Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери на Тича
Не знам как я мислят обаче в халфовата линия, четох, че не било фатално ако не вземат халф, тъй като сме имали Станислав Стоянов и Д. Петков
как я виждат тая работа, ако се контузи Жоро Илиев просто в средата на терена става една голяма дупка, задължително трябва да се привлече класен играч като Борносузов, в атака да вземат двама, Димитър Илиев и още един примерно Ней, Миро Манолов не вярвам да играе скоро, чак Април месец се очаквал, докато влезе във форма, той сезонът приключва около 15 Май, по-оптимистично е да очакваме предишния Миро Манолов за следващия сезон. Един централен защитник също ако трансферът на Танко Дяков е сигурен в руския отбор, Росен Колев ще го налагат постепенно, но не е готов за титуляр, Александров ако си спомняте в началото влизаше като резерва, не играеше във всеки мач и постепенно се наложи, дори в доста мачове беше използван на бека, задължително централен защитник, Мишо Лазаров не е никаква опция, не ми се мисли каква защита ще имаме ако недай си Боже, Александров се контузи трайно...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Росен Колев,Тиаго,Мишо Лазаров и Камен Трифонов ще се борят за титулярно място до Сашко Александров.Относно дефанзивния халф Гравесена и Станислав може да се справят.Стига разбивачи.Жоро Илиев,Ратников,Наско Зехиров и Веселин Марчев се борят за 2 места.Това са 4 човека,като Жоро и Ратника изглеждат твърди титуляри.Опция тук е и Даниел Г и евентуално Любомир Михалев,т.е. още 2-ма.Мисля,че и тук проблема не е кой знае какъв откъм количество,по-скоро опит.Жоро е много над останалите и съм съгласен,че е нужен още една такава опитна фигура,защото Жоро-Ратников,Жоро-Зехиров са добри тандеми,но Зехиров-Ратников или Ратников-Марчев не е особено надежден,двамата младоци лесно ще се огънат.Проблема е в атаката,трябва ни РЕАЛИЗАТОР,тогава няма да има значение дали сме взели Борносузов или не,трябва ни ГОЛАДЖИЯ,който от 2 паса да прави гол и просто хората зад него да са спокойни.Другия проблемен пост е левия бек.Хич не съм съгласен,че двамата бразилски дървари там ще успеят.Тиаго и Адемар не са леви бекове и всеки мач ги развинтват.Много лесно там остава само Мурадов,който е пълен дебютант и до възстановяването на Бачев цял месец не знам как ще се справим там.Пък и Бачев не е кой знае каква класа,че да броим завръщането му за огромен плюс.Раздвам се за Мишо Лазаров обаче,че ще бетонира малко десния бек.Дърводелец ли е,не е ли,знам само,че през него разни дребоси трудно преминаваха.Ляв бек и голаджия,ако намерим и класно халфче-добре,но голаджия и ляв защитник са нужни много.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
ShooterMan
- Контакти:
Българският нападател Мартин Кушев, който остана без договор с руския Амкар (Перм), ще продължи кариерата си в България. Той заяви за вестник "Комсомолская правда", че не е приел предложението на Амкар да стане треньор в дублиращия тим и ще се върне в родината си, където е желан от три клуба.
"Предложиха ми да стана помощник треньор в Амкар, но след това се оказа, че искат да ме назначат на позиция в треньорския щаб на втория отбор. Не се съгласих на това. Сега ще се върна в България, където имам оферти от три отбора. Ще почакам до края на месец януари, след което ще взема крайно решение", заяви бившият нападател на Славия, Левски и Литекс.
Дали не чакаме Кушев
"Предложиха ми да стана помощник треньор в Амкар, но след това се оказа, че искат да ме назначат на позиция в треньорския щаб на втория отбор. Не се съгласих на това. Сега ще се върна в България, където имам оферти от три отбора. Ще почакам до края на месец януари, след което ще взема крайно решение", заяви бившият нападател на Славия, Левски и Литекс.
Дали не чакаме Кушев
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Тъкмо го прочетох тва и шях да го копвам тука и ти вече си го направил
мисля, че един от тия три клуба е нашия, нали пише, че се чака класен голмайстор от чужбина...
П.С. на 37 години, Жардел 2
П.С. на 37 години, Жардел 2
По всичко личи че нападателя който чакаме е Саидходжа.чужденец
които ще разтрогне с клуб и ще дойде при нас/прогноза/
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Кушев и Жардел нямат нищо общо - единият си играеше редовно за Амкар и е в добро физическо състояние, другият кариерата му пропадна и смени 5-6 нискоразредни тимчета, преди да акостира при вас , в какво състояние беше вие сами видяхте
Кушев ще се върне в Славия и съм сигурен, че на фона на смешното ни първенство ще бележи немалко, дори и да влиза за по 25-30 минути 

Така е Кушев и Жардел няма абсолютно нищо общо, сравнението е смешно, единия двукратен голмайстор на ШЛ, носител на златни обувки, вкарвал голове на всички топ отбор в Европа, другият най-голямото му постижение няколко гола на Овча купел
Кушев си го взимайте, не ни трябват пенсионери
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Mourinio написа:Така е Кушев и Жардел няма абсолютно нищо общо, сравнението е смешно, единия двукратен голмайстор на ШЛ, носител на златни обувки, вкарвал голове на всички топ отбор в Европа, другият най-голямото му постижение няколко гола на Овча купелКушев си го взимайте, не ни трябват пенсионери
Mourinio, освен че си злобар и че не съм ти симпатичен заради бъзиците на тема Германия - Англия , друго не показа с мнението си . Да, Жардел бе голяма работа - ама преди 10-11 години, после се продруса и си провали кариерата. С какво помогна той на Черно море, като е бил носител на златни обувки и голям голмайстор, освен с гола му срещу Локото (които щяхте да ги биете и без него) - с нищо друго
И ще си го вземем Кушев, не бери грижа, само за твое сведение Кушев би ви свършил много повече работа отколкото голямата звезда Жардел, но нали чуждопоклонничеството винаги е на мода в България

-
ShooterMan
- Контакти:
Никой не отрича лошото състояние в което бе Марио Жардел.Но въпреки всичко беше МАРИО ЖАРДЕЛ и никога няма да се забрави това,че такъв велик играч облече екипа на Черно Море,дори това,че вкара гол за Черно Море,победен гол.Винаги ще се помни това,защото Марио Жардел е легенда в световен мащаб.Да можехте само да усетите как се променяше настроението по трибуните когато Жардел влизаше да играе,аплодисментите при всяко негово добро отиграване...Този велик играч донесе и харизмата си тук и дори във въздуха се усещаше,че велик играч има,пък макар и пенсионер и вън от форма.Моля се за още едно такова име в любимия отбор.Веднъж усетил магията я искам пак.Искам Ривалдо в Черно Море,искам Жуниньо Пернамбукано,искам Марсио Аморозо.И съм убеден,че следващия подобен ход ще бъде повече от успешен.Това мога да кажа и наистина няма място за сравнение между Кушев и Жардел.Може ли Кушев да донесе това?Не,не може,ако ще да вкара 10 гола,20 гола,пак няма да може.Аз чакам следващата легенда в Черно Море,дано шефовете оценят какъв тласък даде Жардел поне на младите-слушах интервюта на Петър Денчев,Румен Николов...които казаха,че за пръв път виждали професионализъм от подобен калибър,подобно желание за футбол у някой.
Viktor4o_Rs написа:Mourinio написа:Така е Кушев и Жардел няма абсолютно нищо общо, сравнението е смешно, единия двукратен голмайстор на ШЛ, носител на златни обувки, вкарвал голове на всички топ отбор в Европа, другият най-голямото му постижение няколко гола на Овча купелКушев си го взимайте, не ни трябват пенсионери
Mourinio, освен че си злобар и че не съм ти симпатичен заради бъзиците на тема Германия - Англия , друго не показа с мнението си . Да, Жардел бе голяма работа - ама преди 10-11 години, после се продруса и си провали кариерата. С какво помогна той на Черно море, като е бил носител на златни обувки и голям голмайстор, освен с гола му срещу Локото (които щяхте да ги биете и без него) - с нищо другоГоворим,кой в момента е в по-добро физическо състояние и кой в последните 5-6 години е запазил някакво ниво, защото ако за тебе тимчета от 3-4-та бразилска са по-силни от елитен руски отбор, просто няма какво повече да коментирам
![]()
![]()
![]()
И ще си го вземем Кушев, не бери грижа, само за твое сведение Кушев би ви свършил много повече работа отколкото голямата звезда Жардел, но нали чуждопоклонничеството винаги е на мода в БългарияСамо ако ви вкара на Овча Купел, дано не ревеш много
![]()
Тъкмо се чудих от къде ми е толкова познат ника ти, а е било от Мондиала