Пирин ГД - Черно море - 1:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Re: Пирин ГД - Черно море - 1:0

Мнениеот BS1913 » 22 фев 2014 13:55

ralimavridov написа:Мисля,че не е правилно след всяка загуба да се нахвърляме на отбора.В началото когато дойде Гонзо,след няколко мача без гол много хора не спираха да плюят по всички,а после изведнъж отбора стана кандидат за медали.
Сега след тази загуба се вижда отново,че публиката ни е една от най-смешните в света.
Този отбор в момента има нужда от :idea: ПАРИ :idea: и поне малко подкрепа.Пари е ясно,че нямаме,подкрепата мисля,че и тя липсва.
Отборът на Варна няма място в по-долните групи,така че ако на някой му се гледа отбор от този тип да го потърси в "Цветния" !

+1913

След първата загуба и се почна пак - дайте да закрием всичко, защото може и да загубим в следващите мачове :idea: :idea: :idea:
Явно хората от козирката взеха да се пренасят и във форума.
Аз съм подкрепял отбора и в Б група като бяхме, а тогава се чудехме дали следващия кръг ще играем, защото нямаше пари за автобуса даже.
Сега всички са ни виновни, собствениците ще ги сменяме и даже ще бойкотираме отбора и няма да ходим на стадиона.
Ами да вземем да се съберем всичките 20 лаладжии от форума и да изкараме по 100 к, да спонсорираме отбора и да се отървем от ТИМ ?
Аман от плювалници.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 22 фев 2014 13:58

zeleno-beliya написа:До тук с подкрапата след 34 години ходене на Гагарин и Тича. Ако ТИМ се махнат пак ще ходя на стадиончето. Първо разрушиха стадиона, а сега и отбора.

Супер :idea: :idea: :idea:
По -добре малко и верни, отколкото мрънкалници дето си оплюват играчите след първия грешен пас.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 22 фев 2014 15:13

Цинично е да се мисли, че след като от ТИМ притежават клуба, имат право да вършат каквото искат с него. Включително и да насаждат мнение, че целта им е развитието му с млади играчи и затова намалиха финансирането. Всички знаем, че това е лъжа. Но едва ли е лъжа, че косвените ползи за ТИМ от това да са собственици на клуба струват много повече от разходите за неговата издръжка. ПФК "Черно море" АД не е само акционерно дружество. Нека не го забравяме!
Иначе е ясно, че отборът трябва да бъде подкрепян. Но със сигурност не трябва да ръкопляскаме, когато се вършат алогични и откровено съсипващи отбора постъпки. И когато т. нар. ръководство мълчи за всичко свързано с клуба, вместо човешки да обяснят поне малко от това, което действително става. Друг е въпросът доколко "ръководителите" имат необходимият за това речников запас.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 22 фев 2014 15:31

Напротив,ТИМ не са собственици на Черно море.Черно море е собственост на феновете си,на града.ТИМ само осигуряват финансирането на клуба.Отборът е символ ,институция в град Варна,който освен от подкрепа има нужда и от пари,които не знам на кой му се дават в тези времена.Ако има хора с власт и възможности,които милеят за отбора нека да го купят,или да проявят интерес към отбора.Не съм чул за някой богат господин,болен фен на Черно море,дотолкова,че да дава по 2,3 млн лв на година.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 22 фев 2014 15:39

Докато за ПФК "Черно море" АД се мисли само като за разходно перо, трайни успехи няма да има. Когато нашият клуб започне да се управлява кадърно, последователно и с ясно виждане за бъдещето, само тогава ще има такива успехи. Примери - "Литекс", "Лудогорец". Докато се прави една крачка напред, две назад, после пак напред, назад и т. н., ще сме в това положение.
И нека не се лъжем, че разковничето към успеха се корени в сляпата любов на хора с възможности към "Черно море". Няма ли успешен бизнес модел, няма да има трайно силен клуб и отбор с трайни успехи. Искрено се надявах за 10 години управление досега ТИМ да поискат и да създадат такъв модел. Сега е ясно, че не искат или не могат, или не го правят по причина, за която не се сещам.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 фев 2014 16:31

