и т.н. И тва раздаване на безплатни артикули не мисля,че помага ,напротив.Кой ли не си взема шал,фанелка щото е безплатна,ако трябва да плати половината няма да вземат дето сега са взели.Стига с тази аванта.Безплатен вход-стадиона пълен,2 лева вход стадиона празен.От такива безплатни фенове отборът няма нужда.Безплатна екскурзия-2 автобуса,15 лв екскурзия-15 човека.Да си фен означава да правиш жертви-не да чакаш на готово.Само Черно море!
-
- Контакти:
icko65 написа:мокана написа:Излагате се. Няма по-големи и по-малки фенове. Има само фенове. Отборът е над всичко. Никъде не съм чел някой да му променя името. Въпрост е за синята емблема, която най-малко естетически не отива на зеления екип. Не представя пълноценно и историята. Отново, няма смисъл да се дават пари за идея, която няма подкрепата на повечето фенове. На първо място е идята, парите са на второ, щом трябва и това да се подчертае. Съгласен, ли си onq?
Кво та бърка синята емблема?Казаха ти че сме моряци.Дори и със същите екипи/синьо верт.рае/с червени номера сме играли.
Едно поредно доуточнване, прозвището ''моряци'' не идва от ''Черно море'', а заради това че през определен период от време отбора се е казвал ВМС. Имам колекции от ''Народен спорт'' , там за първи път се наричат ''моряци''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Ти да мълчиш,разбрахме,че си от Владислав не от Черно море.Темата е за емблемата на Черно море.Направи си форум на Владислав и там квито искаш "исторически" факти си пиши
HEATSEEKER написа:icko65 написа:мокана написа:Излагате се. Няма по-големи и по-малки фенове. Има само фенове. Отборът е над всичко. Никъде не съм чел някой да му променя името. Въпрост е за синята емблема, която най-малко естетически не отива на зеления екип. Не представя пълноценно и историята. Отново, няма смисъл да се дават пари за идея, която няма подкрепата на повечето фенове. На първо място е идята, парите са на второ, щом трябва и това да се подчертае. Съгласен, ли си onq?
Едно поредно доуточнване, прозвището ''моряци'' не идва от ''Черно море'', а заради това че през определен период от време отбора се е казвал ВМС. Имам колекции от ''Народен спорт'' , там за първи път се наричат ''моряци''
Е и?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
На мен, ли казваш, че не съм правил жертви?
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]
Ако не разбра какво написах...много жалко.Не,не визирах теб,но е тъжно,че си си го помислил.Четете постовете ми ,като дявола евангелието.
Onq написа:Не не съм.Правете си каквито искате артикули,както ви каза и момчето от Ботев,никой не може да ви спре.Но да сменяме емблемата щото екипите били зелени-няма да стане.Как не си чел ,някой да иска да му променя името.Богомилов никога не бил харесвал тва име и ВЕлико го изтъква като факт.Тва какво е,просто ей така между другото.Почитайте си Владислав и Тича колкото искате,но на гърба на клуба стига експерименти.Цял живот все недоволни на този стадион.Никой от вас не е станал фен на Тича или Владислав.Стига с тези цветове,емблеми и т.н. И тва раздаване на безплатни артикули не мисля,че помага ,напротив.Кой ли не си взема шал,фанелка щото е безплатна,ако трябва да плати половината няма да вземат дето сега са взели.Стига с тази аванта.Безплатен вход-стадиона пълен,2 лева вход стадиона празен.От такива безплатни фенове отборът няма нужда.Безплатна екскурзия-2 автобуса,15 лв екскурзия-15 човека.Да си фен означава да правиш жертви-не да чакаш на готово.Само Черно море!
Напротив млади приятелю.Отбора ни има нужда точно от такава помощ спешно.Трябва да се пускат фенове БЕЗ ПАРИ.Трябва да се раздават фенски артикули БЕЗ ПАРИ.Трябва да се организират и безплатни автоси за мачове при гостувания.Много е лошо ако не си го разбрал.Колко човека сте в агитката?Какво правите за да станете повече?Това е болният въпрос-защо намалява публиката на Тича,а при гостувания почти няма никой.Мислете хора.Тези глави са затова.Докато си живеех в БГ си ходех на всеки домакински мач и на гостувания по избор с личната си кола.Не съм чакал на някой да ми плаща каквото и да е.Но има хора/визирам деца,пенсионери и безработни/които не могат да си го позволят.И какво предлагаш ти?Да ги разкараме от Тича,защото нямаме нужда от безплатни фенове.На последният домакински мач един обикновен учител/вероятно фен на Морето/докара цял клас деца да викат за нашите.Това е следващата вълна фенове.Браво на човека-прави каквото може.Запитай се с какво си помогнал ти и с какво право нареди доктора който помага от сърце с каквото може,намирайки се на хиляди километри от България.Научете се да уважавате хората които правят всичко пряко сили за идеята Черно море.
п.п.Моля да бъде пусната анкета ЗА или ПРОТИВ смяна на емблемата.Нека разберем какво мислят хората и след това да спрем,или продължим напред.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
Вместо топка, един картоф по средата
От 100 и кусур години, все на разорана нива играете.

От 100 и кусур години, все на разорана нива играете.