Черно море 2:1 Монтана - 10.04

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Черно море - Монтана - 10.04 - Сряда - 17.00

Мнениеот rodman » 10 апр 2013 20:09

Clarion написа:Такааа ... до днес бяха всичките Прически, Геновци, Гонзовци, Тимове, Армади, Пачковци, Мумута, Живковци, Сашковци, криви топки, разорани ниви, две тоалетни, природно осветление и други знайни и незнайни герои и фактори!!!
От днес остава само и единственото подкрепата на любимия ни отбор в битката ни за оцеляване!!!

Благодаря ти за подкрепата, Clarion! Нека ставаме все повече и повече подкрепящите отбора, а темите споменати от колегата да остават на по-заден план!
За срещата: много добър (да не използвам по-силни думи) Симеон Райков, почти толкова добри Бергонси, Георги Божилов и... май-толкова. Жоро Илиев блесна с виртуозното изпълнение за победния гол!!!
Минусите: наченки за леееека звездомания да я нарека при Жоро Китанов, проблемни Комел и Емилов, няколко груби грешки на Камазола в нашата половина, от една от тях стана и гола на гостите. Миро? Да му отдадем заслуженото (той заслужава!!!), но май е попривършил за тази игра.
Пожелавам си група от равностойни футболисти в оставащите 9 финала, за да му е лесно на тренера Г. Иванов! И да подкрепяме безрезервно отбора на сърцето си. Дори и когато играта не върви.
P.S. Някаква информация за организирано пътуване до Бургас?
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Черно море 2:1 Монтана - 10.04

Мнениеот greenpeak » 10 апр 2013 20:19

Слаб мач, важното е че взехме 3-те точки.
Божилов ми скъса нервите, пълен некадърник.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 апр 2013 20:35

Не споделям мнението за звездоманията на Китанов.Ако говориш за ситуацията в която в последните секунди се разкрещя като бесен на Тошко...беше 1000% прав!!!Корнер,противник му застанал на врата и му пречи,а Тошко...дето влезе много слабо застанал някъде си и си бърка в носа вместо да се наръга в мелето и да помага на останалите,в случая вратаря!Освен това да се сетим,че спаси 2 чисти гола,сбърка жестоко в началото на второто,Слава Богу не фатално.Жоро си знае работата,а и Гонзо не търпи звездомани,а това,че има самочувствие....Евала!Бойци и лидери ни трябват ако ще градим нещо,не такива като Капитанов примерно,да загрява като пенсионерка и като го викнат да влиза да ходи едва-едва...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2013 20:49

http://arenavarna.com/%d0%bf%d0%be%d1%8 ... %80%d0%b8/
Това е истината.Миро с разстежение,Инканго сменен заради езиковата бариера.Апропо-тоя не говори ли френски?Защото със сигурност знам,че Гонзо игра във Франция и би трябвало да знае поне футболен френски.И би трябвало да се разбират.А иначе доколкото разбирам,отново скована игра,като най добри са основните заподозрени-Жоро,Камазола И Сашо Шерифа.Райков чета че е в основата на повечето голови ситуации,защо казвате че е играл слабо?А Божилов?Бергонси вкара гол-как ви се струва,ще оцеляваме ли?Исъдията как свири?Удари ли едно рамо,или пак всичко си беше като преди?Давайте който го е гледал,да направи малко по обстоен разбор.Разчитам на стрелеца,той пише доста многословно и разбираемо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 апр 2013 20:55

Аз лично Еденилсон Бергонси този мач хич не го харесах.Даде изключително много неточни паса,някои направо неадекватно неточни.Божилов беше от най-добрите - печелеше първите топки,задържаше напред,пласираше се много добре,движеше се,за съжаление пропусна 3-4 чисти гола,но се стара човека.Като се напъва и поти заслужава аплаузи.Райков играе първи мачове след контузия,а и няма подготовка.Въпреки това има много добри центрирания докато е свеж разбира се.2 идентични ситуации първите 45 минути,отличен пробив,центиране точно на главата на Божилов на малкия пеналт около дузпата.А Инканго?Просто всички видяха,че влезе,направи много глупости за кратко време,почна да миткосва от фланг на фланг и т.н.,да задържа вместо да играе бързо,загуби 2 топки и даде старт на 2 много опасни атаки на гостите.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 10 апр 2013 21:23

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 10 апр 2013 21:36

Готвача написа:http://arenavarna.com/%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8-%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b8/
Това е истината.Миро с разстежение,Инканго сменен заради езиковата бариера.Апропо-тоя не говори ли френски?Защото със сигурност знам,че Гонзо игра във Франция

:lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 апр 2013 22:06

айде и аз ще коментирам мача.... играта ни беше на ниво Б група със сигурност, щом като Монтана по едно време стояха много по-стабилно от нас и владееха топката ...изключително зле бяхме като игра :shock: ако не беше гола на Жоро Илиев не знам как щяхме да отбележим втори гол... в нападение единствено Божилов е класа като игра - бори се, задържа топката, лъже се, освобождава се.... днеска единствено гола му липсваше, но играта му беше на много високо ниво! Райков създаде опасности, ама само 2-3 положения за доста време, а в защита изобщо не ми хареса позиционирането му - стоеше много далеч от играчите на Монтана и Сашо бека не знаеше дали да си пази този пред него, или играча дето принципно трябва да покрива Райков, а Райков на 20-30 метра от него :shock: Миро Манолов - кръгла нула и отпред и отзад... същото и Тодор Колев ....и двамата изключително бавни, и като лъгане супер зле, просто тотално разочарование :!:
Шерифа и той не ми хареса в този мач ...много плах някакси, особено с Росен до него си личи фрапантно разликата :shock: в защита е чат-пат стабилен, обаче изобщо не умее да разиграва добре топката и да я изнася и това си е доста голям проблем... той си е свикнал отпреди да я чисти напред по въздуха и до там... а сега Гонзо като иска да разиграват му е доста трудно и играе плахо, няколко пъти връща назад към Китанов, единия път доста рисковано...като цяло играчите ни са супер бавни, нямаме един наистина бърз играч като се замисля... може би Райков е малко по-повратлив, но по-скоро като лъгане, а не като линейна скорост.... тоя Дани Младенов профучаваше през защитниците ни като през колчета да се невиди.... много жалко, че не успяхме да го привлечем, за мен щеше да ни свърши перфектна работа, да има някой на скорост да се надбягва, да овладее топката и т.н. направо ми се плаче като видя разликата между миро манолов / тошко колев / капитанов ....и дани младенов от друга страна, на тоя мокрия терен доста добре овладяваше топката и бягаше, пък си представям на сух още по-добре щеше да е :roll: изключително много грешки първото полувреме, заради мокрия терен 2 точни паса не можахме да вържем, докато монтана успяваха да стоя по-стабилни някак и бяха по-опасни! като вкарахме 1:0 се успокоих и си викам тия ги размазахме сега като се отворят, а те взеха да ни натискат и да създават опасности и 2 чисти гола спаси Китанов!! от Китанов съм доволен, нормално е на тоя мокрия терен с мократа топка да сбърка.... беше ясно, че поне 1 топка ще изтърве и това стана в доста неподходящ момент, но за наш късмет дани младенов не я очакваше топката и я изрита над вратата :twisted:
като цяло ме дразни, че прекалено много разчитаме на фаловете ... играем си с тях ...играчите ни постоянно падат при най-лекото побутване и симулират, че са били ударени.. между другото Шерифа постоянно ги прави такива неща, Миро Манолов също, Сашко бека...направо съм изумен и ужасен... аз ако съм съдия половината нарушения дето ни дават за техни падания няма да ги свиря и някой път ще си изпатим от такива лесни падания :idea:
днеска на ниво А група за мен бяха само - Божилов, Жоро Илиев, Росен Колев, Китанов ...другите всички бяха посредствени, което е ужасно :oops: обаче имаха желание за победа и съм много щастлив, че победихме !!! дано показваме по-добре игра от тази днеска... защото днеска победихме благодарение на късмета ни!!! и между другото странното е, че съдията пак подпря противника.... един път вратаря хвана топката след пас на техен защитник и то точно пред вратата трябваше да има непряк свободен удар за нас.... един от техните игра с ръка в наказателното и пак нищо, което си е доста странно... явно сме най-несимпатичния отбор за съдиите :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2013 22:46

Благодаря ви и на двамата за по пространствените изказвания.Създадох си вече някакви впечатления за мача...и те не са особено добри. :( Само не разбрах как Емилов трябва да покрива Райков.Той не игра ли като ляво крило?Пред Комел?Или бъркам?Но стрелеца каза за него че е непробиваем,а и аз си съставих вече лично мнение след мача с Ботев.За мен той Е попадението на зимната селекция.Райков засега е номер 2.Брус лий не игра ли нищо?Очаквах от него да е най острият ни флангови играч който сме имали от много време в дясната зона.Ама или не е във форма,или нещо не могат да му намерят мястото още,а може и двете.И Комел го оплюха в началото,но никой не слага времето за адаптация към нова държава,нов отбор и не на последноо място,привикване към уникалниоя терен на Тича.Особено за играчи които правят играта/както се казваше едно време от номер 6 нагоре/терена е от съществено значение за представянето им.А сега си представете един играч,играл цял живот на нормални терени в един момент да попадне на нашето съоръжение...и хоп,проблем с адаптацията.И глупости от рода на "професионалиста ТРЯБВА да може да играе на всякакъв терен,просто не вървят".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2013 00:09