Всичко,което се казва е хубаво,но пак ще кажа - НЯМА ЛИ ПАРИ - НЯМА И ФУТБОЛ.А без ТИМ пари няма да има.И школа няма да има,и стадион,и отбор.И като човек бил в ситуацията да гледа Черно Море в безпаричие ви казвам - няма да я бъде тая.Ако някой си мисли,че ще дойде един Домусчиев,ще развърже кесията,да прави стадион,отбор-шампион и т.н.....няма такива филми.Но ще ви кажа какъв ще има - Б група,В група,дългове,безпаричие,никаква школа и база(защото терена под моста не е на Черно Море,а на ТИМ купен на търг от БМФ мисля) и тотален край.От там разби ГЛУПЕНДЕРИ ще регистрират Черно Море 1913 примерно,да купуват лицензи....да станем СМЕШНИЦИ като Боталик примерно,без история,да купуваме медии да ни я пишат и т.н.А колко сме силни пак ще кажа - на идеи,на плямпане всички сме силни без никакво съмнение.Аз предлагам - някой да открие сметка(пробно)...и да я афишираме в медиите.Сметка на едно АД,чиято цел ще е закупуването на Черно Море и издръжката му от феновете,от нас.Открие ли се - обещавам веднага да внеса 100 лв. вътре,дори 200 лв.10 000 души,губо един от 10 наши фена да внесе по 200 лева еднократно - 2 000 000 лева,достатъчни за А група,нали?Ама....айде да видим сега,колко от нас ЩЕ СЕ БРЪКНАТ В ДЖОБА ЗА КЛУБА,защото да не се лъжем - Марин Митев СЕ БЪРКА и то надълбоко!Ама терени,ама не знам си кво - БЪРКА СЕ и дава,защото ако не се бъркаше - там с 2-те спукани топки и екипите без номера от многото пранета....все истории от близкото минало непознати за някои наши фенове.Нека ентусиазма не ви залива тука г-да,клуб се управлява с ПАРИ и то МНОГО ПАРИ,Черно Море е клуб,който има нужда от МНОГО ПАРИ,ако мислите,че 2 000 000 не са пари - казах ви идеята ми,но предишния опит не знам дали събра и 1000 лева през 2003 г.Всички даваме пари за колите си,плащаме данъци....ама дори билетчето от 4 лв е скъпо за нас и тука е имало немалко пасквили,че нали с 4 лева може да си купиш биричка и чипс и да седнеш пред ТВ-то....Абе да не се повтарям,но Бай Тошо го каза "КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ БЕ?ТИ НЯМАШ ПАРИ!РЕШАВА ТОЗИ,КОЙТО ИМА ПАРИ!ЩОМ НЯМАШ ПАРИ НЯМА ДА РЕШАВАШ БЕ...." и е много много прав поне за туй!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Пирин ГД - Черно море - 1:

Мнениеот Iceberg » 22 фев 2014 17:06

Че собствениците искат да държат засега отбора в златната среда на А група е ясно. (изпаднали явно не им трябваме, а и реномето им ще пострада, но пък и за стадион и евротурнири пари не им се дават) С право негодуват някои колеги, но не мисля, че тук е мястото за лозунги и декларации! Ако искат някой да ги чуе, да поискат среща с т.н. ръководство и да изложат виждания и претенции. Наистина има много неща, които не са както трябва, дразнят и трябва да се променят. Аз обаче искам да обърна внимание на нещо друго, което ме дразни вече и притеснява. Ясно е за всички, че Гонзо е голям мъжкар и пич, дразнител и мотиватор за играчите, умее да ги надъха и накара да се раздават! Ясно е също, че е млад треньор и има още много да учи, но... За мене стана ясно и, че не умее да извлича поуки от грешките си и продължава да ги допуска, ей тъй, сякаш на инат :twisted: То, че ни извадиха 3-4 от най здравите зъби (Шерифа, Жоро, Райков и .....) ами сега и Гонзо отваря с лека ръка кариеси! Е, как да дъвче таз уста? А да се гълта направо не става - присяда! Как не разбра, че Божилов като таран е беззъб и се мъчи,(да не говорим за крило) а мястото му е зад нападателя? Докога ще обезличава Бакари по тъча? Ами нека си играе, където е най-силен, като таран, Божилов зад него, Коконов отляво - това му е дадено на Гонзо и не виждам при тази немотия откъм опитни играчи, какви идиотски врътки им прави? Айде десен външен няма, ама пък Сашко се справи на контролата с Добруджа, а и е по-далече от вратата ни :mrgreen: , че е рисков и видяхме какво стана?! Станчев на бека по стабилен, а Сашко по-напред. Тоя Паланков също рисков, а и не така стабилен?! Защо разбутва най-стабилната двойка деф. халфове Д.Георгиев - Бергонси? Според мен колкото и да сме осакатени, ако Гонзо не беше така опетлал състава... нямаше да загубим, даже твърдя, че щяхме да бием, дори и с един гол :geek: Така мисля аз. И мисля също, че към неоспоримите си качества е време Гонзо повече да мисли, да извлича поуки от грешките си, а не инатливо да ги повтаря!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 фев 2014 18:12

Стадионът!Стадионът!Стадионът!Там е заровено кучето!Запомнете това!
Докато Варна няма модерен стадион, няма да има развитие на какъвто и да е футбол като спорт в града. Има ли стадион изведнъж става лесно, просто всички проблеми свързани с футбола ще започнат да се разплитат с изненадваща за всички лекота. Един европейски стадион ще привлече и спонсори за футбола в града.Ако,имахме стадион дори и Ч.море да не се класират в турнирите тук щяха да играят мачовете си Лудогорец /и Берое м.г/ за ШЛ§ЛЕ и стадионът щеше да е пълен. Тук ще играят част от контролите и квалификациите си за СП и ЕП националите,така както навремето играха на "Гагарин". Ще се възстанови и забравения турнир от миналото "Варненско лято" който се провеждаше преди старта на Първенството с участието на силни чужди отбори.Така варненци отново ще се върнат на стадиона,така както препълваха навремето "Гагарин" И не на последно място самият факт да играеш на модерен европейски стадион ще вдигне самочуствието на двата варненски отбора и върне техните амбиции за изява отново в Европа. Ще събуди стария футболен дух и самочуствие на варненския фен и най важното стадионът ще се посещава не само от фенове на футбола,но и от техните семейства,така както е в Европа.
Днес по Радио Варна имаше дълго интервю с кмета Портних.И нито един въпрос от журналиста за най-голямата кървяща рана на Варна-СТАДИОНЪТ!
Просто журналистите да си го набият в главата: Всяко интервю с местната власт трябва да почва и да завършва с ВЪПРОСЪТ: Кога Варна ще има стадион :?:

