ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот yavorescu » 27 юни 2011 21:28

greenpeak написа:Според transfermarkt договорът на Марко Тиаго изтича на 30.06.2011г.:

Както и на почти целия отбор -- така че явно информацията не е вярна.
Бразилеца го няма във Варна, така че не го бройте.

Самоотлъчка или трансфер за минимална сума? Както и да е, аз не го броя, защото имаше индикации, че ще си тръгне.

Малко ме притеснява, че в момента нямаме нито един ляв бек освен Мурадов...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 юни 2011 22:41

yavorescu написа:
greenpeak написа:Според transfermarkt договорът на Марко Тиаго изтича на 30.06.2011г.:

Както и на почти целия отбор -- така че явно информацията не е вярна.
Бразилеца го няма във Варна, така че не го бройте.

Самоотлъчка или трансфер за минимална сума? Както и да е, аз не го броя, защото имаше индикации, че ще си тръгне.

Малко ме притеснява, че в момента нямаме нито един ляв бек освен Мурадов...

Ляв бек-Ивелин Янев.Сега да ви зарадвам с инфо,че в най-скоро време ще кацнат на Тича две черни перли.Централен защитник е единия.Другия както обикновено е обвит в мъгла.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 юни 2011 23:06

Нека са с една идея по-добри от Тояго и всичко ще е супер.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 28 юни 2011 21:54

Сега да ви зарадвам с инфо,че в най-скоро време ще кацнат на Тича две черни перли.Централен защитник е единия.Другия както обикновено е обвит в мъгла.

...другият, какъвто се падне - сигурно е бонус към първия :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юни 2011 23:13

Друго си мислех аз, не може ли да вземем Ричард на проби - може пък да е останало нещо в резервоара?

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 29 юни 2011 00:12

ето едно интервю на Пантерата,ако някой може да го преведе
GOOOL-buenas tardes , hermano , estas en bulgaria ? o no haz salido aun ??

HERMES-hola, si ya estoy en bulgaria desde la semana pasada gracias a Dios

GOOOL-puedo hacerte una entrevista para gooolmagazine?

HERMES-si claro viejito

GOOOL-hablame de tu trayectoria, donde te inicias? que esperabas de tus inicios en el futbol al comenzar a practicarlo?

HERMES-bueno empece a jugar desde los 7 años con telares, jugue inteparroquiales con parroquia antimano, luego fui al Madeirense, de ahi me fui al Trujillanos donde tuve la oportunidad de debutar en el futbol profesional, pase a atletico Trujillo en 2da pero solo jugue 2 partidos, de ahi a Carabobo, Guaros, Minerven y Aragua

bueno desde pequeño siempre soñe con jugar a nivel profesional, gracias a Dios se me dio esa oportunidad y bueno me he mantenido que es muy importante.

GOOOL-muchos hablan de tus caracteristicas de juego, se dice que eres extremadamente rapido, con un juego muy vivo, alegre, y atrevido, como te defines ?

HERMES-bueno si, siempre trato de ser alegre en el terreno y en los entrenamientos, los juegos, me considero un jugador rapído

GOOOL-goleador??? o pasador ?

HERMES-bueno pienso que las 2 cosas, en mi carrera he dado pases y he hecho goles (RISAS)

el delantero esta para hacer goles y si no los hace, es muy importante un pase gol.

GOOOL-tu futuro en la vinotinto, que crees que ha sucedido, que no te han llamado para ser visto como a otros jugadores que son mas jovenes que tu? que opinas del proceso, y de los seleccionados a la copa america, dame tu opinion de Cesar Farias ?

HERMES-bueno pienso q todo tiene su tiempo, uno de los sueños de cada jugador es representar a su seleccion.. para ser llamdo tienes que estar dando resultados en tu club, creo que con esta oportunidad que tengo en europa si hago las cosas bien puedo llegara a tener esa gran oportunidad de ser llamado.. pienso que Cesar Farias ha hecho y esta haciendo un buen trabajo con la seleccion

GOOOL-se ha comunicado Cesar Farias con Hermes Palomino? que han hablado?

HERMES-no, la verdad no se ha comunicado conmigo.. ahorita Cesar esta concentrado en lo que es la copa America para seguir demostrando su trabajo

GOOOL-como ves el futbol Bulgaro,? tus primeras practicas deben darte una idea de como va a ser en teoria tu participacion dentro de ese torneo, que esperas? que se dice en la ciudad de la llegada de un jugador exotico, y poco conocido por alla, que dice tu tecnico, que espera el club de ti y que aspiraciones tiene dentro del torneo Bulgaro?

HERMES-bueno he hablado con el asistente que habla un poco Español y me comento que el futbol de aqui es un futbol de mucho roce, he notado eso en los entrenamientos, los profes me han dicho que estoy bien, ellos quieren al igual que yo, que pueda ayudar al club con la mayor cantidad de goles posibles.. con el favor de Dios pienso que puedo aportar mucho ya que me he sentido muy bien en los pocos entrenamientos que llevo con el club

GOOOL-vas a ser titular? que te dicen de esa posibilidad ?

HERMES-desde el 1er entrenamiento que hicimos futbol he sido titular gracias a Dios.

GOOOL-ya para concluir, dime hasta donde crees que pueda llegar la Vnotinto en esta copa America???

HERMES-la Vinotinto ha venido haciendo buenos partidos,hace las cosas bien, pienso que llegara lo mas lejos posible en esta copa america.

esta en un grupo bastante dificil, pero con lo demostrado en los ultimos partidos, tiene jugadores de mucha calidad, juventud y experiencia con la que puede llegar lejos.

GOOOL-ok, muchas gracias Hermes, desde el fonde del corazon de todos los Venezolanos estoy seguro, que ligamos a tu exito alla en Bulgaria, y esperamos que todo te salga mucho mejor de lo estas esperando , un placer para Gooolmagazine, compartir tus triunfos.

HERMES-Amen, Amén.. muchas gracias a ti hermano.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 юни 2011 00:43

Ако искаш си го пусни на откъси в преводача на ''Гугъл'', малко смешно ще ти го преведе :mrgreen: , но горе-долу се разбира какво иска да каже ;)

http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#es|bg|
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 юни 2011 00:52

Силно набожен, няма да бяга от режима което е добре. Явно иска на всяка цена да се докаже в Европа и оценява шанса които е получил. Харесва ми :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 юни 2011 09:06

wolf написа:Силно набожен, няма да бяга от режима което е добре. Явно иска на всяка цена да се докаже в Европа и оценява шанса които е получил. Харесва ми :)

Личи си че е силно мотивиран човек.Дори и футболните му качества да не са на нивото на Бербатов примерно,мотивацията която демонстрира,ще му помага страшно много.Интересното е че има желание да се доказва и пред националния селекционер на Венецуела,за да стане част от неговата селкция.Надъхано момче,сигурен съм че ще показва най-доброто от себе си.А и вярващ,както забелезаха колегите,което въобще не е за подценяване.А може и да го оженим във Варна. :)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”