СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот boys85 » 09 апр 2010 16:52

1935 Славия - Тича, ако не се лъжа, славистите се хванали на бас, че ако Тича бие ще си запалят шапките, в краина сметка удържат на думата си. :mrgreen:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 09 апр 2010 20:12

boys85 написа:1935 Славия - Тича, ако не се лъжа, славистите се хванали на бас, че ако Тича бие ще си запалят шапките, в краина сметка удържат на думата си. :mrgreen:

Варненски студенти,учещи в София се хванали на бас с техните запалянковци,че ще ги бием(мача се играл в София).По онова време били много модерни едни сламени капели(идеаааални били за горене,хихихи :mrgreen: ).Уговорката била,че при наша победа ония ще си запалят шапките.И наистина го направили. :)
Разказвам по памет честно казано.В книгата "Футболна Варна"(ако и аз не се лъжа),е описана малко по-подробно тази случка.Не бях сигурен за годината boys 85. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 00:51

Видяхте ли поредната смешна дузпа за Дузпамотив Сф :lol: гарнирана и с червен картон в 55 минута при 1:1, но този път симуланчето, което ми падна в очите с тези ''Камбуровки'' я изпусна, новият наследник на ''Велизарката'' и говорят след мача как имали все още голям шанс за титлата :lol: голям ташак са, то няма такова подпиране, по-зле и от Подуене станаха :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 14 апр 2010 12:37

Mourinio написа:Видяхте ли поредната смешна дузпа за Дузпамотив Сф :lol: гарнирана и с червен картон в 55 минута при 1:1, но този път симуланчето, което ми падна в очите с тези ''Камбуровки'' я изпусна, новият наследник на ''Велизарката'' и говорят след мача как имали все още голям шанс за титлата :lol: голям ташак са, то няма такова подпиране, по-зле и от Подуене станаха :mrgreen:

За червен картон си беше нарушението срещу Велимир Иванович, заради което дадоха дузпата за Миньор!!! Защо ли не им го дадоха..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 14:21

http://vbox7.com/play:ec90a925

Веско Кофата, сигурно някой от вас го познават :mrgreen: а за тези, които не го познават ще кажа, че е много луд фен на Черно море 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 апр 2010 14:53

Гледах го в България търси таланти,ама не знаех че,е моряк.Страшен е. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 15 апр 2010 15:26

Mourinio написа:http://vbox7.com/play:ec90a925

Веско Кофата, сигурно някой от вас го познават :mrgreen: а за тези, които не го познават ще кажа, че е много луд фен на Черно море 8-)

Аз като го гледах ми заприлича на едно момче от феновете, но не бях сигурна.. Даже май веднъж излезе да рита за играта на Еврофутбол и спечели. :) Голям е! :) Успехи :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 15 апр 2010 15:40

iskrichka написа:
Mourinio написа:http://vbox7.com/play:ec90a925

Аз като го гледах ми заприлича на едно момче от феновете, но не бях сигурна.. Даже май веднъж излезе да рита за играта на Еврофутбол и спечели. :) Голям е! :) Успехи :)

За същото момче което си мислиш става дума! :) Веско си го знае всеки и това което каза за произхода на прякора му също е вярно! :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 15:50

Само не знам дали го пуснаха на 1/2 финалите, от 140 трябваше да оставят само 50 и предполагам нашият е изгорял и са пуснали ония професионалните илюзионисти и циркаджии :x

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 апр 2010 16:31

Колко точки според вас ще вземем в оставащите 6 мача:
Домакинства на : Пирин,Левски и Монтана
Гостувания на :Славия,ЦСКА и Локо Сф
Аз ще съм доволен от победа над Левски и 10 точки общо..като имаме предвид отсъстващите..

Върни се в “Черно море”