Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Ти и за друго ще се съгласиш с мене...лежаха,ама взеха 2 купи на България!Иначе,да,страхлив е,но това е изблика на вътрешното му Аз,просто е такъв човек.Но пак ще повторя,след заминаването на Жоро Илиев - имаме нужда от клубна легенда,виждаш колко безличен състав сме...айде,до днес,Домовчийски е фигура,но не може от 1 мач да го цаним за лидер,другите с лидерски качества като Котев-защитник и Китанов-прекалено млад няма как да влияят на играта на отбора толкова....Гонзо беше фигурата,лидера,духа,сега и той си отива.Имаме нужда от някакво голямо име,не става иначе....Имаме нужда от именит треньор и от още един именит и класен играч в средата,това е....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Novia ni trener se kazva Hristo Stoichkov. 

Ако,Гонзо се върне при душманите си, то Илиан Илиев е точния човек- Моряк в сърцето си! Доказа,че има качества- с Берое взе 3 Купи /2КБ+Суперкупа/ и то с отбор в които нямаше скъпи играчи, звезди и класни играчи, т.е. успехите се дължаха благодарение на духът и колективната игра на отбора,което беше изцяло заслуга на Илиан.
Дори след загубата от ЦСКА Бай Ганьо не дава пари за Гонзо. Това просто не е за вярване.Чака Георги Иванов сам да напусне Тича някакси . Ако ТИМ го пуснат просто така не знам на къде отиваме, всичко това със свиването на този бюджет май ще се окаже една голяма лъжа. Май се играе под масата !
gogo208 написа:Дори след загубата от ЦСКА Бай Ганьо не дава пари за Гонзо. Това просто не е за вярване.Чака Георги Иванов сам да напусне Тича някакси . Ако ТИМ го пуснат просто така не знам на къде отиваме, всичко това със свиването на този бюджет май ще се окаже една голяма лъжа. Май се играе под масата !
Бай Ганьо Батков и сватовниците-журналисти припяват в един глас :
ЗЕХ ТЪ, ГОНЗО

Гонзо има пари да плати неустойка, за да напусне Черно Море сам, върпросът е дали е толкова глупав, че да го направи, ще видим.
Другото което е е, че Гонзо може да му харесва работата като треньор и да не иска да е директор,особено в тия времена на Герена.
Според мен ако завърши сезона тук,ще спечелим всички и той и ние.
Особено след идването на Домовчийски и Димо Атанасов съм обнадежден.Дано сме си взели поука от тъпотийте зимата.
Имаме потенциал а и конкуренцията е слаба.Можем да се вредим в 4ката но трудно.Едно 5то място е реално,но не ни върши работа.
Според мен ако завърши сезона тук,ще спечелим всички и той и ние.
Особено след идването на Домовчийски и Димо Атанасов съм обнадежден.Дано сме си взели поука от тъпотийте зимата.
Имаме потенциал а и конкуренцията е слаба.Можем да се вредим в 4ката но трудно.Едно 5то място е реално,но не ни върши работа.
-
- Контакти:
Не на последно място - Гонзо хвърли много труд и нерви,за да е отбора в това си състояние днес.Не забравяйте това.Трудно е да се изпикаеш на труда си,защото точно това се иска от Гонзо да направи сега.Аз се надявам той да остане и да довърши започнатото.Не защото е моряк или други високопарни фрази,а защото е мъжкар и не му мигва окото да се опъва на собствениците-скръндзи...не му пука да ИСКА,да ИЗИСКВА и да защитава интересите на Черно Море!Ние такъв ръководител сме нямали,защото няма какво да се лъжем,ръководството са малоумници и нищо не разбират от футбол,дори по-зле,нищо не разбират и от елементарно управление на финанси щом подариха конвертируеми играчи.АКо не беше Гонзо да вземе Домовчийски и Димо Атанасов и имахме за треньор някоя мишка щяхме да станем за резил цялата пролет плюс бонуса да унищожим едно иначем много талантливо поколение юноши.Дано Гонзо има акъл в главата,Левски не е за него,като футболист-да,като ръководител - мястото му е тука,така както всеки камък си тежи на мястото....времето и опита показа,че неговото е тука и ако т.нар. ШЕФОВЕ спрат да пречат,повтарям - не да му помагат,а просто спрат да му подаряват играчите....то Гонзо ще изведе този отбор до медалите идния сезон!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:и ако т.нар. ШЕФОВЕ спрат да пречат,повтарям - не да му помагат,а просто спрат да му подаряват играчите....то Гонзо ще изведе този отбор до медалите идния сезон!
