СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
1935 Славия - Тича, ако не се лъжа, славистите се хванали на бас, че ако Тича бие ще си запалят шапките, в краина сметка удържат на думата си. 
-
зелено-бяло
- Контакти:
boys85 написа:1935 Славия - Тича, ако не се лъжа, славистите се хванали на бас, че ако Тича бие ще си запалят шапките, в краина сметка удържат на думата си.
Варненски студенти,учещи в София се хванали на бас с техните запалянковци,че ще ги бием(мача се играл в София).По онова време били много модерни едни сламени капели(идеаааални били за горене,хихихи
Разказвам по памет честно казано.В книгата "Футболна Варна"(ако и аз не се лъжа),е описана малко по-подробно тази случка.Не бях сигурен за годината boys 85.
Видяхте ли поредната смешна дузпа за Дузпамотив Сф
гарнирана и с червен картон в 55 минута при 1:1, но този път симуланчето, което ми падна в очите с тези ''Камбуровки'' я изпусна, новият наследник на ''Велизарката'' и говорят след мача как имали все още голям шанс за титлата
голям ташак са, то няма такова подпиране, по-зле и от Подуене станаха 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Видяхте ли поредната смешна дузпа за Дузпамотив Сфгарнирана и с червен картон в 55 минута при 1:1, но този път симуланчето, което ми падна в очите с тези ''Камбуровки'' я изпусна, новият наследник на ''Велизарката'' и говорят след мача как имали все още голям шанс за титлата
голям ташак са, то няма такова подпиране, по-зле и от Подуене станаха
За червен картон си беше нарушението срещу Велимир Иванович, заради което дадоха дузпата за Миньор!!! Защо ли не им го дадоха..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
http://vbox7.com/play:ec90a925
Веско Кофата, сигурно някой от вас го познават
а за тези, които не го познават ще кажа, че е много луд фен на Черно море 
Веско Кофата, сигурно някой от вас го познават
Mourinio написа:http://vbox7.com/play:ec90a925
Веско Кофата, сигурно някой от вас го познавата за тези, които не го познават ще кажа, че е много луд фен на Черно море
Аз като го гледах ми заприлича на едно момче от феновете, но не бях сигурна.. Даже май веднъж излезе да рита за играта на Еврофутбол и спечели.
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
iskrichka написа:Mourinio написа:http://vbox7.com/play:ec90a925
Веско Кофата, сигурно някой от вас го познавата за тези, които не го познават ще кажа, че е много луд фен на Черно море
Аз като го гледах ми заприлича на едно момче от феновете, но не бях сигурна.. Даже май веднъж излезе да рита за играта на Еврофутбол и спечели.Голям е!
Успехи
За същото момче което си мислиш става дума!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Само не знам дали го пуснаха на 1/2 финалите, от 140 трябваше да оставят само 50 и предполагам нашият е изгорял и са пуснали ония професионалните илюзионисти и циркаджии 
Колко точки според вас ще вземем в оставащите 6 мача:
Домакинства на : Пирин,Левски и Монтана
Гостувания на :Славия,ЦСКА и Локо Сф
Аз ще съм доволен от победа над Левски и 10 точки общо..като имаме предвид отсъстващите..
Домакинства на : Пирин,Левски и Монтана
Гостувания на :Славия,ЦСКА и Локо Сф
Аз ще съм доволен от победа над Левски и 10 точки общо..като имаме предвид отсъстващите..