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 22 фев 2014 18:37

ShooterMan написа:Всичко,което се казва е хубаво,но пак ще кажа - НЯМА ЛИ ПАРИ - НЯМА И ФУТБОЛ.А без ТИМ пари няма да има.И школа няма да има,и стадион,и отбор.И като човек бил в ситуацията да гледа Черно Море в безпаричие ви казвам - няма да я бъде тая.Ако някой си мисли,че ще дойде един Домусчиев,ще развърже кесията,да прави стадион,отбор-шампион и т.н.....няма такива филми.Но ще ви кажа какъв ще има - Б група,В група,дългове,безпаричие,никаква школа и база(защото терена под моста не е на Черно Море,а на ТИМ купен на търг от БМФ мисля) и тотален край.От там разби ГЛУПЕНДЕРИ ще регистрират Черно Море 1913 примерно,да купуват лицензи....да станем СМЕШНИЦИ като Боталик примерно,без история,да купуваме медии да ни я пишат и т.н.А колко сме силни пак ще кажа - на идеи,на плямпане всички сме силни без никакво съмнение.Аз предлагам - някой да открие сметка(пробно)...и да я афишираме в медиите.Сметка на едно АД,чиято цел ще е закупуването на Черно Море и издръжката му от феновете,от нас.Открие ли се - обещавам веднага да внеса 100 лв. вътре,дори 200 лв.10 000 души,губо един от 10 наши фена да внесе по 200 лева еднократно - 2 000 000 лева,достатъчни за А група,нали?Ама....айде да видим сега,колко от нас ЩЕ СЕ БРЪКНАТ В ДЖОБА ЗА КЛУБА,защото да не се лъжем - Марин Митев СЕ БЪРКА и то надълбоко!Ама терени,ама не знам си кво - БЪРКА СЕ и дава,защото ако не се бъркаше - там с 2-те спукани топки и екипите без номера от многото пранета....все истории от близкото минало непознати за някои наши фенове.Нека ентусиазма не ви залива тука г-да,клуб се управлява с ПАРИ и то МНОГО ПАРИ,Черно Море е клуб,който има нужда от МНОГО ПАРИ,ако мислите,че 2 000 000 не са пари - казах ви идеята ми,но предишния опит не знам дали събра и 1000 лева през 2003 г.Всички даваме пари за колите си,плащаме данъци....ама дори билетчето от 4 лв е скъпо за нас и тука е имало немалко пасквили,че нали с 4 лева може да си купиш биричка и чипс и да седнеш пред ТВ-то....Абе да не се повтарям,но Бай Тошо го каза "КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ БЕ?ТИ НЯМАШ ПАРИ!РЕШАВА ТОЗИ,КОЙТО ИМА ПАРИ!ЩОМ НЯМАШ ПАРИ НЯМА ДА РЕШАВАШ БЕ...." и е много много прав поне за туй!

Колега, не се сърди, оба4е толкова глупости накуп не бях 4ел скоро. То бива, бива подмазване и сервилни4ене, ама то твоето просто не е нормално. Защо не казваш и дума за това, 4е на Варна отдавна ве4е й казват подигравателно Тимовград, защото тези си правят каквото си искат и то с мъл4аливото съгласие на варненци. Ние вси4ки и гък не сме казали, а просто искаме малко благодарност от тези, 4е им подарихме града си. Забрави ли факта, 4е ако искаш да правиш бизнес тук, ти трябва одобрението и съгласието на тези същите, твоите покровители. Света не по4ва и не свършва с тези, разбери го ве4е...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 фев 2014 18:46

Варна няма спортна журналистика,а подлоги и продажници.Освен това няма и спортна общественост по същата причина.Честно казано-не мисля,че и т.нар. "ветерани" са нещо с което можем да се гордеем.Например всички се сещаме как веднъж окепазиха турнира в памет на Червения с някакви евтини дрязги помежду си.Това,гарнирано и с продажниците и отрепките в Общината начело с Кметовете досега просто няма как да притисне ТИМ да си изпълнят договора,няма как.И на всичкото отгоре,ама на всичкото....и населението на Варна е малоумно.4 години ГЕРБ съсипва Варна,4 години ни режат кинтите и наливат в Бургас,там и стадион има и улиците оправиха...и накрая тъпото население избра ГЕРБ-аджийски кмет при мандат на БСП,барем независим да бяха избрали,ама те не...и като дойдат ГЕРБ ще изберат сигурно бесепарин...Специално за стадиона трябва Кмета да поеме инициативата,той е потърпевш,Общината е потърпевша,кво чака тая маймуна,има договор,има срокове,има заявени инвестиции....това се чудя.Ами като не се спазва-съд,отнемат имотите и ги връщат на общината,предявяват се искове за обезщетения и ТИМ плаща,това е,културно и цивилизовано.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”