Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот romano13 » 05 фев 2013 19:32

Нормално. Гледал съм тяхни мачове тази година, Доста сериозен отбор са. Незнам дали и Лудогорец ще може на им се противопостави успешно. Мисля си, че първо трябваше да срещнем 2-3 по- слаби отбора преди да скочим на дълбоко. Като гледам и следващите съперници, доста по- добри от нас отбори. Но не съм треньор, че да ги мисля тези работи.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 фев 2013 19:40

Винаги е хубаво контролите да са с възможно най-силните отбори. Няма голяма полза от спаринги с тимове като Септември (Симитли и/или Тервел) -- без намерение да ги обиждам.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 фев 2013 19:45

Какво се притеснявате? Играхме с 4-тия в рашън първенството. Съвсем нормален резултат. Още повече това е първия ни мач за тази година. Аз съм оптимист!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 фев 2013 23:29

За сравнение между нас и топ отбор от Руската висша лига като Кубан изобщо не може да става въпрос на настоящия етап.Те са на 4-то място и са много силен отбор.Освен това играем първа контрола,а техните тимове и по традиция имат физическо надмощие,така,че е нормално да ни изпердашат една 3-ка.Важно е да се продължава в същия дух на сериозно отношение,който насажда Гонзо,дух на професионализъм и желание за изява.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 фев 2013 23:52

ShooterMan написа:За сравнение между нас и топ отбор от Руската висша лига като Кубан изобщо не може да става въпрос на настоящия етап.Те са на 4-то място и са много силен отбор.Освен това играем първа контрола,а техните тимове и по традиция имат физическо надмощие,така,че е нормално да ни изпердашат една 3-ка.Важно е да се продължава в същия дух на сериозно отношение,който насажда Гонзо,дух на професионализъм и желание за изява.

3-0 от руски отбор си е направо победа,мен ако питате. :mrgreen: Не мисля че има в БГ отбор,който би могъл да се противопостави успешно на някой от тяхните 5-6 отбора от първата половина.За сведение,отбора налял най -много пари в селекция-Лудогорец,отнесе 6 гола от отбор сега влязъл в първа бразилска лига.Явно сме много зле момчета и момичета.Нямаме класа,каквото и да си говорим.Не само ние,цялото БГ първенство няма класа.Ами да се радваме на това което имаме в момента,че може да става и по зле.Както в оня виц за песимиста и оптимиста.Песимиста казал,от това по зле не може да стане.Оптимиста казал-може,може!Че и нашата работа.Цел номер едно-оставане в А група/за чеп ли ни е,ама.../.Цел номер две-Пооправяне на Тича.Цел номер три-запълване на дупката,сполучливо наречена-Гранд Кениън Стейдиум,с подходящи за целта материали.И така,до следващите избори.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 06 фев 2013 10:16

Бекир Расим демонстрирал характер на утвърден футболист

Наставникът на Черно море Георги Иванов е останал доволен от представянето на младите футболисти в тима на "моряците". Гонзо е впечатлен от характера, демонстриран от юношата Бекир Расим, след като се появи в игра през втората част. Според треньора на варненци Беки е влязъл в срещата, срещу силен съперник, какъвто определено е Кубан, с характерa на утвърден футболист. Расим изпълни много добре прякспободен удар, но вратарят спасил влизащата в мрежата топка. Това бе и една от малкото ситуации пред вратата на съперника, отразен от клубния сайт на Кубан.

Добре е играл и централният защитник Георги Радев, който единствен от юношите, които в момента са на лагер в турския курорт Алания, няма записана минута в официален мач с фланелката на Морето.

Както вече стана ясно, в Черно море не правят драми след загубата от Кубан Краснодар с 0:3, като днес Гонзо ще направи видео разбор на срещата с руският тим.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 фев 2013 10:54

Готвача написа:
ShooterMan написа:За сравнение между нас и топ отбор от Руската висша лига като Кубан изобщо не може да става въпрос на настоящия етап.Те са на 4-то място и са много силен отбор.Освен това играем първа контрола,а техните тимове и по традиция имат физическо надмощие,така,че е нормално да ни изпердашат една 3-ка.Важно е да се продължава в същия дух на сериозно отношение,който насажда Гонзо,дух на професионализъм и желание за изява.

3-0 от руски отбор си е направо победа,мен ако питате. :mrgreen: Не мисля че има в БГ отбор,който би могъл да се противопостави успешно на някой от тяхните 5-6 отбора от първата половина.За сведение,отбора налял най -много пари в селекция-Лудогорец,отнесе 6 гола от отбор сега влязъл в първа бразилска лига.Явно сме много зле момчета и момичета.Нямаме класа,каквото и да си говорим.Не само ние,цялото БГ първенство няма класа.Ами да се радваме на това което имаме в момента,че може да става и по зле.Както в оня виц за песимиста и оптимиста.Песимиста казал,от това по зле не може да стане.Оптимиста казал-може,може!Че и нашата работа.Цел номер едно-оставане в А група/за чеп ли ни е,ама.../.Цел номер две-Пооправяне на Тича.Цел номер три-запълване на дупката,сполучливо наречена-Гранд Кениън Стейдиум,с подходящи за целта материали.И така,до следващите избори.

Локо София-Металург Донецк 2-1 от вчера.Украинците са 6 в птрвенството пред тях са Шахтьор,Днипро,Металист,Динамо Киев и Черноморец Одеса имат огромен бюджет и за тях играха всички звезди включително Жуниор Мораеш и Велизар Димитров.Това не е оправдание.Всичко е до хъса и желанието.Локомотив София не направиха кой знае каква селекция. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 06 фев 2013 11:57

Локо София направиха много добра селекция, не съм изненадан, че са се представили успешно срещу украинците, за разлика от Черно море. Всъщност ако трябва да сме честни Металург Донецк и Кубан Краснодар са отбори от едно ниво, малък превес давам за Металург Донецк, тъй като всяка година участват в групите на ЛЕ. Аз не знам защо Черно море са решили да играят контроли с толкова стойностни отбори при положение, че няма какво да се пробва - няма нови попълнения, дори Райков не е играл, ако целта да се отиде и да бъдат бити като боксова круша, по-добре да си бяха стояли във Варна и да играят контроли с Добруджа, Дунав Русе и Калиакра, никакъв смисъл няма без селекция да си на такъв лагер и да играеш с такива отбори, мое мнение естествено.

Върни се в “Черно море”