За живота от нещата и нещата от живота

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Най-добрата халфова линия в България

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2009 01:10

smash_the_reds написа:Ебаси-толкова ли съм се надялал :o :o :o :o :o

Аааааа :mrgreen: НЕ м казвай,че си имал нешо общо с тях,ааааа :o :roll: :!:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 01:13

Дано-може и да не е било на катедралата,но на Карл Маркс имаше нещо със сигурност!
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2009 01:16

Ем брат.......Честитутка,вече не си същият :lol: :mrgreen: То нали знаеш от 1 път не се ставало :roll: :P :lol: Иначе последния виц беше ужасен :idea:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 01:18

А,не съм станал,там набарах хребетите и пролома-сигурен съм :lol: :lol: :lol: ,а вица беше по повод-алкохола не прощава! :D
Изображение Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 16 фев 2009 01:36

За финал ще дам един прост, но много важен факт!
За тази година българските клубове се представиха по следния начин ( дадоха следното на българския коефициент):
ЦСКА- 0 т.дисквалифицирани
Левски- 1,5т.(равен с Бате в предварителен кръг се дава половин точков актив по регламент и равен в редовен с Жилина)
Литекс - 2,5
Локо СФ- 0,5 т
ЧЕРНО МОРЕ - 5,5 ( три победи в предварителните кръгове и равен при това над отбор воден от Матеус и равен с Щутгарт в редовния първи , след като водеха до 80м. с 2:0 като гости, което ги класираше при това елиминирайки бившия бундес шампион, но не устискаха.Една точка се дава бонус като дебютанти на равнище първи редовен кръг.)
С Кривия Левски днес щеше да играе в шампионската лига без да преувеличавам, а националния би победил и Италия и Холандия в ключовите моменти.
За съжаление всички в тази малка държавица разбираме от футбол и твърде късно разбираме че всъщност нищо не разбираме.
Жалко за моряците, но да не се хвалят много че беше изключително срамно в началото когато освиркваха треньора си, защото и те естествено много разбират от футбол.
Аз бях изключително щастлив, направо избухнах когато видях онова 2:0 от гонг сайта срещу Щутгарт и за момент си помислих, че се повтаря нещо много хубаво.
И все пак моряци имате право да се гордеете.
Жалко само че България не използва таланта на Кривия много пълноценно.Аз твърдя че той е по- креативен от Стилиян, но вече е твърде късно!
Късно...
(за уточнение такива точки доведоха Левски до поставеност и България да получи още една квота за УЕФА пък вие се дърляйте с някакъв си турнир в Албена, иначе курорта не е лош)

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 16 фев 2009 02:30

Zaash написа:За финал ще дам един прост, но много важен факт!
За тази година българските клубове се представиха по следния начин ( дадоха следното на българския коефициент):
ЦСКА- 0 т.дисквалифицирани
Левски- 1,5т.(равен с Бате в предварителен кръг се дава половин точков актив по регламент и равен в редовен с Жилина)
Литекс - 2,5
Локо СФ- 0,5 т
ЧЕРНО МОРЕ - 5,5 ( три победи в предварителните кръгове и равен при това над отбор воден от Матеус и равен с Щутгарт в редовния първи , след като водеха до 80м. с 2:0 като гости, което ги класираше при това елиминирайки бившия бундес шампион, но не устискаха.Една точка се дава бонус като дебютанти на равнище първи редовен кръг.)
С Кривия Левски днес щеше да играе в шампионската лига без да преувеличавам, а националния би победил и Италия и Холандия в ключовите моменти.
За съжаление всички в тази малка държавица разбираме от футбол и твърде късно разбираме че всъщност нищо не разбираме.
Жалко за моряците, но да не се хвалят много че беше изключително срамно в началото когато освиркваха треньора си, защото и те естествено много разбират от футбол.
Аз бях изключително щастлив, направо избухнах когато видях онова 2:0 от гонг сайта срещу Щутгарт и за момент си помислих, че се повтаря нещо много хубаво.
И все пак моряци имате право да се гордеете.
Жалко само че България не използва таланта на Кривия много пълноценно.Аз твърдя че той е по- креативен от Стилиян, но вече е твърде късно!
Късно...
(за уточнение такива точки доведоха Левски до поставеност и България да получи още една квота за УЕФА пък вие се дърляйте с някакъв си турнир в Албена, иначе курорта не е лош)

Тоя кривия бая го надценяваш :shock: :lol:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 16 фев 2009 13:52

Ей как хубаво бяха тръгнали вицовете и се появява някой да развали темата с футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 23:08

Как е тази вечер ,Морски?Тук ли си?
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2009 23:46

:D Винаги :lol: Как са нещата при теб :lol: :roll:

Потребителски аватар