Левски – Черно море – 06.04 (неделя) от 19:30 по ТВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски – Черно море – 06.04 (неделя) от 19:30 по ТВ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4QPU1VpPn2s&list=PLD020FA4B12699680[/youtube]
Колко засади ще ни свирят??? 

Гонзо е много спокоен,явно е доволен от резултата. 

Tommi написа:Много поздрави от вашия човек Димов.
Шабленският цървул ли?
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Не, че дузпа за нас е гаранция за гол, но като я има трябва да се даде. Особенно толкова чиста дузпа. Добре стоят иначе нашите, но нещо ми се върти и ако един определен футболист отиде с Гонзо в София ще съм убеден, че игра симулативно.
Приятелски мач.
Нямаше никакъв заряд или импулс - НИЩО.
Играч на мача за нас - Сашо Александров.
Разочарование на мача - Божилов.
Нямаше никакъв заряд или импулс - НИЩО.
Играч на мача за нас - Сашо Александров.
Разочарование на мача - Божилов.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
guglata написа:Не, че дузпа за нас е гаранция за гол, но като я има трябва да се даде. Особенно толкова чиста дузпа. Добре стоят иначе нашите, но нещо ми се върти и ако един определен футболист отиде с Гонзо в София ще съм убеден, че игра симулативно.
За Домовчийски ли говориш или за Божилов ?
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
-
- Контакти:
Единственото положително нещо в мача беше играта на Сашко..дано продължава така и да прави още мачове без картони 

зеления написа:Нещо много съмнителна контузия на Котев ми се вижда. Кога свари да се контузи?!! Не ми харесват тия работи!![]()
Явно Котев ще ходи с Гонзо при евроидиотите и се направи на контузен или треньорска контузия,за бъде отслабена защитата.Курвенски номер на Гонзо

Кога за последно е свирена дузпа за Черно Море срещу Левски?
Тук давам думата на статистиците и капацитетите, да изровят преди колко години е била последната дадена дузпа за Черно Море срещу Левски, за последните 15 години нямам грам съмнение, че не е дадена нито една. Днес имаше 300% дузпа, която естествено не бе отсъдена от Ристосков, в последният мач на Тича между двата отбора, въпросният съдия отсъди дузпа, но я отмени след 3 минути спорове...