Бакари много ни липсва, иначе не стоим лошо на терена.Вареа ми се струва не-амбициозен (абе не ми харесва хич), за Васев си мисля че ще показва все по добри игри, Бурабия показва интересни неща но и доста се олива с финтовете което пречи за бърза атака но определено си е класа(какво ли щяха да правят с Бакари:().Според мен Спасов трябва да дава повече време на Дани.За мача мисля че трябваше да ги натиснем яко от началото и да си решим мача, но нашите сякаш пестиха сили а и домакините се раздадоха и това си е реалният резултат който не е лош.
Какво става с Йосков?Не е ли време да го пробват?Имаме нужда от нападател.
Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Eastern написа:Бакари много ни липсва, иначе не стоим лошо на терена.Вареа ми се струва не-амбициозен (абе не ми харесва хич), за Васев си мисля че ще показва все по добри игри, Бурабия показва интересни неща но и доста се олива с финтовете което пречи за бърза атака но определено си е класа(какво ли щяха да правят с Бакари:().Според мен Спасов трябва да дава повече време на Дани.За мача мисля че трябваше да ги натиснем яко от началото и да си решим мача, но нашите сякаш пестиха сили а и домакините се раздадоха и това си е реалният резултат който не е лош.
Какво става с Йосков?Не е ли време да го пробват?Имаме нужда от нападател.
Изгледах много внимателно/два пъти/мача с Динамо.Там си пролича че сме си определено назад с кондицията и обиграността на състава.За липсата на БАкари е ясно.Исках да видя какво точно ще играем и с Пирин и да взема някакво отношение.Видях-определено сме класа за БГ първенството,но за Европа...Дано успеем да преодолеем Динамо,че ми се ходи до Швейцария,но ще е много трудно.Имаме сериозни проблеми в защита.Огромна дупка наречена Кулибали.Тромав,неориентиран и на моменти изпадащ в паника играч.Паланков е централният защитник,който очаквах да купим.Не било нужно-класата си е била у дома.Невероятен играч,тепърва ще берем плодовете от факта че го имаме.Отвремето на Матеус в Германия съм си мечтаел да изкараме някой халф да играе като ЦЗ.Е,доживях и ще ни носи много радости.Но определено до него трябва да има играч като Котев,или поне Живко.Дано Жиньо е такъв тип играч.Нямали сме били десен бек?Ами Станчев е израснал страшно много и след като навлезе във върхова форма ще е в тройката на най добрите на тази позиция в БГ.Страхотно позициониране,чете играта и МИСЛИ за разлика от последният ни "истински" десен рогат бек.

"подавач" на последният пас.И си мисля че ще гледаме и голове освен асистенции.Има много оръжия в арсенала си това момче.А набеденият за неставащ Курьор от всички/включително и мен/показа колко е необходимо времето за адаптация в чужда страна и култура.Струва ми се,че при липсата на изявен централен нападател,губим Курьор на крилото като ефективност.Този момък има страхотен голов нюх и не трябва да е забит на крилото/поне според мен/.Много полезен играч в противниковата половина,направо незаменим.Оказа се че имаме вече няколко наистина незаменими играчи.Паланков,Мишо,Мехди,Курьор и Бакари.Останалите в някаква степен си имат хора зад гърба готови да ги заместят.Мача с Пирин спокойно можеше да завъри 1-2 с две асистенции на Мехди и два гола на Курьор,което показва че тези двамата ще докарат много ядове на противниците след още няколко официални срещи.С Бакари в състава се превръщахме в основен претендент за титлата.Сега се очертаваме като бъдещ носител на медали,така виждам нещата,без да изпадам в еуфории.
п.п.Последните екипи къде са колеги?Питам за да си взема моят.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
bojo0o0o94 написа:От тоя мач стана ясно едно! Няма как да я караме с Бижев, Петков и Вереа. Трябва да се вземе нападател. Спасов не е виновен за нищо. Той просто няма избор за нападател.
И аз точно това си мислех след мача - трябва да вземем нападател ... с тия и в А група няма как да прогресираме. Бижев и Петков просто малко вкарват - имаха достатъчно мачове напролет да се докажат, а Вареа до момента ...
А предвид слабата ни защита - просто трябва да бележим много голове

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
- Контакти:
Clarion написа:А предвид слабата ни защита - просто трябва да бележим много голове
това е много вярно, преди при Кольо имахме желязна защита и с добра халфова линия успявахме да компенсираме не толкова доброто ни нападение, но сега след като и в защита и в атака сме посредствени няма как да станат нещата само с халфове
Прави ми впечатление,че преди финала всички нареждаха какви ли не състави,схеми,постройки,тактики,кой,къде,как.Сега продължава да е същото,не можели сме без защитници,не можели сме без халфове,бекове,и т.н.
