boys85 написа:Turo написа:За вчера не казвам нищо.Не съм гледал мача факт!Просто казвам,че напомня.Иначе дотогава когато ви спасихме бяхте преди това 8 или 9 години в долните дивизии и отбора на Варна беше Спартак.Не искам да обидя никой...
Браво каза си каквото ти е на душата, направи задължителната свирка на плебеите (при 0:5 на коритото през 2005 г. същите бяха тръгнали да скачат на 7 човека от вашите в сектора за гости, но това явно е калило добрите ви отношения), сега се надявам да се успокоиш. Щом сме се върнали след 8 или 9 години в долните дивизии (тоест Б група) има ли нужда да гадателстваш дали пак сме способни да го направим и след още 1-2 отгоре? Колкото до Варна на кого била, футболът не започва през 90-та година и не свършва през 2000, както си мислят нашите съграждани. Това е най-черният период в историята ни и се гордеем, че сме го преживяли, защото много други на наше място никога не биха се върнали, камо ли да станат 3-ти и да играят в Европа.
Един от тези 7 човека или 10(не помня точно колко бяхме)бях и аз и не помня да са тръгнали да ни скачат,хората си правиха шествие извън стадиона!Предната година като ни биха с 2:1 бяхме 6 човека с влака и не е имало никога проблеми във Варна!Да не говорим,че в тези времена сме приемали ваши на нашето кафе без проблеми!Май проблема си е във вас!Ние с вас няма какво да делим!Никога не сме имали омраза към Черно море!Проблема си идва от вас!Все ни е тая на нас!И вие се управлявате от престъпници и ние също!