Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот mivkon moriaka » 14 яну 2011 14:04

Ръководството на Черно море се договори с класен централен нападател, който да завършва атаките на отбора с голове.

В близките няколко дни се очаква въпросният футболист да се присъедини към тренировъчния процес на "моряците". От клуба от "морската ни столица' отказаха да назоват името на футболиста, но не отрекоха за трансфера.

Novsport.com научи, че става въпрос за български голаджия, който ще пристигне със свободен трансфер на "Тича". Старши - треньорът на Черно море Стефан Генов даде лаконичен отговор на въпроса кой е мистериозният таран, като заяви: " Като дойде ще разберете кой е".

Както е известно, варненци изпитват крещяща нужда от подсилване на атакуващата мощ на отбора, тъй като Мирослав Манолов е контузен и единствената опция за централен нападател е Георги Божилов, който не и типичния такъв за тази позиция.

голяма мистерия е тоя нападател :roll:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 яну 2011 14:10

Сега пък българин бил свободен агрент..мисля че ще е Бибишков ще видим..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 яну 2011 14:23

chelseabg написа:Сега пък българин бил свободен агрент..мисля че ще е Бибишков ще видим..

Бибишков май няма договор в момента... и ако беше той, нямаше да е проблем да го обявят, след като няма договор с друг клуб. Пък и вече щеше да се е присъединил към нас вероятно, или да дойде да преговаря на място :roll:
А и честно казано, изобщо не искам тоя Бибишков... имаме вече подобно дърво като него... нямам нищо против да е Илиян Мицански примерно :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2011 14:32

Мицански е страхотен играч и вярно,че в Кайзерслаутрерн го забиха на пейката.Той обаче има реноме и надали ще му липсват оферти от чужбина.Вчера когато отивах към залата от стадиона излезе висок младеж с леко дълга коса,жълто-черно яке и брада,бая мязаше на Бибишков от времената в Литекс,точно тогава се замислих-абе тоя да не е Бибишков :lol: .Днес пък срещнах Кольо Мастиката,черно кожено якенце,дежурния шал,фешън фешън,ходеше като пиян с широк разкрач и гледаше злобно :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 яну 2011 14:44

ShooterMan написа:Мицански е страхотен играч и вярно,че в Кайзерслаутрерн го забиха на пейката.Той обаче има реноме и надали ще му липсват оферти от чужбина.Вчера когато отивах към залата от стадиона излезе висок младеж с леко дълга коса,жълто-черно яке и брада,бая мязаше на Бибишков от времената в Литекс,точно тогава се замислих-абе тоя да не е Бибишков :lol: .Днес пък срещнах Кольо Мастиката,черно кожено якенце,дежурния шал,фешън фешън,ходеше като пиян с широк разкрач и гледаше злобно :mrgreen:

Очаквам до 2 часа спортните сайтове да обявят Бибишков за наш играч :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2011 14:49

Аз сериозно ти говоря.Снощи отивах да ритам,към 5 без 10 и гледам тоя дългуч,брадясал,дълга коса излиза от стадиона.Викам си-я,тоя мяза на Бибишков :mrgreen: .А бачи Кольо днес много му се изкефих,определено беше почерпен,само ме изгледа лошо,абе бачи Кольо имаше стил бе :lol: .Верно и той физкултурник,ама поне имаше лош поглед,зъл поглед и повече тренер беше от тези сега :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 яну 2011 14:53

Ще е цяло чудо, ако Бибишков ни реши проблемите в атака :evil: :evil: :evil:
Дано да си имал халюцинации :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 14 яну 2011 15:17

ShooterMan написа:Аз сериозно ти говоря.Снощи отивах да ритам,към 5 без 10 и гледам тоя дългуч,брадясал,дълга коса излиза от стадиона.Викам си-я,тоя мяза на Бибишков :mrgreen: .А бачи Кольо днес много му се изкефих,определено беше почерпен,само ме изгледа лошо,абе бачи Кольо имаше стил бе :lol: .Верно и той физкултурник,ама поне имаше лош поглед,зъл поглед и повече тренер беше от тези сега :x

Аз лично също на Мастиката много му се радвам, макар че не е кой знае къв треньор.. :) Няма да забравя на полувремето на мача с Щутгарт мисля в София, как юркаше журналистката като не знаеше, че е в ефир.Беше казал нещо от сорта на: "Аре бе, тея ваште оператори ше почват ли да снимат, няма с вас да се занимавам цел ден" и в следващия момент "Добър ден, г-н Спасов => Добър ден!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2011 15:26

Относно лафовете никога,ама наистина никога няма да забрая как Тодор Шабански го хвана пиян-залян по телефона 1 или 2 дни след жребия за ЛЕ,когато ни се падна ПСВ.Пита го какви са целите,а бачи Кольо без да се замисли му каза..."вижжжжжте сия,целите са ясни.Финала в Хамбург"...на Тошето чорбара очичките му се ококориха през цайсите като чу Колето,а после трезвен в студиото пак каза,че целта е финала и пак го ококори целия :)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 яну 2011 15:33

ShooterMan написа:Относно лафовете никога,ама наистина никога няма да забрая как Тодор Шабански го хвана пиян-залян по телефона 1 или 2 дни след жребия за ЛЕ,когато ни се падна ПСВ.Пита го какви са целите,а бачи Кольо без да се замисли му каза..."вижжжжжте сия,целите са ясни.Финала в Хамбург"...на Тошето чорбара очичките му се ококориха през цайсите като чу Колето,а после трезвен в студиото пак каза,че целта е финала и пак го ококори целия :)

Точно беше ония очилатия и Кольо като каза че целта е финала такъв сериозен и ония почна да се смее мисли че майтап си прави :mrgreen: И продължава аз сериозно говоря доста неловко се получи за водещия но така трябва..ПСВ бяхме ли ги отстранили влизахме с 77 коеф в групите-1 урна според правилника 8-)

Върни се в “Черно море”