+1
Абе хора, не разбрахте ли, че докато нямаме условия (лицензиран стадион за Европа - най-вече, балансиран и силен тим с дълга рез.скамейка, футболни хора в ръководството с авторитет и влияние във футболните ни среди и т.н.), при които можем да извлечем полза от евентуално участие в евротурнирите (класиране в групите поне, спечелване на достатъчно пари в милиони евро - най-вече, продажба на футболисти на европейски цени)... няма смисъл да се пръскат сумати и пари, да се търси на всяка цена класиране в тройката и участие в тези турнири, да се отпада преди групите, да се обърква подготовката за новия сезон..?!?! Поне при тези собственици! И да ви кажа, аз ги разбирам и донякъде съм съгласен с тази теза. Защото евентуално класиране за Европа какво ни носи?! Гордост и еуфория у феновете и обществеността на първо четене, изхвърляне на собствениците, видите ли, какво прави нашия отбор, кратки суперлативи от спортните журналисти с привкус на завист и злобеене и най-вече... изхарчването на едни големи пари за осъществяване на евромачовете по чужди стадиони, допълнителни бонуси, такси и налози, по-големи заплати, нови играчи с още по-големи изисквания и т.н. и т.н. - все харчлък, без възвращаемост. Сега ще кажете, че ТИМ са богати и имат много пари, но сегашните ни собственици са от хората, които пари нахалост не дават! Няма ли възвращаемост на средствата поне, да не говорим за печалба.. няма и опасност "грешката" - класиране в евротурнирите да се случи пак!?! Достатъчно дават за издръжката на отбора и сега, като може би компенсират от извънфутболни приходи покрай правото да притежават отбора. Защото от дейността на отбора ни в момента, няма печалба. Те (собствениците), както от отпадане, така и от класиране в Европа, на този етап, бягат като дявол от тамян. Убедих се в това, би трябвало и вие вече. Бяха там (в Европа), поигра отборът, представихме се мъжки и излязохме с чест от двубоите, постигнахме престижни резултати, въпреки пречките (виж първите скобки в поста ми), но... това какво топли собствениците?! Пак казвам, изхарчиха купчина пари, без възвращаемост и ... явно взеха решение да не допускат повече това! Аз така виждам нещата. Няма да допуснат да се класираме за турнирите на Европа по тази причина. Сега, моята надежда е, това да е временно. И ако почнат този прословут стадион и най-накрая го построят, ако останат собственици и не ни захвърлят.. надявам се, заразени от успеха на Лудогорец, да вземат всички необходими мерки и решат отбора да дръпне напред и ако не шампион, да влезем поне в тройката. Но дотогава, не виждам смисъл да подскачате, да се нервите, да таите излишни надежди за тройка, купа и въобще място, даващо право за Европа. Освен, ако не ви се чака и ако решите да търсите отговорност и сметка. Ако наистина не искате смяна на собственика с всичките му опасности и рискове, а и такъв не виждам на хоризонта. Но това не става тук, нали така, във форума?! Винаги, когато решите да се ядосвате, че бил разбит готов отбор (което си е вярно), че били подарени елитни и иначе скъпи футболисти (също вярно), че не се купуват (привличат) скъпи, но добри и доказани футболисти и други такива неща.. ами сещайте се за причините! И в този ред на мисли, трябва мисля си аз, да се настоява пред собствениците, да кажат: ще го строят ли този стадион въобще (защото там е разковничето за всичко), смятат ли, ако ще го строят, да поставят по-сериозни цели пред отбора и да създадат необходимите предпоставки за това?! Нека излязат и кажат. Ето това е важното според мен. Иначе да бучим тука и недоволстваме.. файда няма!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------