Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 12:41

Тя цялата тема е извън контрол когато тоя пише..............И
за лаптопове ми говоир друг път..... Защо ти си еднинствения потребител деот му съвпадат никнеймовете с ип адресите тия ми ги говори някъде другаде лагуно :lol:
Досега няма такъв индивид деот да е писал с повече от 4 никнейма-ти биеш всички рекорди биеше оабче-сам си призна за жозефината,а и си личи по начина на писане,че и сам се защитаваш -кои са алфонсо и компания.......Ип адресите не лъжат-повярвай :!:
Странно защо на стрелеца или на морето,или на който и да е потребител не му илиза ,че е писал с 4 никнейма от този ип адрес само на теб ти излиза така или ти си специален :lol: :lol:, или само ти ползваш лаптоп :lol:

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 17 юни 2009 13:58

Владо Манчев води ЦСКА в Европа
http://sportal.bg/news.php?id=179271 :cry:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 17 юни 2009 15:08

morski, верно те е побъркал тоя. :oops: само с него се занимаваш ;) кво като го пернеш по айпи ще смени доставчика и готово,или па ще ходи във свободни уайрлес зони и пак ще те мъчи.ти по-хубаво се замисли дали ти си наред. че нещо не изглежда да си в час.пускаш тема за тича и после се отнасяш.май ти е насадил страх тоя :P абе кво да ти говоря жалка история :idea: вземи се в ръце иначе ще изкукаш. :cry:пиши по темите и давай с по-малко грешки ;) нещо те е лепнала параноята :idea:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 15:17

greengaga написа:morski, верно те е побъркал тоя. :oops: само с него се занимаваш ;) кво като го пернеш по айпи ще смени доставчика и готово,или па ще ходи във свободни уайрлес зони и пак ще те мъчи.ти по-хубаво се замисли дали ти си наред. че нещо не изглежда да си в час.пускаш тема за тича и после се отнасяш.май ти е насадил страх тоя :P абе кво да ти говоря жалка история :idea: вземи се в ръце иначе ще изкукаш. :cry:пиши по темите и давай с по-малко грешки ;) нещо те е лепнала параноята :idea:

Глупости говориш :lol: Порсто ми втръсна и не само на мен,ами на целия форум от неговото присъствие и непрестанните му заяждания-той,ако беше нормален щеше сам да се осъзнае,ама уви.....
На мен ми е през оная работа за него,ама той не престава -всичко си има граници......
ти да се регистрираш с 4 никнейма и сам да се защитаваш не е работа..Аз ей сега ще си напарвя 3 никнейма и сам ще си се защитавам :lol: Ей това е параноя-не моето ;)
Аз съм модератор и като такъв съвсем нормално е да следя за реда,а тоя го нарушава и толкова!!Бан и триене и пвоече няма да се занимавам с него,а щом ще пордължава и ще търрси wirless само за да се дразни-това значи,е е по-зле и от параноик.....

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 17 юни 2009 15:27

аре и мене ме почна. абе що не му виждам мненията на тоя?има гоа нищо не пише :?: с кво ви е ядосал? а ти морски по-добре да не те забелязва човек.лош тип си,заядлив :mrgreen: като не му скивам мненията ми е много мистично :roll: нещо е гнило.ама вие си знаете.аз съм си за морето,това ми се чете ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 15:30

greengaga написа:аре и мене ме почна. абе що не му виждам мненията на тоя?има гоа нищо не пише :?: с кво ви е ядосал? а ти морски по-добре да не те забелязва човек.лош тип си,заядлив :mrgreen: като не му скивам мненията ми е много мистично :roll: нещо е гнило.ама вие си знаете.аз съм си за морето,това ми се чете ;)

Не му ги виждаш,защото съм му ги изтрил!!!!!Айде погледни дали феновете на морето искат да му четат глупостите ;) Тебе съм те грабнал-много си докачилв :lol: Пак говориш наизуст ;) Просто ти отговарям на поста-или и това да не правя :lol: Направо тебе да те правя модератор и готово :mrgreen:

от more на 17 Юни 2009 12:30

Морски трий му мненията като не говори по темата така мисля аз.

Така и правя ;)

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 17 юни 2009 15:38

давайте и Владо Манчев и жена му е готина ;) модератор не ща,сакън :!: иначе Владко с Електричката ще направят убийствен тандем,ама да не са контузени все :P не знам,аз мисля,че младите са по-нужни ;) ;) ама да не раазсъждавам много да не ядосам морския ;) недей така не е полезно за здравето Тичааааааа! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 15:43

greengaga написа:давайте и Владо Манчев и жена му е готина ;) модератор не ща,сакън :!: иначе Владко с Електричката ще направят убийствен тандем,ама да не са контузени все :P не знам,аз мисля,че младите са по-нужни ;) ;) ама да не раазсъждавам много да не ядосам морския ;) недей така не е полезно за здравето Тичааааааа! ;)

Споко мен няма как да ме ядосаш-щом спазваш правилата,ако не ги спазваш ставам как беше ,а да "заядлив" :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 юни 2009 16:16

greengaga написа:давайте и Владо Манчев и жена му е готина ;) модератор не ща,сакън :!: иначе Владко с Електричката ще направят убийствен тандем,ама да не са контузени все :P не знам,аз мисля,че младите са по-нужни ;) ;) ама да не раазсъждавам много да не ядосам морския ;) недей така не е полезно за здравето Тичааааааа! ;)

greengaga влизаш 5 мнения в форум Черно море и то днес си регистран ах ти маймунке мръсно по самото ти писане може да те разбере кой си.Как си лагунчо това ли е целта в живота ти да дразниш явно си много зле.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 19:32

;) Каза ли му го-аз предполагах,че е лагуната ,но не вярвагх да падне толкова ниско,че чак за фен на морето да се преддстави.но явно той на всичко е способен толкова му е капацитета на него-пък и явно това му осмисля животеца-първо за жена се представи,а тя Жозефина му го каза,че е един пълен загубеняк,щом си присвоява чужди имена-сега какво да очаквам да се пишеш МОРСКИ ,да сложиш една емблема на Реал-това ще ти е следващия ход :) После пък реши понеже явно висчки скочиха срешу него,че каот пише от 10 никнейма ще замаже положението и сам почна да се защитава,но сега вече стигна дъното...... За да не ме упрекне пак,че съб бил селянин,.олигофрен,че съм бил вманиачен от него не го казах,че предполагам че пак той стои зад този никнейм,ама то си личи ,прозира пак заядлвиостта у теб лагуно -няма как да го скриеш това от колкото и никнейма да пишеш, но явно и вие сте го усетили-прекалено си прозрачен лагунчо-тея номера другаде ;)

Върни се в “Черно море”