ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.

Мнениеот pehopeho » 30 юли 2013 22:34

JohnnieWalker написа:0:0 ! ЦСКА са кръгла нула, а вие, ако не друго, сте яки в защита ;)

0 на 0 и от мен.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 юли 2013 22:54

Ти пък вземи прочети колко пъти е заповядано на Морето да се надупят на Герена, та Левски да станат шампиони...
Не ми се коментират хипотези...[/quote]

Кировец, по голяма простотия от това, някой да нарежда на морето да ляга на Левски не бях чувал до сега :mrgreen: И понеже ставаше дума за през времето на комунизма, тогава всеки мач срещу чорбата ни се обясняваше тактично.... не се напрягайте момчета : :twisted: .Нали бяхме все военни отбори, трябваше всеки път да полягваме на големия брат :twisted: А срещу Левски директивата беше .... удри, всички на нож!!! Не случайно нито един мач с ЦСКА не се помни почти, но пък с Левски... само наистина вземи, та попрочети малко. Страхотни мачове. Помня когато ги обърнахме от 0:2 до 3:2. Бях малък, но бях на стадиона :) Въобще, доста мачове яки се помнят с тях. А за след промяната пък, всички много добре знаят, че собствениците ни може да са такива, онакива, но пък играят фейърплей и не влизаме в уговорки. Та, по-голяма дивотия не бях чувал де, Ч.море да ляга на Левски, да не говорим помощ за титла пък... По-младите наистина май е хубавко да вземете да попрочетете малко история, да се ограмотите и.. тогава се изцепвайте тук по форумите, че тъй ще спукате на некой злъчката от смях :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 31 юли 2013 01:13

Кировец написа:
donDiego написа:Aз като фен на ЦСКА искам ЦСКА да победи,но нищо не се знае.Нашите водят подготовка в движение,докато Ч.Море трупат игрова практика вече..2-1 ;)

Ох, вижте им треньора на ЧМ...
ЦСКА игра срещу Сашо Станков+опитните играчи в Локо Пд и отличния Хубчев, който направи по-силен Берое от ерата на Илиан Илиев - спечелихме 2 точки от тези мачове.
Гонзо има много хляб да яде, докато успее да вземе точка от ЦСКА на Българска Армия. Той можеше да падне от Славия, ама нали мача им е бил "подкован"...

А ти свали очилата ве маняк 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 юли 2013 01:43

Ако играем с отбор който по презумпция БИ ТРЯБВАЛО да е по слаб от нас треперя цял мач,защото сме майстори да падаме изненадващо от такива отбори.Когато играем с отбор по силни/пак по презумпция/съм по спокоен,защото играем по освободено и правим изненади.Но най ме е страх,когато трябва да играем срещу отбори имащи нужда от реанимация.Тогава задължително губим.Въпроса е в коя графа попада този мач.Според мен ако е в графата на "Черно море аутсайдер" е много вероятна победа за Морето.Ако е в графата "реанимиране" не ми се говори.Надявам се да е първото и да си тръгнем с нещо от Армията.Имаме случай в историята,когато разплакахме Стойчо на Армията с друг върл анти цесекар.Сега е ред на Гонзо.А и ЦСКА дали ще спечелят,загубят или завършат наравно им е все едно.При тях проблема е в оцеляването.Надявам се да оцелеят и си мисля че няма да имат проблеми след продажбата на акциите.Успех в оцеляването и загуба от Морето.Прогноза 0-1.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 31 юли 2013 07:33

Каквото и да си говорим ако играта на Капитана не тръгне най-накрая ще загубим.

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 31 юли 2013 10:31

Очаквам вдъхновена нападателна игра и герои на мача Ококо! Това е неговият първи официален мач и то в столицата, където ще направи презентация за себе си пред много погледи, а и всички останали футболисти ще искат да бъдат истински професионалисти. Моята прогноза е 0:1 или 1:2 за Черно Море. Успех Моряци!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 юли 2013 12:33

kijelmi написа:До какви времена ни докараха пернишките изроди, феновете на средняците и посредствените
отбори от цяла България да се упражняват върху името на най успелия български клуб.
Извинявам се ама мача е за ЦСКА този път 3-1.
;)

Да бе съвсем се обърна нопаки светът.До какви куриози се стига.Средняците и посредствените отбори вече не ви разрешават и футболистите им да крадете.И Партията ви не се интересува от вас почти никак.Е как д станете шампиони?Не е вече това,което беше.Да играете със свои съдии и чужди футболисти.Вие иначе не можете.А можете да се запитате....тия пернишките не се ли развиха като изроди именно в ЦСКА.Нали толкова народ обирахте 50 години от цяла България и ги развивахте?Всички идваха от родните си места и клубове и при вас се развиваха.Само пернишките дошли готови изроди.Аз мисля че е обратното.Вземахте готови вратари (Велинов,Черно море),защитници (Безински,Пирин;И.Василев,Черно море;Г.Димитров,Берое)халфове (Б.Колев,Черно море;Гъргоров,Локо Сф)нападатели(П.Жеков,Ст.Младенов,Берое;Г.Славков,Ботев Пд)и никого не сте развили.Те си бяха супер футболисти и в родните си клубове.Затова ги крадяхте.А пернишките си бяха обикновенни средно статистически мутри.Като пълни изроди се развиха именно в ЦСКА.Няма нужда да скромничите,развихте ги.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 31 юли 2013 13:36

:) :) :) когато фактите говорят по-добре "грандовете" да мълчат
ex Popeye

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 31 юли 2013 15:08

РМС Варненски моряк написа:Очаквам вдъхновена нападателна игра и герои на мача, Ококо! Това е неговият първи официален мач и то в столицата, където ще направи презентация за себе си пред много погледи, а и всички останали футболисти ще искат да бъдат истински професионалисти. Моята прогноза е 0:1 или 1:2 за Черно Море. Успех Моряци!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 юли 2013 17:27

Сега стоплих, че пиша в темата за мача, но във форума на ЧМ и се чууудих защо само спорове се получават с моряци... :lol:
Живи и здрави!
Извинявам се.

Върни се в “Черно море”