Готвача написа:Благодаря ви и на двамата за по пространствените изказвания.Създадох си вече някакви впечатления за мача...и те не са особено добри. :( Само не разбрах как Емилов трябва да покрива Райков.Той не игра ли като ляво крило?Пред Комел?Или бъркам?Но стрелеца каза за него че е непробиваем,а и аз си съставих вече лично мнение след мача с Ботев.За мен той Е попадението на зимната селекция.Райков засега е номер 2.Брус лий не игра ли нищо?Очаквах от него да е най острият ни флангови играч който сме имали от много време в дясната зона.Ама или не е във форма,или нещо не могат да му намерят мястото още,а може и двете.И Комел го оплюха в началото,но никой не слага времето за адаптация към нова държава,нов отбор и не на последноо място,привикване към уникалниоя терен на Тича.Особено за играчи които правят играта/както се казваше едно време от номер 6 нагоре/терена е от съществено значение за представянето им.А сега си представете един играч,играл цял живот на нормални терени в един момент да попадне на нашето съоръжение...и хоп,проблем с адаптацията.И глупости от рода на "професионалиста ТРЯБВА да може да играе на всякакъв терен,просто не вървят".

райков си сменя позицията... играе и отляво и отдясно, така че по едно време беше пред сашко и пред очите ми и го гледам, че стои в една такава никаква позиция, много далеч от атакуващите играчи на противника и така затруднява сашко... от другата страна не съм му обърнал внимание дали и как помага на комел.... иначе в атака е добре наистина, може да изостря играта, да центрира... явно и голове да вкарва, обаче в защита трябва да се раздава повече според мен :idea: божилов примерно не спря да търчи отлевия до десния фланг до вратаря и къде ли не по целия терен да гони защитниците и да се старае и в защита и нападение, затова в другата тема съм го сложил играч на мача... а това, че е пропуснал 3-4 положения, според мен само 1 беше задължен да вкара, но явно понеже имаше много варианти пред себе си и всъщност лесното положение му стана най-трудно, все пак не е типичен голмайстор и нападател :roll: щях да се изкефя максимално ако беше вкарал 2-3 гола, щото този път положенията не влезнаха, но ако продължава така другия път ще влезнат - това е разликата от това нищо да не играеш и положения да не се откриваш :!:
конгоанеца съм убеден, че е класа.... въпроса е дали ще иска да играе здраво за нас в мачовете и да се раздава ...пък за езиковата бариера все ще се преодолее или ще му се обяснят нещата, няма как.. по средата на полусезона идва и е нормално да има обърквания :) аз съм щастлив, че е тук понеже тошко и миро наистина бяха трагични... всъщност тошко винаги си е бил трагичен по мое мнение... преди много не коментирах тук другите като го величаеха, че бил наш играч и ала-бала, ама не става просто, няма никаква скорост и се препъва в топката! може и да му се получат 1-2 пробива, но това е по-скоро случайност... за мен няма класа и няма контрол над ситуацията топката като е в него и никога не го е имал това нещо! за мен капитанов е доста добър играч, стига да му се даде доверие и самочувствие, според мен това му липсва... апатичен е точно поради някакви психологически причини според мен, изцяло заради това! качествата съм убеден, че ги има...има си и бързина, и техника... голове прави като е в изгодни положения!! просто трябва повече да се говори с него!! но според мен капитанов е много по-добър вариант от тошко, който не може да играе на скорост и винаги се спира като му подадат топката и се отървава от нея или му я вземат :roll:
иначе днеска беше видно, че ние играем добре само като можем да владеем и контролираме топката - разчитаме на технични футболисти сякаш повече, а на днешния мокър терен изобщо не можахме да контролираме топката и оттам като цяло играта ни беше повече от трагична и си е цяло чудо и късмет, че бихме... дано да имаме късмет да не играем повече на такъв терен, ще имаме доста по-големи шансове в мачовете си да вземаме точки :) дано срещу Черноморец двойно футболисти покажат, че имат качества за А група и да бием :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”