СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Гарфилд , не знам дали видя вчера щото темата бе брутално орязана как някакъв те набеди
Дъ Сейлър Мен, какво ще кажеш за Фуртадо, плажен футболист ли е или локото готвят селекцията за атака на титлата
атомно плажно нападение - Фуртадо - Карвальо 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Мъри обяви трупата за Англия и Черна гора
Чет, 2010-08-19 16:41
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов обяви списък от 20 футболисти за мачовете от европейските квалификации срещу Англия в Лондон (3 септември) и срещу Черна гора в София (7 септември). Групата ще бъде допълнена от още 2 или 3 имена от вътрешното първенство, съобщава сайтът на БФС.
Ето и избраниците на Стоилов:
1. Николай Михайлов
2. Владислав Стоянов
3. Живко Миланов
4. Станислав Генчев
5. Иван Иванов
6. Захари Сираков
7. Илиян Стоянов
8. Станислав Манолев
9. Станислав Ангелов
10. Чавдар Янков
11. Стилиян Петров
12. Георги Пеев
13. Николай Димитров
14. Мартин Петров
15. Илиян Мицански
16. Валери Домовчийски
17. Валери Божинов
18. Мартин Камбуров
19. Димитър Рангелов
20. Ивелин Попов
Чет, 2010-08-19 16:41
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов обяви списък от 20 футболисти за мачовете от европейските квалификации срещу Англия в Лондон (3 септември) и срещу Черна гора в София (7 септември). Групата ще бъде допълнена от още 2 или 3 имена от вътрешното първенство, съобщава сайтът на БФС.
Ето и избраниците на Стоилов:
1. Николай Михайлов
2. Владислав Стоянов
3. Живко Миланов
4. Станислав Генчев
5. Иван Иванов
6. Захари Сираков
7. Илиян Стоянов
8. Станислав Манолев
9. Станислав Ангелов
10. Чавдар Янков
11. Стилиян Петров
12. Георги Пеев
13. Николай Димитров
14. Мартин Петров
15. Илиян Мицански
16. Валери Домовчийски
17. Валери Божинов
18. Мартин Камбуров
19. Димитър Рангелов
20. Ивелин Попов
---------------------------------------
Специално за всички "червеноармейци" :
ЗАТОВА СЪЗДАДОХМЕ НАШИЯТ ЦСКА! Вестник Земя, брой 144 от февруари 1992г.
Армейски генерал Добри Джуров:
Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:
- В никакъв случай. Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова. Затова създадохме нашия ЦСКА. И в спорта ЦСКА постигна много. Това не беше грешка!
Другият символ на народната власт е полицията или МВР, пряко свързано с Левски.Демек същото се отнася и за Левски.
ЗАТОВА СЪЗДАДОХМЕ НАШИЯТ ЦСКА! Вестник Земя, брой 144 от февруари 1992г.
Армейски генерал Добри Джуров:
Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:
- В никакъв случай. Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова. Затова създадохме нашия ЦСКА. И в спорта ЦСКА постигна много. Това не беше грешка!
Другият символ на народната власт е полицията или МВР, пряко свързано с Левски.Демек същото се отнася и за Левски.
- The Sailor Man
"Нашия" ЦСКА,това ми харесва.Звучи правдоподобно,защото това нещо дето са го създали си е само тяхно,уродче на московския ЦСКА,клуба на НКВД.Ще дойде Видов ден,клуб създаден по време на комунизъм с комунистчиески морал и тинтири минтири не може да оцелее в нормални времена.Така както примерно един шизофреник не може да живее извън лудницата,това са комунистите без тоталитарната система.Без нея те са загубени.А рухването на довоенната доминация на Славия и предшествениците на Черно Море се дължи именно на това,че ни обвиняват за буржоазни или фашистки организации.Има една организация,която е мижитурчица преди 1944 освен когато се идентифицира като фашистка с протегната ръка в Скопие и тази организация също е обвинена...но следва Бърза наколенка пред новите госпдоари,Цола президент,Сталин,Тито Димитроооов,хей Славяни......да,досетихте се,че говорим за Динамо Подуене и неговия щурм от дълбокия мниманс към трофеите изковани в Москва.След 1989 това Динамо Подуене ще се идентифицира със СДС и демокрацията?!-какво БЕЗОЧИЕ.Е,в крайна сметка като си замине СДС ще направят пак 3 агента със звучни...ПОЗИВНИ ръководители,ше вземат малко(колко малко са 80 млн.??) мръсни руски пари и пак ще протегнат ръчички към измислените си трофеи
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Стрелец,разбирам,че чакаш момента да се закрие у нас,отбора на Армията,нали?Както стана с Хонвед Будапеща,Дукла Прага и не знам,има ли още такива закрити отбори. 
Само Черно море.
garfild8 написа:Стрелец,разбирам,че чакаш момента да се закрие у нас,отбора на Армията,нали?Както стана с Хонвед Будапеща,Дукла Прага и не знам,има ли още такива закрити отбори.
Абе, нека да го има, бе.
Mussolini написа:garfild8 написа:Стрелец,разбирам,че чакаш момента да се закрие у нас,отбора на Армията,нали?Както стана с Хонвед Будапеща,Дукла Прага и не знам,има ли още такива закрити отбори.
Абе, нека да го има, бе.За да доказваме, че изкуствените неща създадени с цел манипулиране на обществото не могат да удържат на естествения подбор в природата.Всичко трябва да се крепи на любов, уважение и приятелство, а не на лъжи и измами в името на това да притежаваш властта и контрола над всички.
Само Черно море.
Дукла честно казано ги чувам за пръв път (явно наистина са изтрити от съзнанието на хората
), ама Хонвед мисля, че съществуват.Знам само че ЦСКА Киев беше закрита преди няколко месеца.

- The Sailor Man
garfild8 написа:Стрелец,разбирам,че чакаш момента да се закрие у нас,отбора на Армията,нали?Както стана с Хонвед Будапеща,Дукла Прага и не знам,има ли още такива закрити отбори.
Разбира се,че искам.Не може да има някаква мазна червена петолъчка каквито имат само Виетнам,Сверена Корея и Китай и тукашните палячовци да наричат такъв символ Български.Кога в България символ е бил червена петолъчка?Но не бива да стане лесно и бързо.Не.Те трябва да платят за десетилетията грабежи и футболен геноцид над България.Трябва да стане бавно,много бавно,но унизително....за да разбере и най-кухата лейка "стойността" на т.нар. "комунистически идеали.Например най-много ги болят европровалите,комунистите винаги са били болезнено чувствителни на тези теми,защото не може системата да се разкрива пред света,да видят прогнилите и основи....да почнем с ТНС,едно 0:1 е добър старт за края на петолъчката.
ПС:Ай честито за смъртта на ЦСКА Киев,украинския клонинг на ФК НКВД,остава българския.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"