Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова ви
Със сигурност това е най-добрата новина, за мен поне. Осветената кочина пак си е кочина, но това е нашия дом. Нямам търпение да се завърнем.
yavorescu написа:Със сигурност това е най-добрата новина, за мен поне. Осветената кочина пак си е кочина, но това е нашия дом. Нямам търпение да се завърнем.
Голяма грешка е, че няма да правят терена още сега.
В този прословут 1млн/сигурно вече е нараснал малко от лихвите в банката
/ нали включва и ел. табло. Какво им пречи през зимата да се монтира и ел.таблото на стадиона 

- Mathias_Coureur
- Контакти:
Най-после. Пролетта се връщаме в нашия дом. 

Sole написа:В този прословут 1млн/сигурно вече е нараснал малко от лихвите в банката/ нали включва и ел. табло. Какво им пречи през зимата да се монтира и ел.таблото на стадиона
Няма ел.табла никакви по проект.
след ... чакайте, че сгъвам пръсти
... 8 пътувания до Каварна тази година (да, изтървах само Локо Пд поради буря и затворени пътища в района на Омуртаг) този багер ми е такава свидна гледка 
относно терена - не знам тези чимове февруари от къде ще ги докарат и как ще оцелеят - може би е по-добре наистина на лято да го правят - пък и след март терена по естествен път се пооправя малко

относно терена - не знам тези чимове февруари от къде ще ги докарат и как ще оцелеят - може би е по-добре наистина на лято да го правят - пък и след март терена по естествен път се пооправя малко

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Greenpeak, как точно предлагаш да се направи терена при вкочанена земя? Голяма грешка било, кажи как да стане при тези температури за 50 дни и го мятаме веднага.Лично ще отида при Марин да му дам твойто предложение.Относно таблото-по-добре ,че няма да има.По идея на собствениците(още преди години) то трябва да е на залата.Там където слънцето грее нонстоп и няма да се вижда нищо.
Onq написа:Greenpeak, как точно предлагаш да се направи терена при вкочанена земя? Голяма грешка било, кажи как да стане при тези температури за 50 дни и го мятаме веднага.Лично ще отида при Марин да му дам твойто предложение.Относно таблото-по-добре ,че няма да има.По идея на собствениците(още преди години) то трябва да е на залата.Там където слънцето грее нонстоп и няма да се вижда нищо.
По-добре да имаме нов терен, от колкото да играем пролетта на Тича.
Това ми е мнението.
Сега ще отложат терена за през лятото, а от подоби отлагания аз лично се притеснявам.
Каква е гаранцията че въобще някога ще го направят?
Заради боклуците от ТИМ сме се докарали до тук!
Честито и от мен. Само следете по-изкъсо нещата, че при нас сериозно се закъснява със сроковете и започнахме да се опасяваме дали всичко ще е готово за първия пролетен мач.
nitro77 написа:Честито и от мен. Само следете по-изкъсо нещата, че при нас сериозно се закъснява със сроковете и започнахме да се опасяваме дали всичко ще е готово за първия пролетен мач.
Както ти бях казал и по рано,лампи ще има без да следим каквото и да е изкъсо/не че ще има някаква файда дори и да го правим/.Ако не друго,поне със сроковете сме бетон/справка стадион Варна/.На нас ни дай срокове да обявяваме.Това в кръга на шегата.Оранжево-червените ги посрещаме на Тича и дай Боже да ги разковем.Относно започването на ремонта мога да кажа че съм щастлив,защото в тази "кочина" е затворен моряшкият дух и нищо не може да го промени този факт.Ще създадем доста сериозни главоболия на повечетоо мераклии за титли и медали,а защоо не да си закачим и ние едно медалче?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"