айде и аз ще коментирам мача.... играта ни беше на ниво Б група със сигурност, щом като Монтана по едно време стояха много по-стабилно от нас и владееха топката ...изключително зле бяхме като игра

ако не беше гола на Жоро Илиев не знам как щяхме да отбележим втори гол... в нападение единствено Божилов е класа като игра - бори се, задържа топката, лъже се, освобождава се.... днеска единствено гола му липсваше, но играта му беше на много високо ниво! Райков създаде опасности, ама само 2-3 положения за доста време, а в защита изобщо не ми хареса позиционирането му - стоеше много далеч от играчите на Монтана и Сашо бека не знаеше дали да си пази този пред него, или играча дето принципно трябва да покрива Райков, а Райков на 20-30 метра от него

Миро Манолов - кръгла нула и отпред и отзад... същото и Тодор Колев ....и двамата изключително бавни, и като лъгане супер зле, просто тотално разочарование
Шерифа и той не ми хареса в този мач ...много плах някакси, особено с Росен до него си личи фрапантно разликата

в защита е чат-пат стабилен, обаче изобщо не умее да разиграва добре топката и да я изнася и това си е доста голям проблем... той си е свикнал отпреди да я чисти напред по въздуха и до там... а сега Гонзо като иска да разиграват му е доста трудно и играе плахо, няколко пъти връща назад към Китанов, единия път доста рисковано...като цяло играчите ни са супер бавни, нямаме един наистина бърз играч като се замисля... може би Райков е малко по-повратлив, но по-скоро като лъгане, а не като линейна скорост.... тоя Дани Младенов профучаваше през защитниците ни като през колчета да се невиди.... много жалко, че не успяхме да го привлечем, за мен щеше да ни свърши перфектна работа, да има някой на скорост да се надбягва, да овладее топката и т.н. направо ми се плаче като видя разликата между миро манолов / тошко колев / капитанов ....и дани младенов от друга страна, на тоя мокрия терен доста добре овладяваше топката и бягаше, пък си представям на сух още по-добре щеше да е

изключително много грешки първото полувреме, заради мокрия терен 2 точни паса не можахме да вържем, докато монтана успяваха да стоя по-стабилни някак и бяха по-опасни! като вкарахме 1:0 се успокоих и си викам тия ги размазахме сега като се отворят, а те взеха да ни натискат и да създават опасности и 2 чисти гола спаси Китанов!! от Китанов съм доволен, нормално е на тоя мокрия терен с мократа топка да сбърка.... беше ясно, че поне 1 топка ще изтърве и това стана в доста неподходящ момент, но за наш късмет дани младенов не я очакваше топката и я изрита над вратата
като цяло ме дразни, че прекалено много разчитаме на фаловете ... играем си с тях ...играчите ни постоянно падат при най-лекото побутване и симулират, че са били ударени.. между другото Шерифа постоянно ги прави такива неща, Миро Манолов също, Сашко бека...направо съм изумен и ужасен... аз ако съм съдия половината нарушения дето ни дават за техни падания няма да ги свиря и някой път ще си изпатим от такива лесни падания
днеска на ниво А група за мен бяха само - Божилов, Жоро Илиев, Росен Колев, Китанов ...другите всички бяха посредствени, което е ужасно

обаче имаха желание за победа и съм много щастлив, че победихме !!! дано показваме по-добре игра от тази днеска... защото днеска победихме благодарение на късмета ни!!! и между другото странното е, че съдията пак подпря противника.... един път вратаря хвана топката след пас на техен защитник и то точно пред вратата трябваше да има непряк свободен удар за нас.... един от техните игра с ръка в наказателното и пак нищо, което си е доста странно... явно сме най-несимпатичния отбор за съдиите