Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот guglata » 02 апр 2012 23:09

И какво от това, това имаме на това трябва да се радваме. Има ли начин да се изгонят от стадиона тия 20-25 човека които стоят под козирката и се пенят- не мисля(освен ако не приемат закон за псуване на обществени места). Стадиона трябва да го оправи "слабото" ръководство ама "друг път"(тати каза, че ще ми купи колело) може би догодина ако наистина затегнат даването на лицензи, за сега ще съм доволен да оправят терена.
На мен пък екипите ми харесват като визия повече от пума с които играхме.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 03 апр 2012 13:37

Какво пък е лошото на екипите?Сега един анцуг струва 130,140 лв,ако бяха на Пума или Найки щяха да са поне двойно от горе.Аз имам и трите,които са обличали моряците и по качество не отстъпват на гигантите в бранша.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 апр 2012 14:47

ralimavridov написа:Какво пък е лошото на екипите?Сега един анцуг струва 130,140 лв,ако бяха на Пума или Найки щяха да са поне двойно от горе.Аз имам и трите,които са обличали моряците и по качество не отстъпват на гигантите в бранша.

Ти се бъзикаш нали? МИШО световния лидер на фланелки, мегаконсорциума. Малкия Сашко дето си хвърлил фланелката в публиката и после се чудиха една седмица как да му осигурят нова защото имат само по 1 /ЕДНА!/ бройка фланелки. Аз и още 37 човека чакаме за един елементарен персонализиран екип от 4 месеца. Тея сините мога да си заложа главата че също са уникати и са в единични бройки. Преди това на кого бяхме? Ааа да, на другия мегаконсорциум - ТОМИ! Ебати подигравката, мерси. Нямаме дори нормални артикули камоли нормални анцузи. И не, цената от 130-140 лева за ТОВА качество и ТАЗИ марка е крайно ненормално. Много интересно защо тук където всичко е адски скъпо прекрасните анцузи на найк и адидас са по 60 до 70 евро. Да уточня, класа и половина на нашите.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 апр 2012 15:39

Ако продаваха анцузи на Черно море, ако ще и 300 лв да струват, ще си купя, но стига да не е боклук, същото е и с фланелките,на Мишо и Томи материята им е от найлон, няма от къде да си купиш и артикули на любимия отбор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 апр 2012 20:24

BSFC_FAN_1913 написа:Бях го написал на скоро /предполагам че големият фен небезизвестния МОРСКИЯ познат още със своята неизвестност/ и пак ще го напиша ,този път по меко - имаме най гадната публика в България.
Козирката - всеки си е заплюл някой любимец и започва плюене още преди да почне мача.
Агитка /в момента мисля че няма такава/ - половината са сърдити и не идват на мачове,друга част ходи под козирката , трета част се насират в градинката или в залата и изобщо не влизат на стадиона - та с две думи ЖАЛКА КАРТИНКА а иначе жечно сме с големи претенции.
Дано не съм прав но този отбор ми се струва че ще го търсим в скоро време.

Абе я се скрий някъде. Аз от 30 години съм от "козирката" и нито веднъж не съм си позволил да плюя по който и да е играч от моя отбор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нещо много ти е лесно да слагаш хората под един знаменател! Някакъв провокатор ли си, що ли?!! Аз не съм от тези дето плюят, а от онези, които подкрепят отбора си!!!! ЯСНО ЛИ ТИ Е!!!
Сигурно си някой пъпчив хлапак ама се опитваш да се изказваш много компетентно. Не ти се получава!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 03 апр 2012 22:03

Mourinio написа:Ако продаваха анцузи на Черно море, ако ще и 300 лв да струват, ще си купя, но стига да не е боклук, същото е и с фланелките,на Мишо и Томи материята им е от найлон, няма от къде да си купиш и артикули на любимия отбор

Тази година сме с тези:http://www.arenasport.bg/shop/category/40/jako/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0-teamline/%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F-passion
предполагам другия сезон с тези:http://www.arenasport.bg/shop/category/43/jako/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0-teamline/%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F-champion

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 апр 2012 04:08

Тц, тц...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 апр 2012 11:35

И кво сега, ако вземем да станем случайно 4-ти, няма да играе в Лига Европа :shock: :lol: като гледам програмата, ако бием Черноморец, реално имаме едно гостуване на Цска, където ще е трудно да бием, във всички останали мачове можем да си вземем 3-те точки резонно ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 05 апр 2012 20:22

До 30 април е последния срок за подаване на документи за турнирите, но явно няма да гоним класиране.
А относно резонните победи не мисля, че ще имаме такива. Освен с Локомотив сф. друг лесен мач не си спомням да сме имали, както можем да вземем всички мачове така можем да направим пак 4-5 мача без победа. Явно ще чакаме другото първенство да предявяваме някакви претенции, пък дано като ще се чака да се дочака борба за титла ;)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 апр 2012 20:58

guglata написа:До 30 април е последния срок за подаване на документи за турнирите, но явно няма да гоним класиране.
А относно резонните победи не мисля, че ще имаме такива. Освен с Локомотив сф. друг лесен мач не си спомням да сме имали, както можем да вземем всички мачове така можем да направим пак 4-5 мача без победа. Явно ще чакаме другото първенство да предявяваме някакви претенции, пък дано като ще се чака да се дочака борба за титла ;)

На ЦСКА лиценза за УЕФА виси заради неплатени дългове,така,че има вероятност и 5-ят в класирането да играе в ЛЕ. :idea:

Върни се в “Черно море”