ShooterMan написа:Както винаги бесния левскарски комплексаризъм се излива НЕКАНЕН във форума ни.Питам аз,кой,ама ой изобщо е искал мението му за нашите играчи?Какъв беше Дембеле,някакъв АНОНИМНИК ритал в Истър,а шотландеца е бил Съндърланд.Къде е Истър,къде е Съндърланд?Направете сентенция на думите на Танко Дяков,който заяви,че Черно Море винаги гледа чужденците 1-2 години.И двамата,Паломино и Шийлдс са гледани,че гледани,абсолютно съм убеден,че ще са на нивото на Камазола,а неговото ниво е много сериозно и високо.И още нещо-Шийлдс се понравил с технични изпълнения и себераздаване - отбележете първото.Направо си е нечувано за британски играч,още повече пък шотландец.В Англия,да не говорим Шотландия направо малтретират техничните играчи по терените,дори звезди от най-висока класа не могат да играят там....
В случай,че още не си разбрал,във форума не се изисква "покана",за да се пише по някоя тема!
Гонзо купува играчи така както си купува и дипломиПитам аз,кой,ама кой изобщо ти е искал мнението за нашия треньор?