СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 16:38

18 точки
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 апр 2010 18:04

Три са сигурни. Е, не напълно де.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 16 апр 2010 02:07

Аз пък съм доволен че има въобще ЧЕРНО МОРЕ,дали ще вземем 3-6-10-20 точки ми е през оная работа! Не се ли уморихте да коментирате такива глупости бе хора? :o Аве няма значение колко точки ще вземем бе,важно е на домакинските мачове да сме там и да им изядем душиците на гостите,а на гостуванията да ходим поне по 1 автобус....БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ НИЕ СИ МИСЛИМ,ЧЕ ЩЕ ПАДНЕМ ИЛИ ЩЕ БИЕМ! Ей кога ще прумеете че- падаме-бием ЧЕРНО МОРЕ и ЛЮБОВТА КЪМ НЕГО са най-важните бе!

P.S. thebully ей дърта шкурка дано да успееш да се сабудиш за работа! :) Аз за мене си знам че ще ме вдигнат ама тебе... И "спри да съдиш гъбина линията" ААхаХАхаХАХха :) САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ...... (rock) :) :twisted:
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 16 апр 2010 06:31

Andy1 написа:Аз пък съм доволен че има въобще ЧЕРНО МОРЕ,дали ще вземем 3-6-10-20 точки ми е през оная работа! Не се ли уморихте да коментирате такива глупости бе хора? :o Аве няма значение колко точки ще вземем бе,важно е на домакинските мачове да сме там и да им изядем душиците на гостите,а на гостуванията да ходим поне по 1 автобус....БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ НИЕ СИ МИСЛИМ,ЧЕ ЩЕ ПАДНЕМ ИЛИ ЩЕ БИЕМ! Ей кога ще прумеете че- падаме-бием ЧЕРНО МОРЕ и ЛЮБОВТА КЪМ НЕГО са най-важните бе!

P.S. thebully ей дърта шкурка дано да успееш да се сабудиш за работа! :) Аз за мене си знам че ще ме вдигнат ама тебе... И "спри да съдиш гъбина линията" ААхаХАхаХАХха :) САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ...... (rock) :) :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 апр 2010 09:20

Задължително размазване на Левски.На метър кожа и кило кръв трябва да се играе на 2-ри май.Как,с кого,с каква тактика-не ме интересува,но искам да слушам ревовете на агентурата на ДС след мача.Тез не трябва да ги пускаме в УЕФА,а виждате как купуват вече мачовете си наред...през нас обаче няма да минат.Този мач ме вълнува,а като цяло до края-налагане и обиграване на младите.Подкрепа до край и толкова.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 23 апр 2010 17:41

утре съм на работа за съжаление,да отидете на Тича в 10 часа и да посрещете бате ви Бойко,да си отваряте очите и ушите -щото може да излезе някоя и друга лакардия между другото дето се вика,и да пишете после какво се е шушукало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 25 апр 2010 00:31

Ticha-благодаря от името на част от бандата за оказаното съдействие[линковете относно Панатинайкос-Арис],още веднъж благодаря :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 апр 2010 01:17

thebully написа:Ticha-благодаря от името на част от бандата за оказаното съдействие[линковете относно Панатинайкос-Арис],още веднъж благодаря :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма проблем. Радвам се, че съм помогнал. Видях аз, че потребителя беше моряк, ама не знаех че става въпрос за някой от редовните пичове тука. ;)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 25 апр 2010 09:08

Ticha написа:
thebully написа:Ticha-благодаря от името на част от бандата за оказаното съдействие[линковете относно Панатинайкос-Арис],още веднъж благодаря :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма проблем. Радвам се, че съм помогнал. Видях аз, че потребителя беше моряк, ама не знаех че става въпрос за някой от редовните пичове тука. ;)

той по прицип този пич не влиза да пише тука,но бяхме в тях и си спомни неговата регистарация и пуснахме тема от негово име,снощи какво ровене из нета беше луда работа,хитрите данайци защо така направиха с предаването на мача и липсването му от доста места не мога да си го обясня,и доста гръцки линкове ни бяха дали и там ударихме на камък и то здраво,поне гледахме второто полувреме и хванахме гола хич да не е от твойте линкове,още веднъж благодарности
HASTA DE LA VICTORIA

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 13 май 2010 15:41

Колеги, някой ако знае резултат и подробности от мача на дубъла нека драсне 2-3 изречения.

Върни се в “Черно море”