1.Наско Илиев
2.Р.Николов
3.Жоро Илиев
Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Играч на мача, в мачовете на Черно море
1. Румен - гол + асистенция, спиран само с груби фаулове, крило и бек едновременно, много бяга, отне топки, раздаде се до край!
2. Жоро Илиев - На обичайното си ниво, добра асистенцея за първия гол, винаги където трябва, въобще... навсякъде, без него закъде?!
3. Камазола - много силен мач, точни и навременни намеси, всяваше сигурност...
Обещаващи включвания на Ат.Илиев и Китанов! Единия вкара, другият спаси, но играха твърде малко според мен за да влязат в класацията.
Разочарования:
1. Дончо - тоя сигурно не се и изпоти, нито веднъж не се върна да помогне на бека, безхаберен и отчайващо слаб! Докога ще го търпят? Него и тоя, дето го пуска?!
2. Ив.Янев - фатална детинска грешка и... 0:1.Преминаваха го като колче на няколко пъти, много грешки при изнасянето на топката..
3. Пл.Колев- Едно самочувствие само не стига! Вика, кряска, обаче бърка, изтърва... Много несигурен, изтръпнах на няколко пъти..
Илиян отново много слаб, сякаш без желание, скорост никаква. Янчо много неточен в пасовете, грешки много. Виктор с нищо засега не показва качества. Живко този път малко по-добре, но... при този противник..очаквано. За мен си е най-голямото разочарование като цяло за пролетта. В началото бях много обнадежден, за него явно сбърках
( Християн Попов днес не игра зле, но кел файда след дивашко слабите му изяви в предните мачове и допуснати загуби?!
2. Жоро Илиев - На обичайното си ниво, добра асистенцея за първия гол, винаги където трябва, въобще... навсякъде, без него закъде?!
3. Камазола - много силен мач, точни и навременни намеси, всяваше сигурност...
Обещаващи включвания на Ат.Илиев и Китанов! Единия вкара, другият спаси, но играха твърде малко според мен за да влязат в класацията.
Разочарования:
1. Дончо - тоя сигурно не се и изпоти, нито веднъж не се върна да помогне на бека, безхаберен и отчайващо слаб! Докога ще го търпят? Него и тоя, дето го пуска?!
2. Ив.Янев - фатална детинска грешка и... 0:1.Преминаваха го като колче на няколко пъти, много грешки при изнасянето на топката..
3. Пл.Колев- Едно самочувствие само не стига! Вика, кряска, обаче бърка, изтърва... Много несигурен, изтръпнах на няколко пъти..
Илиян отново много слаб, сякаш без желание, скорост никаква. Янчо много неточен в пасовете, грешки много. Виктор с нищо засега не показва качества. Живко този път малко по-добре, но... при този противник..очаквано. За мен си е най-голямото разочарование като цяло за пролетта. В началото бях много обнадежден, за него явно сбърках

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Румбата
2. Жоро
3. Наско Илиев
Този път ще има и разочарования
1. Капитанов - като не можеш да бягаш младеж, стой си в къщи или където искаш, само не припарвай до терена. Как е възможно на 20 години да нямаш въздух още в първата минута на мача?
2. Янчо - защо го мъчат като бек, така и не ми е ясно /и Прическата и Генов все бек го слагат, а в малкото случаи в които е играл като десен халф показа доста по-добри неща/, а за тропането на едно място вйобще не искам да повдигам въпрос.
3. Колев - тоз момък кой го е излъгал, че става за вратар? А кой пък му видя таланта, че да го привлече в отбора? Питам аз и отговор не искам!
2. Жоро
3. Наско Илиев
Този път ще има и разочарования
1. Капитанов - като не можеш да бягаш младеж, стой си в къщи или където искаш, само не припарвай до терена. Как е възможно на 20 години да нямаш въздух още в първата минута на мача?
2. Янчо - защо го мъчат като бек, така и не ми е ясно /и Прическата и Генов все бек го слагат, а в малкото случаи в които е играл като десен халф показа доста по-добри неща/, а за тропането на едно място вйобще не искам да повдигам въпрос.
3. Колев - тоз момък кой го е излъгал, че става за вратар? А кой пък му видя таланта, че да го привлече в отбора? Питам аз и отговор не искам!
Румбата беше №1 днес, за мен поне.
Clarion написа:1. Божилов
Хайде малко по-сериозно сега:
1. Румбата - желание, скорост, гол, асистенция
2. Атанас Илиев - за по-малко от едно полувреме направи повече от Божилов за цял полусезон
3. Жоро Илиев - той си е за първо място, но да дадем път на младите
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- wicked1913
- Контакти:
1) Жоро Илиев
2) Атанас Илиев
3) Камазола
1) П.Колев
2) Андреев
3) Дончо
2) Атанас Илиев
3) Камазола
1) П.Колев
2) Андреев
3) Дончо
фалшива коса - фалшив футбол!
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 15:46, променено общо 1 път.
wicked1913 написа:1) Жоро Илиев
2) Атанас Илиев
3) Камазола
1) П.Колев
2) Андреев
3) Дончо
+1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Черно Море - Видима Раковски - 2:1(Румен Николов, Атанас Илиев)
Класиране :
1.Румен Николов - 22т.
2.Георги Илиев - 20т.
3.Атанас Илиев - 18т.
4.Самуел Камазола - 3т.
Играч на мача е Румен Николов !
Класиране на разочарованията :
1.Пламен Колев - 17т.
2.Янчо Андреев - 9т.
3.Дончо Атанасов - 8т.
4.Живко Атанасов - 3т.
5.Илиян Капитанов - 3т.
6.Ивелин Янев - 3т.
7.Александър Александров - 1т.
Общото класиране на главната страница е обновено !
Класиране :
1.Румен Николов - 22т.
2.Георги Илиев - 20т.
3.Атанас Илиев - 18т.
4.Самуел Камазола - 3т.
Играч на мача е Румен Николов !
Класиране на разочарованията :
1.Пламен Колев - 17т.
2.Янчо Андреев - 9т.
3.Дончо Атанасов - 8т.
4.Живко Атанасов - 3т.
5.Илиян Капитанов - 3т.
6.Ивелин Янев - 3т.
7.Александър Александров - 1т.
Общото класиране на главната страница е обновено !
-
- Контакти:
1.Сашо Александров
2.Самуел Камазола
3.Румен Николов
2.Самуел Камазола
3.Румен Николов