Гледах интервюто на Жоро където каза, че нямало фал при пряк свободния за изравнителния гол. Може и така да го е видял, но аз видях друго. Видях Жоро да играе с топката, а защитника посяга с бутоните напред към него. Дузпа също има защото закача опорния крак на Райков. Въобще не виждам какви претенции може да имат към съдията, но да си се оплакват. За всичкото рязане през годините дори да бяха ни подпрели пак щеше да им е малко, а то дори няма нищо такова.
Приятно впечатление ми направи Емил Михайлов, въпреки малко несигурните излизания при весоки топки спаси каквото имаше. Въпреки, че реално нямаше толкова работа
Много ми хареса и малкия Сашко, направо не мога да го позная. Няма безумни влизания и излишни фалове, познатото много движение.
За другите мисля, че си играха на обичайното високо ниво. Много ме зарадва, че Жоро издържа цял мач и беше сърцето на отбора.
По едно време през второто полувреме ме изнервиха с тия изсипани топки, а се видя че при разиграване на топката се получиха добри контри. Въпречи че ни натиснаха трябваше да използваме моментите за повече контраатаки и да решим всичко преди края.
Наздраве, тази вечер ще се празнува .
ДА ВДИГНЕМ ЧАШИ ЗА ТОВА, ЧЕ ОТОРА НАЙ-ЛЮБИМ, НА ЗЕЛЕНИЯ ВЕЛИК СТАДИОН ПАК ВРАГА Е ПОБЕДИЛ