Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4a
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот ti4a » 29 яну 2018 20:09

значи от интервюто на Илиан разбираме че това са играчите други нямало да идват Кононго и Макууин един от тях ще остане за ляв бек но решение ще има след последните две контроли в сряда докато за Р.Василев и Мохамед Диара се подразбира че ще подпишат договори днес не са играли М.Костадинов Зехиров Д.Кики и М.Минков във Варна се лекуват Г.Божилов Ст.Станчев и Витиня така че играчи бол остава да сглобим боеспособен тим и най вече печеливш

Stariq
Контакти:

Мнениеот Stariq » 29 яну 2018 21:26

Стига с тези надежди, голове, печеливши тимове. Все тая, шампиони няма да станем, и да изпаднем няма.

Важното е, че Илиян е начело, радвайте се и подкрепяйте отбора. И да паднем, и да бием .... няма никакво значение.

И дайте да не се лъжем - в сегашното положение на отбора ще е цяло чудо да бием някого.
Илиян е моряк, не е магьосник - само споделям, защото усещам че на някои хора очакванията и изискванията растат по бързо от троскот.

Само че ме е страх, недай боже да паднем 3-4 мача подред, недай боже и не вкараме гол .... Каква ще стане тогава.
Ильо ще почне да си скубе косата от вашите приказки.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 21:43

Работата е там,че трябва да започнем да работим по друг начин,а не само да сменяме треньори.Тъпчем на едно място,а решения липсват.Всеки от чистача до президента на клуба трябва да си е на мястото,като имам впредвид хора знаещи и можещи.ЧЕРНО МОРЕ не е квартална лафка,а обществен феномен. :roll:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 яну 2018 22:00

violetovgeneral написа:Работата е там,че трябва да започнем да работим по друг начин,а не само да сменяме треньори.Тъпчем на едно място,а решения липсват.Всеки от чистача до президента на клуба трябва да си е на мястото,като имам впредвид хора знаещи и можещи.ЧЕРНО МОРЕ не е квартална лафка,а обществен феномен. :roll:

Пърпъле ве, хубаво започваш, ама към края нещо все се сбъгясва! Всичко хубаво ся, чистачката, президента, знаещи и можещи, ама тва за лафката и феномена?! ;) Като наближи около 22ч. и нещата загрубяват. :mrgreen: Глътката ти ли идва плитка, повечко ли се одимяваш, не те знам, ама почваш да ги ръсиш едни.. :) Аз имам предложение - след 22 само да четеш, ръцете зад гърба и никакво вадене оттам, м? ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 22:12

Iceberg написа:
violetovgeneral написа:Работата е там,че трябва да започнем да работим по друг начин,а не само да сменяме треньори.Тъпчем на едно място,а решения липсват.Всеки от чистача до президента на клуба трябва да си е на мястото,като имам впредвид хора знаещи и можещи.ЧЕРНО МОРЕ не е квартална лафка,а обществен феномен. :roll:

Пърпъле ве, хубаво започваш, ама към края нещо все се сбъгясва! Всичко хубаво ся, чистачката, президента, знаещи и можещи, ама тва за лафката и феномена?! ;) Като наближи около 22ч. и нещата загрубяват. :mrgreen: Глътката ти ли идва плитка, повечко ли се одимяваш, не те знам, ама почваш да ги ръсиш едни.. :) Аз имам предложение - след 22 само да четеш, ръцете зад гърба и никакво вадене оттам, м? ;)

Дори можеш да ме премахнеш от форума,щом не съм ти угледен.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 29 яну 2018 22:16

Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон. Г.Илиев отдавна му мина времето и според мен става само за смяна, или пьк да почва определени мачове когато пасва на стратегията ни. По-скоро го виждам като играещ помощник треньор да учи занаята и ако покаже талант един ден да ни е треньор. Доброто за мен досега е, че взехме доста играчи, които Ил. Илиев познава и с които показа резултати вьв Верея. Сьщо така фактьт, че като изключим едното полувреме срещу Кр. Советов, успяхме да запазим вратата си суха в досегашните контроли. Както рабирам от статията за мача, Макенджиев вече започва да влиза вьв форма и да показва класата си. И не напоследно място ме радва израстването на някои наши юноши. Имам големи надежди този сезон за М.Костадинов, Е.Томбак, М. Минчев, Р.Касабов, а защо не и Минков, той определено явно е работливо момче и лично на мен ми харесва острото му центриране. Та така ги виждам нещата досега и определено сьм оптимист. Мисля сьвсем скоро ще започнем да показваме зьби и ще си вьрнем славата на корав и трудно победим отбор. Само Черно Море!

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 22:19

violetovgeneral написа:
Iceberg написа:

И другото,пиша,когато искам да пиша,защото го мога...Мога да си го позволя,оки?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 яну 2018 22:22

violetovgeneral написа:
Iceberg написа:

Каквото си го пишем тук си е като фенове. И това ли не си разбрал? Другото, за което намекваш става в модераторския панел и на лични. Съвсем приятелски, като фен на фен ти пиша и се надявах да имаш и ти чувство за хумор. ;) Какво можеш и какво не, всички виждаме. :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 22:39

Iceberg написа:
violetovgeneral написа:
Iceberg написа:

Каквото си го пишем тук си е като фенове. И това ли не си разбрал? Другото, за което намекваш става в модераторския панел и на лични. Съвсем приятелски, като фен на фен ти пиша и се надявах да имаш и ти чувство за хумор. ;) Какво можеш и какво не, всички виждаме. :)

ОКИ,разбрах.Извинявам се за моето невежество.Не димя,не съм почитател на тези неща... :)

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 30 яну 2018 14:53

Напълно нормално беше да се разкара тролеят Миланов. Още ми е пред очите мача с Верея, където го подминаха като малка гара и ни изравниха. Такива набедени ''звезди'' като него да се разкарват. Предпочитам да залагаме на Томбак, или Янчев, отколкото на тоя тюфлек. Относно двамата на проби - имат нелоши визитки, дано да покажат качества и да останат при нас. Ако не друго, то в Англия и Дания много се набляга на физическата подготовка и очаквам да са бичета. За липсата на голове - не мисля, че е повод за притеснение. Помня преди време Бижев се скъса да вкарва в контролите, а в официалните мачове го нямаше никакъв. Та в този ред на мисли важното е в официалните мачове да вкарваме. Един отбор започва да се гради от вратаря и защитата - Макенджиев е започнал да влиза във форма, а от 3 мача в Турция не сме допуснали гол. В първенството и с по 1-0 да бием и с по 3-0 точките са все 3, важното е да победим. Подкрепа за Илиан и това е! Само Черно Море!
Truth is hate for those that hate the truth.

Върни се в “Черно море”