Адмиралът ви подари Купа,сега ще Ви подари класиране и екскурзия до Швейцария.Малко повече спокойствие и доверие няма да е излишно.
Keep
calm
and
drink
Mastika:-)!
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
Адмиралът ви подари Купа,сега ще Ви подари класиране и екскурзия до Швейцария.Малко повече спокойствие и доверие няма да е излишно.
Keep
calm
and
drink
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
ВАРНА написа:Прави ми впечатление,че преди финала всички нареждаха какви ли не състави,схеми,постройки,тактики,кой,къде,как.Сега продължава да е същото,не можели сме без защитници,не можели сме без халфове,бекове,и т.н.
Keep
calm
and
drink
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
Aбсолютно подкрепям..

koseto40 написа:ВАРНА написа:Прави ми впечатление,че преди финала всички нареждаха какви ли не състави,схеми,постройки,тактики,кой,къде,как.Сега продължава да е същото,не можели сме без защитници,не можели сме без халфове,бекове,и т.н.
Keep
calm
and
drink
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
Aбсолютно подкрепям..Всякви тук отрепки се мъчат да дават акъл и да се изтъкват като големи специалисти и разбирачи...А отбора просто има нужда от спокойствие и нашата голяма подкрепа..Даже и да се издъним някъде,трябва да покажем лоялност и истинска фенска обич..Големите отбори по това се различават от мижитурките...А ние, ми се струва,с тия малоумни постове и постоянно плюене,сме по близо до последните...Дайте да игнорираме тия,които са недостойни...и да си подкрепим момчетата истински...САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...
Аз за Погба си дръжа

Keep
calm
and
drink
Mastika:-) !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Ч.море си пестяха силите в тази жега за реванша в Минск.След като Пирин поведоха моряците вдигнаха оборотите в края на мача и въпрос на време бе да вземем победата. Може би и неадекватно малкото продължение от само 4 мин. спаси Пирин от загуба./ имаше 6 смени+ 2 мин пиха вода+3 пъти влиза мед.екип на терена,а накрая от Пирин всячески бавеха играта и за това съдията отсъди само 4 мин. продължение--даже накрая не посмя да остави да се изпълни нарушението с/у Курьор на границата на нак.поле и даде край на мача/
Кое се наби на очи в този мач: Вареа пълен безполезник.С оглед контузията на Бакари и страхливия в атака Бижев можем да разчитаме единствено на Ж.Петков като ц.нападател, т.е. задължително трябва да привлечем нападател. Кулито е свършил с футбола,даже и за резерва не става. Бие на очи и неразбирателството в центъра на защитата м/у Кулито и Паланков. Венков без въздух остава за да им накрива грешките.В този мач Кольо изпусна златен шанс да изпробва Тр.Траянов и Жиньо в центъра на защитата преди реванша в Минск,като опция на Кулито. Васев все още не е готов и няма класа за турнирни битки. Малко време се дава на опитния и техничен Дани Георгиев, който има поглед върху играта и рядко греши.
Бурабия, Курьор и Венков са в супер форма.Станчев също навлезе във форма и се включва успешно по крилото.Бургхард и Клок както винаги на ниво.Райков до сега с малшанс при завършващия удар,явно Фортуна ще му се усмихне в Минск.
Кое се наби на очи в този мач: Вареа пълен безполезник.С оглед контузията на Бакари и страхливия в атака Бижев можем да разчитаме единствено на Ж.Петков като ц.нападател, т.е. задължително трябва да привлечем нападател. Кулито е свършил с футбола,даже и за резерва не става. Бие на очи и неразбирателството в центъра на защитата м/у Кулито и Паланков. Венков без въздух остава за да им накрива грешките.В този мач Кольо изпусна златен шанс да изпробва Тр.Траянов и Жиньо в центъра на защитата преди реванша в Минск,като опция на Кулито. Васев все още не е готов и няма класа за турнирни битки. Малко време се дава на опитния и техничен Дани Георгиев, който има поглед върху играта и рядко греши.
Бурабия, Курьор и Венков са в супер форма.Станчев също навлезе във форма и се включва успешно по крилото.Бургхард и Клок както винаги на ниво.Райков до сега с малшанс при завършващия удар,явно Фортуна ще му се усмихне в Минск.
koseto40 написа:ВАРНА написа:Прави ми впечатление,че преди финала всички нареждаха какви ли не състави,схеми,постройки,тактики,кой,къде,как.Сега продължава да е същото,не можели сме без защитници,не можели сме без халфове,бекове,и т.н.
Keep
calm
and
drink
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
Aбсолютно подкрепям..Всякви тук отрепки се мъчат да дават акъл и да се изтъкват като големи специалисти и разбирачи...А отбора просто има нужда от спокойствие и нашата голяма подкрепа..Даже и да се издъним някъде,трябва да покажем лоялност и истинска фенска обич..Големите отбори по това се различават от мижитурките...А ние, ми се струва,с тия малоумни постове и постоянно плюене,сме по близо до последните...Дайте да игнорираме тия,които са недостойни...и да си подкрепим момчетата истински...САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...
