Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Окоро повече не искам да го виждам. Заради него изпуснахме супер качествен футболист като Цион Цемах, от когото лъхаше абсолютна класа само за 45 мин. без никаква подготовка ..отлично спиране, владение на топката и подаване. Гонзо избра тъпия Окоро само заради това, че беше повече време тук и се представяше сравнително успешно. Но в същата контрола си пролича, че е много по-разпилян и явно головете му са били повече плод на случайност отколкото на класа. Още ме е яд за израелеца!!! А Окоро не искам да го виждам, защото освен че не притежава нужната класа за чужденец в отбора ....направи тотална простотия в един от най-важните мачове за отбора, срещу пряк конкурент за 7 място и е цяло чудо, че свършихме наравно накрая!!! Признавам, че имах съмнения относно качествата на Коконов в началото, но момчето се бори и показва желание и добра игра ...надявам се да получава повече шанс занапред за сметка на Окоро.
HEATSEEKER написа:Не знам дали е нужно да се споменава за агитката на Ст.Загора.
sandi74 написа:HEATSEEKER написа:Не знам дали е нужно да се споменава за агитката на Ст.Загора.
Сакън,недей.Знаем си ги.![]()
ralimavridov написа:фен клуб КНСБ хахахаха
HEATSEEKER написа:ralimavridov написа:фен клуб КНСБ хахахаха
С автобуси на КНСБ ги докараха.ФАКТ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта