Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев

Мнениеот MORSKI » 19 мар 2009 21:27

sedem_!_dva написа:
А каква е разликата, когато е в пеналта и извън него, че не схващам какво искаш да ми кажеш ? :?

На улав ли се правиш??,не знаеш какво е пеналт ли???Или може би не можеш да различиш къде се намира пеналта от другата част на терена????Нарушение до тъч линията и нарушение в наказателното поле извършено от вратар за теб едно и също нещо ли са????Сега разбра ли ме :roll: Колега фен на моряците,дуспата си беше 100% ва и аз бях на също така добро място и всички около мен се учидиха на решението на Генов,фала си беше вътре!!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 мар 2009 21:32

MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:
А каква е разликата, когато е в пеналта и извън него, че не схващам какво искаш да ми кажеш ? :?

На улав ли се правиш??,не знаеш какво е пеналт ли???Или може би не можеш да различиш къде се намира пеналта от другата част на терена????Нарушение до тъч линията и нарушение в наказателното поле извършено от вратар за теб едно и също нещо ли са????Сега разбра ли ме :roll: Колега фен на моряците,дусшата си беше 1005 и аз бях на също така добро място и всички около мен се учидиха на решениеот на Генов,фала си беше вътре!!!!

Не е едно и също много ясно, то затова винаги има червен картон, когато играч на противниковия отбор е сам и се е откъснал от защитата и е фаулиран в наказателното поле е дузпа и червен картон, точно това имам предвид. Ако беше на тъча и вратаря прави фаул можеше да му се даде и жълт картон, но това като е в пеналта няма как да бъде жълт картон, а директен червен. Сега схвана ли...
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 мар 2009 21:35

sedem_!_dva написа:
MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:

На улав ли се правиш??,не знаеш какво е пеналт ли???Или може би не можеш да различиш къде се намира пеналта от другата част на терена????Нарушение до тъч линията и нарушение в наказателното поле извършено от вратар за теб едно и също нещо ли са????Сега разбра ли ме :roll: Колега фен на моряците,дусшата си беше 1005 и аз бях на също така добро място и всички около мен се учидиха на решениеот на Генов,фала си беше вътре!!!!

Не е едно и също много ясно, то затова винаги има червен картон, когато играч на противниковия отбор е сам и се е откъснал от защитата и е фаулиран в наказателното поле е дузпа и червен картон, точно това имам предвид. Ако беше на тъча и вратаря прави фаул можеше да му се даде и жълт картон, но това като е в пеналта няма как да бъде жълт картон, а директен червен. Сега схвана ли...

По принцип пак ти казвам зависи как ще реагира съдията,ЗАЩОТО НЕ ВСЕКИ СВИРИ ЧЕРВЕН НА ВРАТАРЯ И ДУСПА
:!: :idea: :idea:Ако фаула е на тъч линията и вратаря е последен-повярвай ми директен червен ще му свири,но в наказателното е друго нещо,много рядко съдия ще се претсраши да го свири това!!! Генов в случая реши да даде червен без дуспа,както и да е и с дуспа и без нея,Ботев не направиха нищо смислено освен 3,4 атаки,които бяха по-скоро далечни удари.....

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 мар 2009 21:40

MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:Не е едно и също много ясно, то затова винаги има червен картон, когато играч на противниковия отбор е сам и се е откъснал от защитата и е фаулиран в наказателното поле е дузпа и червен картон, точно това имам предвид. Ако беше на тъча и вратаря прави фаул можеше да му се даде и жълт картон, но това като е в пеналта няма как да бъде жълт картон, а директен червен. Сега схвана ли...

По принцип пак ти казвам зависи как ще реагира съдията,ЗАЩОТО НЕ ВСЕКИ СВИРИ ЧЕРВЕН НА ВРАТАРЯ И ДУСПА
:!: :idea: :idea:Ако фаула е на тъч линията и вратаря е последен-повярвай ми директен червен ще му свири,но в наказателното е друго нешо,много рядко съдия ще се претсраши да го свиир това!!! Генов в случая реши да даде червен без дуспа,какот и да е и с дуспа и без нея,Ботев не направиха нишо смислено освен 3,4 атаки,коиот бяха по-скоро далечни удари.....

Как рядко бе Морски, защо пишеш глупости. Това навсякъде го свирят дузпа и червен картон...
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 мар 2009 22:07

sedem_!_dva написа:
MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:Не е едно и също много ясно, то затова винаги има червен картон, когато играч на противниковия отбор е сам и се е откъснал от защитата и е фаулиран в наказателното поле е дузпа и червен картон, точно това имам предвид. Ако беше на тъча и вратаря прави фаул можеше да му се даде и жълт картон, но това като е в пеналта няма как да бъде жълт картон, а директен червен. Сега схвана ли...

:!: :idea: :idea:Ако фаула е на тъч линията и вратаря е последен-повярвай ми директен червен ще му свири,но в наказателното е друго нешо,много рядко съдия ще се претсраши да го свиир това!!! Генов в случая реши да даде червен без дуспа,какот и да е и с дуспа и без нея,Ботев не направиха нишо смислено освен 3,4 атаки,коиот бяха по-скоро далечни удари.....

Как рядко бе Морски, защо пишеш глупости. Това навсякъде го свирят дузпа и червен картон...

Оф добре що така си казал :lol: В мачовете коиот съм гледал,а те хич не са малко в тези точно ситуации съм виждал повече свирени жълти картони от колкото червени....

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 мар 2009 22:12

Айде стига толкова викам аз, ако искаш слагай ключ на темата. Пописахме не малко само двамата... :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 мар 2009 22:22

sedem_!_dva написа:Айде стига толкова викам аз, ако искаш слагай ключ на темата. Пописахме не малко само двамата... :lol: :lol: :lol:

;) И не псотигнахме съгласие :D Ще я оставя темата,когато те питах ит не искаше :lol: Айде сега я оставям,ако има още нещо да каже някой,ако ли пък не ще я пратя в коша след време ;)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 мар 2009 22:43

Нека и аз да се включа и да пофилософствам малко по темата.Имам питане.То е,на колко мача вратаря прави дузпа ако не е последен в отбрана?Много малко бих казал,почти няма такива.Естествено е да направи дузпата след като са го изтървали защитниците.А колко от тези дузпи са придружени с червен картон?Почти николко.Защо?Ами ЗАщОТО НАРУШЕНИЕТО Е В ПЕНАЛТА!Значи въпроса е не в преценката на съдията,а в правилника.Наистина,нека някой модератор да постне въпросния правилник някъде и когато има проблеми от такова естество да се позоваваме на правилника,а не на Ники Александров,Томето Русев или който и да е друг.Защото в различните ситуации където са намесени различни отбори и интереси ви гарантирам че ще чуете всевъзможни интерпретации.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 мар 2009 22:52

А между другото искам да отговоря на gambara,че една тема показва дали има място във форума или не,след като мине известно време.Ако темата не е интересна,след два,три поста никой няма да пише повече по нея.А ако е уцелила ,,ваксата" си проличава на следващия ден.Повечето от темите които пиша са следствие на полемики които са се образували по даден въпрос и са предизвикали спорове.Затова са тук,а не в главната страница.Защото тука четат хора основно интересуващи се от отбора на Черно море и свързаните с него проблеми.Въпроса не е в разводняване на темите а в максимално точното прицелване в определено злободневие.Някога се получава,някога-не.Но това го определят хората интересуващи се от даден въпрос.Не ти или аз.А ако си модератор и не ти харесва това което поствам,просто изтриваш темата и с въпроса е приключено.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 19 мар 2009 22:58

връщам си думите назад :lol: и аз мога да сбъркам, също както е сбъркано цялостното поведение на седем_и_два по тази тема :lol:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Върни се в “Черно море”