Черно Море привлече Здравко Лазаров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: Черно Море привлече Здравко Лазаров

Мнениеот cristely » 15 юни 2009 19:41

Здравейте моряци. Отново съм тук. Много се радвам за медалите, честито на всички!
Специални благодарности изказвам на морския и на хората от администрацията, които помогнаха да се реши проблема ми.
:beer:

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 15 юни 2009 19:58

Това за Здравко е супер новина.Сега ни трябват и дв халф-бека на ниво и сме първи до година с малко късмет ;)

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 юни 2009 20:15

Моето мнение е, че ТИМ няма да форсират атаката за шампионска титла докато не тръгнат нещата със стадиона или дори докато не го завършат. Освен, разбира се, ако Левски и ЦСКА продължат да се гърчат в безпаричие. Тогава би било глупаво да не им вземем титлата.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 юни 2009 20:48

ЦСКА не са пречка.Зависи дали Левски ще направи нещо в Лигата и възможностите на Литекс.Да не избързваме,но ако сме силни защо да не станем 1-ви?Защо да пускаме гювеч на слаби отбори от София наречени грандове?Ще си играем в Бургас за лигата,проблем?При първа възможност,дори малка-атака на титлата :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 15 юни 2009 20:50

аз съм малко резервиран за здравко лазаров , той играе на поста на юруков....кой от двамата ще е резерва?????? но все пак трениорите имат думата за селекцията . четох и за игнатов от етрополе , той е талант и е хубаво да заиграе при нас.дано се намерят и класни халф-бегове...

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 15 юни 2009 20:51

cristely написа:Моето мнение е, че ТИМ няма да форсират атаката за шампионска титла докато не тръгнат нещата със стадиона или дори докато не го завършат. Освен, разбира се, ако Левски и ЦСКА продължат да се гърчат в безпаричие. Тогава би било глупаво да не им вземем титлата.

Донякъде съм съгласен,но дали едно влизане в групите на Лига Европа няма да донесе приходи ,които да подпомогнат начинанието или пък привличането на някой допълнителен стабилен инвеститор с който да довършат започнатото. :roll:
Дано стане скоро че нямам търпение. :mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 15 юни 2009 20:57

veselin72 написа:аз съм малко резервиран за здравко лазаров , той играе на поста на юруков....кой от двамата ще е резерва?????? но все пак трениорите имат думата за селекцията . четох и за игнатов от етрополе , той е талант и е хубаво да заиграе при нас.дано се намерят и класни халф-бегове...

Тази година струва ми се за всички ще има поле за изява-Лига "Европа",шампионат,купа.
Изминалата година показа че трябват и класни замесници на титулярите,при контузии,картони,лоша форма или просто натрупана умора!
Има място за всички.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 юни 2009 21:12

ncbs написа:
veselin72 написа:аз съм малко резервиран за здравко лазаров , той играе на поста на юруков....кой от двамата ще е резерва?????? но все пак трениорите имат думата за селекцията . четох и за игнатов от етрополе , той е талант и е хубаво да заиграе при нас.дано се намерят и класни халф-бегове...

Тази година струва ми се за всички ще има поле за изява-Лига "Европа",шампионат,купа.
Изминалата година показа че трябват и класни замесници на титулярите,при контузии,картони,лоша форма или просто натрупана умора!
Има място за всички.

Абсолютно си прав. Аз също мисля, че тази година ще се атакува всичко възможно. Ще се играе на по-високи обороти и е нормално да имаме нужда от стабилни резерви. До сега всичко е о.к., дано само да вземем два сериозни бека / ляв и десен / и тогава...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 15 юни 2009 21:20

зеления написа: Аз също мисля, че тази година ще се атакува всичко възможно.

А дано,чул те Господ! :P
Само дето ще станем разногледи да обикаляме България по мачове. :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 юни 2009 21:23

зеления написа:
ncbs написа:

Има място за всички.

Абсолютно си прав. Аз също мисля, че тази година ще се атакува всичко възможно. Ще се играе на по-високи обороти и е нормално да имаме нужда от стабилни резерви. До сега всичко е о.к., дано само да вземем два сериозни бека / ляв и десен / и тогава...

...Oнзи отгоре да пази съперниците.Айде Тича.
п.с.Колко фенове на съперниците ще подскочат? :x
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”