СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
18 точки
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Три са сигурни. Е, не напълно де.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Аз пък съм доволен че има въобще ЧЕРНО МОРЕ,дали ще вземем 3-6-10-20 точки ми е през оная работа! Не се ли уморихте да коментирате такива глупости бе хора?
Аве няма значение колко точки ще вземем бе,важно е на домакинските мачове да сме там и да им изядем душиците на гостите,а на гостуванията да ходим поне по 1 автобус....БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ НИЕ СИ МИСЛИМ,ЧЕ ЩЕ ПАДНЕМ ИЛИ ЩЕ БИЕМ! Ей кога ще прумеете че- падаме-бием ЧЕРНО МОРЕ и ЛЮБОВТА КЪМ НЕГО са най-важните бе!
P.S. thebully ей дърта шкурка дано да успееш да се сабудиш за работа!
Аз за мене си знам че ще ме вдигнат ама тебе... И "спри да съдиш гъбина линията" ААхаХАхаХАХха
САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ...... (rock)

P.S. thebully ей дърта шкурка дано да успееш да се сабудиш за работа!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Andy1 написа:Аз пък съм доволен че има въобще ЧЕРНО МОРЕ,дали ще вземем 3-6-10-20 точки ми е през оная работа! Не се ли уморихте да коментирате такива глупости бе хора?Аве няма значение колко точки ще вземем бе,важно е на домакинските мачове да сме там и да им изядем душиците на гостите,а на гостуванията да ходим поне по 1 автобус....БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ НИЕ СИ МИСЛИМ,ЧЕ ЩЕ ПАДНЕМ ИЛИ ЩЕ БИЕМ! Ей кога ще прумеете че- падаме-бием ЧЕРНО МОРЕ и ЛЮБОВТА КЪМ НЕГО са най-важните бе!
P.S. thebully ей дърта шкурка дано да успееш да се сабудиш за работа!Аз за мене си знам че ще ме вдигнат ама тебе... И "спри да съдиш гъбина линията" ААхаХАхаХАХха
САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ...... (rock)
![]()
HASTA DE LA VICTORIA
- Sagittarius
Задължително размазване на Левски.На метър кожа и кило кръв трябва да се играе на 2-ри май.Как,с кого,с каква тактика-не ме интересува,но искам да слушам ревовете на агентурата на ДС след мача.Тез не трябва да ги пускаме в УЕФА,а виждате как купуват вече мачовете си наред...през нас обаче няма да минат.Този мач ме вълнува,а като цяло до края-налагане и обиграване на младите.Подкрепа до край и толкова.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
утре съм на работа за съжаление,да отидете на Тича в 10 часа и да посрещете бате ви Бойко,да си отваряте очите и ушите -щото може да излезе някоя и друга лакардия между другото дето се вика,и да пишете после какво се е шушукало

HASTA DE LA VICTORIA
Ticha-благодаря от името на част от бандата за оказаното съдействие[линковете относно Панатинайкос-Арис],още веднъж благодаря

HASTA DE LA VICTORIA
- Ticha
- Контакти:
thebully написа:Ticha-благодаря от името на част от бандата за оказаното съдействие[линковете относно Панатинайкос-Арис],още веднъж благодаря![]()
![]()
Няма проблем. Радвам се, че съм помогнал. Видях аз, че потребителя беше моряк, ама не знаех че става въпрос за някой от редовните пичове тука.
Ticha написа:thebully написа:Ticha-благодаря от името на част от бандата за оказаното съдействие[линковете относно Панатинайкос-Арис],още веднъж благодаря![]()
![]()
Няма проблем. Радвам се, че съм помогнал. Видях аз, че потребителя беше моряк, ама не знаех че става въпрос за някой от редовните пичове тука.
той по прицип този пич не влиза да пише тука,но бяхме в тях и си спомни неговата регистарация и пуснахме тема от негово име,снощи какво ровене из нета беше луда работа,хитрите данайци защо така направиха с предаването на мача и липсването му от доста места не мога да си го обясня,и доста гръцки линкове ни бяха дали и там ударихме на камък и то здраво,поне гледахме второто полувреме и хванахме гола хич да не е от твойте линкове,още веднъж благодарности
HASTA DE LA VICTORIA
Колеги, някой ако знае резултат и подробности от мача на дубъла нека драсне 2-3 изречения.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/