Колега, не обиждай като каруцар, не ти прави чест. Това, което ще изкажа и аз като мнение е градивна критика и го правя, защото ми пука за този отбор и ме е яд, че ни трябва съвсем, съвсем мъничко усилия от страна на ръководството и ще направим перфектен състав и отбор.
Конкретно за Никола Спасов ще ти кажа, че нямам почти никакви претенции към него, единствено се чудя защо така упорито се доверява на Кулибали и на Варея като централен нападател (като халф е може би по-полезен и добър). Не е нужно да си голям специалист и капацитет за да видиш и разбереш, че тези двамата не стават за тези постове конкретно.
Станчев наистина има видимо подобрение в играта си, но щеше да бъде много по-добре ако бяхме привлекли нов десен бек, защото Стефан е малко несигурен - ще ти направи два-три мача, а после...Като цяло сме с двама бека общо и ако нещо стане с Венков или със Станчев трябва да импровизираме някак. Мисълта и притеснението ми е, че нямаме достатъчно флангови защитници, даже и като бройка.
За централните защитници мнението ми е, че се пооправиха нещата, но благодарение на факта, че преквалифицирахме Паланков на този пост и улучихме джакпота. Португалеца не знам къде се е контузил, а ако е дошъл контузен - егати аматьорщината. Кулибали и Траянов са едни горе-долу прилични резерви.
След тежката контузия на Бакари, най-добрия и логичен ход беше и е все още привличането на добър и опитен или перспективен нападател. Разбирам - нямаме излишни пари за трансфери и заплати, но ситуацията го изисква. И ще ти докажа, че е истина това, което казвам и предлагам. Адмирала както виждаш, пробва и направо измъчва Вареа на поста централен нападател, а защо ли? Ами много е просто - няма никакво или почти никакво доверие на Бижев и Петков, което наистина е много жалко. Ще имам аз добър и резултатен нападател, а ще мъча Вареа на този пост - няма никаква логика.
В момента разполагаме с отбор и потенциал за около пето-шесто място в първенството, а в Лига Европа (в Минск конкретно) ще ни бъде много, много трудно. Ще ни е необходим и страшно много късмет, независимо, че Динамо тук нищо не играха и ги изтървахме, честно казано. Но пак се връщаме на въпроса за потенциала, възможностите, селекцията и т.н. Изказвам откровено мнението си, без злоба и негативизъм, но и без зелени очилца...
Защо ги върти Бареа, Бижев и Живко на върха на атаката? Ами елементарно е- за да види кой стои най- добре там. Бижев наистина е плах, но има нестандартни отигравания и често е непредвидим, Вареа има нужда от време. Според мен има качества и скоро ще ги покаже. За два- три мача в които ги въртеше, сякаш Живко е най- добре. Ясно е че Бакари е абсолютния номер 1 в атаката ни, но дълго време ще сме без него. Тези тримата сега имат шанс да се докажат и хората които постоянно плюят по тях не помагат с нищо. Спокойно, и в атаката ще се оправят нещата. Ако трябва и Стенио ще става централен нападател. Кулито вярно е неориентиран (и тактически неграмотен), но след като португалеца и Траян явно не са готови.... Ама викате да играят, да се контузи някой и 5-6 месеца и без него. Не, благодаря. Казвате класен нападател да вземем- хубаво, ама къде е той? Аз като гледам другите нападатели в А група нашите не са по- лоши от тях. И честно да ви кажа въобще не ми пука дали халф или нападател ще вкарва. Мисля че ако можем да вземем някой и има възможност най- добре е това да е Ернандес. А и не вярвайте на глупостите че нямало никой да се взема и т.н. Сигурен съм че ако има нещо подходящо Кольо ще го вземе.
В мача с Пирин ясно се видя че сме по- класния отбор. Просто трябваше да вкараме първи (шансове имаше не един). Мача ставаше лесен. Срещу новаци в групата се играе трудно. А и Пирин са си име с традиции. Имат и нелош млад отбор. Според мен и на тях и на Монтана след 5-6 кръга ще им мине ентусиазма. Дано Пиринката да оцелеят- симпатични са ми. А и са традиционен център. Там доста "фаворити" ще се опарят.
В мача с Пирин ясно се видя че сме по- класния отбор. Просто трябваше да вкараме първи (шансове имаше не един). Мача ставаше лесен. Срещу новаци в групата се играе трудно. А и Пирин са си име с традиции. Имат и нелош млад отбор. Според мен и на тях и на Монтана след 5-6 кръга ще им мине ентусиазма. Дано Пиринката да оцелеят- симпатични са ми. А и са традиционен център. Там доста "фаворити" ще се опарят.