Ръководство,имаме ли или не?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Ръководство,имаме ли или не?

Мнениеот chelseabg » 07 яну 2014 15:36

Нормално както каза и Домусчиев от футбол в България не може да се печели..може поне да не си на загуба.
Не се притеснявайте за Черно море футбол в Варна винаги ще има,под една или друга форма.
Въпроса е,както печели този който поддържа отбора.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2014 16:15

yavorescu написа:Не виждам защо се заяждате с greenpeak. Цифрите са си цифри, фактите -- факти. Какво е виновен човека, че клуба се е управлявал некадърно? Не само от ТИМ, разбира се.

yavorescu, мен ме е яд, че ни лъгаха и правиха на идиоти едни гадни мутри, аз от клакьорките им не се притеснявам. Те потдръжници винаги ще имат, поради финансови причини основно.
На всичкото отгоре, мутрягите и родният ни град си го превърнаха с феодална собственост. Е това е най-лошото.
ralimavridov написа:Сега ще разберем какво е да си плебей,последните 10год.Мъките тепърва започват,връщаме се към добрите стари времена на Кеби,Асенов,Велмар и др.Ще се гушкаме 200,300 човека на стадиона и ще си спомняме мачовете в А група и Европа. :roll:

Мавридов, никой от нас обикновените фенове, като теб и мен :mrgreen: , не е виновен за случващотосе. Ние сме най-лъганите в България, и няма по-лъгани от нас. (Тук не включвам платените от мутрите пишман-фенчета ;) )

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 07 яну 2014 17:34

И все пак, някой има ли предположение защо ТИМ направиха такива резки движения - през лятото се събра много добър и перспективен отбор, а сега същият се разбива. Защо беше нужно да се събират тези добри футболисти? Явно е, че е станало нещо неочаквано, непланирано.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2014 17:56

Varnauser написа:И все пак, някой има ли предположение защо ТИМ направиха такива резки движения - през лятото се събра много добър и перспективен отбор, а сега същият се разбива. Защо беше нужно да се събират тези добри футболисти? Явно е, че е станало нещо неочаквано, непланирано.

Изслушай аудиото с Гонзо от 17 декември 2013 14:48 е интервюто на Добри А.(ден след последният мач):
http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=392229
Как мислиш, дали треньора е бил на ясно тогава с това което ще последва двадесет дена по-късно :mrgreen: ?
Според мен отговорът е НЕ :mrgreen: . И човека хал хабер си няма кокво го чака Януари.

П.с. : И да допълня в интервюто си днес в Гонг, Ал.Александров Шерифа казва:
Преди Нова Година не съм мислил, че ще се стигне до такъв трансфер. Изненадващо напуснах Черно море. Така е било писано и ето, че се озовах в Разград.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 07 яну 2014 19:36

Каквото и да станало, е станало след 17 декември или поне тогава е било обявено. Въпросът е кое е наложило това рязко движение.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 яну 2014 20:37

Varnauser написа:Каквото и да станало, е станало след 17 декември или поне тогава е било обявено. Въпросът е кое е наложило това рязко движение.

