ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот ShooterMan » 10 май 2013 21:46

За САМОЧУВСТВИЕ!!!Вие да не искате да бъдем туристи в София и то пред тея,дето грабят футбола от 65 години?Скачаме само за победа и с всичко най-добро на 200% без капка пазене,ако трябва ще хапем,скубем,блъскаме,ритаме,но трябва да дадем ВСИЧКО което можем да ги съсечем,а ако случайно ги ударим наистина и ги спрем за Европа ще е един от най-големите подаръци за нас,феновете на моряците!Разберете,че така се гради манталитет....на победител,или на ПОСРЕДСТВЕНЯК,който не играе срещу големите от липса на вяра,че може да победи и се пази за слабите.Такива аз наричам МИЖЕТУРКИ,такива отборчета има премного и се гордея,че Черно Море никога не е бил от тях,винаги е скачал зверски на двуглавата ламя на злото - Левски-ЦСКА.Дупе да им е яко на чорбарите ако си мислят,че сме туристи като Славия примерно :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 май 2013 01:29

Не съм чак толкова надъхан и натопорчен като Стрелеца, но горе-долу, четейки поста му като умерен човек, сме на едно мнение.

Прагматически погледнато, сме на 3 точки от зоната на здрача, което не е гарантирано спасение. Победата на Пирин е добре дошла, но една победа докрая не означава математическо оставане в групата. Още повече, че е лудост да се разчита на победи в последните мачове, ние нямаме никакво божествено право на такива като "голям" или "стар" отбор. Всичко се извоюва на терена, и с нашето моментно класиране и състояние, трябва да подходим максимално мобилизирано до фактическото оцеляване. След това, в мач или два, може да си позволим експерименти. Важно е да гоним победата дори тогава, когато не ни е нужна -- така се изгражда манталитет. Сега ни е особено нужна, защото...

...нищо не ни гарантира положителни резултати срещу Локо Пд, Миньор или Ботев Вр. Знаем колко ялови можем да бъдем срещу такива отбори (а и срещу всички отбори общо взето този сезон). Да припомня една "велика" мисъл на "най-младия прогресивен мениджър" Дийн Соундърс: "Играем срещу Бърнли и Брайтън -- все пак, това не са Ман Юнайтед и Арсенал и сме напълно способни да победим". Уулвърхямптън загуби и двата мача и изпадна в трета дивизия.

Контузиите се случват и на тренировки, пресен пример е Божилов. Няма смисъл да пазим играчи, имаме 4 мача на живот и смърт.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 май 2013 01:50

Точките мисля,че ще ги спечелим твърдо срещу Локо Пд и Миньор.Когато гостуваме на перничани те ще са вече и математически изпаднали от А група.Експериментите са за последния кръг,тогава ще пускаме младите....не за друго,а да не би онзи ПАЛЯЧО с брадавицата да купи 2 мача вместо един.Не можем да му позволим да си спаси задника след като сме го хванали на "сладко отмъщение".ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на кръв срещу ЦСКА,Локо Пд и Миньор....и чистене на картони,обиграване на младоци и юноши с Ботев Вр,за да гарантираме на 100% изпадането на Дузпоко :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 май 2013 01:57

yavorescu написа:Не съм чак толкова надъхан и натопорчен като Стрелеца, но горе-долу, четейки поста му като умерен човек, сме на едно мнение.

Прагматически погледнато, сме на 3 точки от зоната на здрача, което не е гарантирано спасение. Победата на Пирин е добре дошла, но една победа докрая не означава математическо оставане в групата. Още повече, че е лудост да се разчита на победи в последните мачове, ние нямаме никакво божествено право на такива като "голям" или "стар" отбор. Всичко се извоюва на терена, и с нашето моментно класиране и състояние, трябва да подходим максимално мобилизирано до фактическото оцеляване. След това, в мач или два, може да си позволим експерименти. Важно е да гоним победата дори тогава, когато не ни е нужна -- така се изгражда манталитет. Сега ни е особено нужна, защото...

