СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот garfild8 » 03 апр 2010 17:11

Tези са толкова смешни че,не знам.Благодарение на домакинската дузпа,взеха аванс,когато Сливен ги натискаше яко през целия мач.Домакинска дузпа е,защото ако бе в нак.поле на Локо Сф,нямаше да я свирят.Цели 7 точки им подариха реферите,ей така.За това сега са втори.
Само Черно море.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 03 апр 2010 17:51

garfild8 написа:Tези са толкова смешни че,не знам.Благодарение на домакинската дузпа,взеха аванс,когато Сливен ги натискаше яко през целия мач.Домакинска дузпа е,защото ако бе в нак.поле на Локо Сф,нямаше да я свирят.Цели 7 точки им подариха реферите,ей така.За това сега са втори.

Те поне си ги вкарват,на нас и да ни дават няма смисал :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 апр 2010 22:48

http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1270321291&NewsCat=8
Пореден изстрел в 10-ката на варненската спортна журналистика :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 06 апр 2010 00:46

"Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 06 апр 2010 12:33

iskrichka написа:"Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Много добро :)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 08 апр 2010 00:05

Не е за Черно море, ама не се сдържах.. :D:D:D При нас си имаме супермен (Пиргов), а вижте в ЦСКА какво си имат :D:D:D http://www.sportal.bg/news.php?id=230613
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 08 апр 2010 00:44

iskrichka написа:Не е за Черно море, ама не се сдържах.. :D:D:D При нас си имаме супермен (Пиргов), а вижте в ЦСКА какво си имат :D:D:D http://www.sportal.bg/news.php?id=230613

Хахаха, ама то верно май не Батман, а Супермен лети така :)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 апр 2010 09:27

iskrichka написа:Не е за Черно море, ама не се сдържах.. :D:D:D При нас си имаме супермен (Пиргов), а вижте в ЦСКА какво си имат :D:D:D http://www.sportal.bg/news.php?id=230613

:lol: На ЦСКА им трябва шоумен като мистър Бийн,да развеселява обстановската. :lol:
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 08 апр 2010 19:47

iskrichka написа:"Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iskrichka и аз много се кефя на разказите за старите победи на "морето". :)
Най-старите запалянковци на Черно Море сигурно помнят един култов "лаф".Ето ти и задача! :)
Откъде(или откога) е следната поговорка:
"Хем ги бихме,хем им запалихме шапките"! :mrgreen:

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 09 апр 2010 14:18

зелено-бяло написа:

iskrichka и аз много се кефя на разказите за старите победи на "морето". :)
Най-старите запалянковци на Черно Море сигурно помнят един култов "лаф".Ето ти и задача! :)
Откъде(или откога) е следната поговорка:
"Хем ги бихме,хем им запалихме шапките"! :mrgreen:

Ако ще ме изпитваш, пиши ми 2-ка, не знам :D :oops:

Върни се в “Черно море”