Имам собствено мнение по въпроса. Не ангажирам никого с него, а само го споделям. Според мен отговарящите за отбора просто се уплашиха, че работите отиват към атака на четворката и евентуално спечелване участие в евротурнирите. Отдавна съм го казал и който следи мненията ще се сети. Явно от ръководството смятат, че не е време за Европа. БЕЗ лицензиран стадион за мачове в евротурнирите, няма смисъл от класиране там и кански мъки по чуждите стадиони. За Европа е нужен както много стабилен отбор, строга организация, правилен подход и яки пари (както го направиха Лудогорец), така и СТАДИОН. Според мен собствениците на отбора нямат намерение поне на този етап да тръшкат пачки, липсва стадиона и... поради тази причина се уплашиха от възможността за класиране в тройката и започна едно снишаване.. За мен това е истината. На този етап (справка последните години) ТИМ иска да поддържа средняшки отбор, за целта отпуска някаква сума пари и изисква от ръководството да поддържа нивото. Явно много се изсилихме и.. леееко ни стишават. Това е. Сбъркахте момчета, признавам си и аз с вас, че се увлякохме след добрите игри на отбора и се размечтахме за нещо повече от класиране в първата седмица. Затова и сега така се палим и подскачаме. От високо лошо се пада, не трябваше да се въодушевяваме толкова, защото от кон на магаре... кофти. Но това е реалността и трябва да я приемем. Спокойно, който може. Не мисля, че ТИМ ще оставят точно сега отбора, просто понатиснаха отгоре, че нещо много изплувахме :mrgreen: Не мисля, че някакви протести и действия от страна на фенове ще променят нещата. ТЕ дават парите, те решават какво и как да бъде. Разбира се, имаме право на мнение, на протести, не ни харесва, искаме да се запази страхотния отбор и като се надгради малко да се сбием за първите места, но... това е положението. Моля се все пак един ден (и дано да е скоро) да се реши въпроса със стадиона, отговорните за отбора да решат да направят нещо повече, да извадят малко повече парички и да предприемат офанзива. Решат ли... могат да го направят. Ето, Домусчиев дава добър пример, как може да се печели или поне да не се губи от футбол, а в същото време да се прави реклама и то в Европа! Въпроса е... да решат :geek:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 яну 2014 20:44

Iceberg, и аз си мисля същото, но това значи, а може би и това е целта, че отлива на публиката от стадиона е гарантирана.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 яну 2014 21:07

зеления написа:Iceberg, и аз си мисля същото, но това значи, а може би и това е целта, че отлива на публиката от стадиона е гарантирана.

Ами въпрос на време според мен. Колкото по-бързо проумеем факта, че ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО на този етап, че разправии, протести, ексцесии няма да променят нещата... и продължим да поддържаме отбора както досега, толкова по-добре. Аз разбирам да има алтернатива на сегашните собственици, да има стабилни финансово и нахъсани емоционално, желаещи да вземат отбора и да правят на този етап нещо друго.. да протестираме, да негодуваме, да настояваме и натискаме настоящите собственици за нещо повече.. Но, то няма. Факт. При това положение, както казват някои, че по-добре В група, разпади някакви, мъки плебейски, диви ядове, безпаричие, никакви преспективи... не . :twisted: На никого не го пожелавам. Просто няма смисъл от харакири. Ако някой ден се яви ербап мангизлия и иска да вземе отбора и да има по-големи цели... разбирам да натиснем, да помогнем това да стане, ама сега.. не мисля, че е разумно. Пиша това с тъга и свита душица, но пак казвам, Гонзо поведе четата яко, направиха страхотни мачове, пребиха така наречените "грандове" у дома, а ги засрамиха у тях и.. ние феновете литнахме, размечтахме се. И сега ни е трудно :( Ще ми е интересно какво ще става нататък. Как ще реагира треньора, ще придърпаме ли поне някой що-годе сполучлив свободен играч, ще успеят ли някои юноши да пробият, ще успее ли Гонзо да сглоби пак донякъде боеспособен отбор... Просто чакам да видя....
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 яну 2014 21:09

Няма логика,защо привлякоха Райков,Котев,Венков,Дани Георгиев които са си класни играчи и изведнъж да отстъпват и да отслабват отбора.Ако нямаха никакви амбиции,нямаше да привличат тези играчи.Дано има вече и добри новини,много негативизъм има покрай отбора. ;) :geek:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 яну 2014 21:19

moreto vn написа:Няма логика,защо привлякоха Райков,Котев,Венков,Дани Георгиев които са си класни играчи и изведнъж да отстъпват и да отслабват отбора.Ако нямаха никакви амбиции,нямаше да привличат тези играчи.Дано има вече и добри новини,много негативизъм има покрай отбора. ;) :geek:

Защото приятелю ако си забравил, миналия сезон едвам не изпаднахме???!!!! Тогава пък се уплашиха от това. Просто стабилизираха отбора и ако се сещаш, пак със свободни агенти. Само за Райков платиха май нещо малко. Просто случиха с играчи, ама Гонзо взе, че направи от тях як отбор... Ето това е. :mrgreen:

Върни се в “Черно море”