...нищо не ни гарантира положителни резултати срещу Локо Пд, Миньор или Ботев Вр. Знаем колко ялови можем да бъдем срещу такива отбори (а и срещу всички отбори общо взето този сезон). Да припомня една "велика" мисъл на "най-младия прогресивен мениджър" Дийн Соундърс: "Играем срещу Бърнли и Брайтън -- все пак, това не са Ман Юнайтед и Арсенал и сме напълно способни да победим". Уулвърхямптън загуби и двата мача и изпадна в трета дивизия.

Контузиите се случват и на тренировки, пресен пример е Божилов. Няма смисъл да пазим играчи, имаме 4 мача на живот и смърт.

Абе вие сте странни хора.Кой ви говори за лягане и невоюване?Значи резервите в Морето според вас не стават за нищо?Ами да ги освободят тогава незабавно и да играем само с титулярите.А ако се случат контузии или наказания,ще играем с 8-9 човека,защото дори и да има резерви,те за нищо не стават.Контузии стават и на тренировки,но по често се случват в мачове под голямо напрежение,като този с ЦСКА.А да ти напомня,че на тренировки не се показват червени и жълти картони,с които се пропускат обаче мачове.Примера ти не е лош,но ако не можем да си вземем мачовете с изброените три отбора,какво по дяволите да търсим в А група?И да се надяваме да бием ЦСКА като гости,а после успокоени от взетите точка или три да проспим останалите три и да си изпаднем скоропостижно.Аз съм на мнение че трябва да излезем с по олекотен откъм титуляри състав,а ако постигнем изненада с тях ще е супер.Защото и с титулярите е почти толкова сигурно да спечелим,колкото и с резервите.Но ако един Жоро Илиев изгърми за следващите примерно два мача,гарантирано на 90% че няма да спечелим.А и да не си мислиш че Китанов съвсем случайно си изкара този жълт картон от малоумие?Запази се за последните три мача и то под давление на Гонзо.В това съм убеден.Не виждам стрелеца за какво пали,при положение че и той и аз искаме Бекир титуляр.Какво по лесно от това Бекир да пусне няколко добри паса и нападателя да вкара.А и самият той от някой пряк свободен може да отбележи гол.Защитниците без малък Сашко все младежки национали/настоящи и бивши/.Кога ще играят и от кого да се плашат?Стига с това тотално недоверие към по младите играчи.Ние не им вярваме,а после като излязат и се гипсират ги псуваме.И не искаме да излязат да играят в нито един мач,а иначе имаме претенции защо не ги пуска треньора.АМи затова!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 11 май 2013 11:08

Черно море има комплекс от Левски и Цска, не толкова от спортно естество ами от съдийско, вас все ви бутат уж нагоре а в ЛЕ пропадате все по-надоло, падаме с по 4:1 или 4:0 не заради някаква класа а заради страх, ЦСКА защо от 4-5 сезона нямат гол в Варна? Защо Левски идват насрани в Варна? с 2 метра засада едвам точката сколасахa, ако Гонзо успее да ги събуди и да ги избави от този комплекс София мисля че поне Х ще направим.
Като моряк искам да бием ама едва ли, прогноза няма да дам конкретна за мача.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 11 май 2013 16:24

Време е,МОРЯЦИ! Време е да играем вече по-освободено,да играем и да се забавляваме.Аз знам,че можем,убеден съм! И да не обръщаме внимание на лаиците,които няма да спрат да ни плюят,защото наистина не ни обичат,защото не цепим басма на никой и на никой не се молим за точици,защото просто сме трън в г*за за много отбори! Успех,МОРЯЦИ! Много ми се иска като преди 10 години,с победен гол на Жоро Илиев - 1:2 ! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 май 2013 19:38

Гледам Комел пак е на скамейката. Явно след тези слаби игри до сега нищо чудно да си тръгне след края на сезона. Трябва да вземем някой добър ляв бек през лятото, защото Живко и Комел са трагични. При положение, че Локо София изпаднат предполагам, че по-стойностните им футболисти ще ги напуснат. Един Румен Трифонов от там добре ще ни дойде.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 11 май 2013 20:02

Някой може ли да ми даде линк за мача? Благодаря предварително :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 11 май 2013 20:09

0-1!!! Браво :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 11 май 2013 20:12

Доживях да ни признаят нередовен гол! И то баш с/у един от книжните грандове!!!

Върни се в “Черно море”