Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Черно Море - Лудогорец - 6 кръг А ПФГ

Мнениеот mad forest » 12 сеп 2011 15:02

хахаха
Какво да прави човека! :) :) :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 сеп 2011 16:07

Не съм гледал и една минута от мач на Лудогорец, така че неизвестността малко ме притеснява (както и преди мача ни с Ботев). Резултатите им не бива да заблуждават, досега играха със слаби отбори и такива в много лоша форма. Все пак, впечатляващо е, че все още нямат загуба.

Ако Паломино не е напълно здрав, очаквам пак Миро да започне. Според мен игра много добре срещу Литекс -- нямаше шансове, защото халфовата ни линия беше мега зле през първото полувреме. Ако бъде предпочетен някой друг, това би бил удар върху самочувствието му.

Отдясно Капитанов може би ще получи шанс като титуляр въпреки слабото му представяне в събота; в домакинските мачове досега беше на ниво. Ако ли не, Марчев би бил логичния избор, а Румбата и Капитанов резерви на Миро/Марчев.

Янев виси с 4 картона и ако си изпроси още един, пропуска мача с Локо Сф. Не знам дали това е добре или зле, на мен лично Попов ми хареса като ляв бек в една от контролите.

Очаквам победа, но не и с разгромен резултат. Важното е да вземем 3 точки и да отидем със самочувствие в София. Надявам се и публиката на Лудогорец да се държи възпитано.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 12 сеп 2011 17:43

1во-До мача очаквам много труден двубой предвид класата на Лудогорец очакваме всички да стане едно хубаво дерби и живот и здраве да победим! макар и със 1:0 дано да вземем този мач
2ро-незнам защо някой така се изхвърлят като ч...я на мокър пясък откаде толкова съмочувствие незнам не сме показали кой знае какво ,че да си мислим ,че дори ще победим и Барса малко по сериозно от ваша страна
3-то не отговаряйте на другите фенове които дават някакви прогнози .. от наша страна е несериозно! ВСИЧКИ НА ТИЧА !

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 12 сеп 2011 20:28

yavorescu написа:Не съм гледал и една минута от мач на Лудогорец, така че неизвестността малко ме притеснява (както и преди мача ни с Ботев). Резултатите им не бива да заблуждават, досега играха със слаби отбори и такива в много лоша форма. Все пак, впечатляващо е, че все още нямат загуба.

аз гледах вчера по диагоналната система второто полувреме ... може и Славия да са много слаби, ама ... имаше и добри разигравания от срана на Лудогорец - бързо, с едно докосване, излизат на голови позиции, стрелят, рядко пропускат ... а бе ние да си създадем подходящата обстановка на Тича, да няма негативизъм на стадиона какъвто и да е временния резултат, пък Генов и отбора знаят какво да правят :-)
тук, след мача, ще имаме време за разбори :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 сеп 2011 00:15

Всичко в отбора на Лудогорец го прави Марселиньо.Мислех го за менте-чужденец,но повярвайте ми - класа е.Има същия стил на игра като Кривия,едни такива тънки пасове,копвания,всички други са примитиви там като изключим и Бадема,но трябва да се справим с Марселиньо,от там насетне ще по-лесното.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 13 сеп 2011 03:02

Момчета чета и не мога да повярвам какви глупости пишете ,кои бяха тези Лудогорец ? Чак и ги обсъждаме ,че и някои какви смели проогнози дават :) недейте бе хора ,ставате смешни ..Няма как Черно море да падне във Варна ,от който и да е клуб от България ,не се изхвърлям а го мисля сериозно и съм напълно убеден ..Ще видите ...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 13 сеп 2011 03:05

Лудогорец били Славия 6-0 :) хайде и софийското отборче стана гранд :) я вижте футболистите на двата отбора ,събрани са само заплатаджии ,ако бяха добри в тези отбори ли щяха да са ? Славия играха с 10 а Лудогорец с 14 ...6-0 е най-малкото ..

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 13 сеп 2011 03:11

Да ,но идва мач във Варна и всичко отива по дяволите .Това не е Б група .Балона се пука и то още тази седмица .С кои отбори са играли тези ,че вече им пишем оценки :) То едва сега започва първенството ,спокойно ще има изненади ,но не и от с.Разград ..Г-дата Думусчиеви тепърва трябва да навлизат в курвенлъка наречен ,,А'' група ..само с пари не става ..

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 13 сеп 2011 09:43

GrEeN-FaN написа:1во-До мача очаквам много труден двубой предвид класата на Лудогорец очакваме всички да стане едно хубаво дерби и живот и здраве да победим! макар и със 1:0 дано да вземем този мач
2ро-незнам защо някой така се изхвърлят като ч...я на мокър пясък откаде толкова съмочувствие незнам не сме показали кой знае какво ,че да си мислим ,че дори ще победим и Барса малко по сериозно от ваша страна
3-то не отговаряйте на другите фенове които дават някакви прогнози .. от наша страна е несериозно! ВСИЧКИ НА ТИЧА !

Е, ти обезсмисли присъствието на Стрелеца :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 сеп 2011 14:29

Паломино може да пропусне и мача с разградчани
Източник: http://www.ole-bg.com 12:33 / 13.09.2011

"Наставникът на "Черно море“ Стефан Генов обяви, че няма да рискува здравословното състояние на Хермес Паломино и ако той не е готов за игра, ще остане на трибуните срещу "Лудогорец“ в неделя. Както е известно, венецуелецът се възстановява от контузия в коляното и заради нея не е тренирал повече от 10 дни. Очаква се тази седмица да се включи в заниманията, но ако отново почувства болки, ще отпадне от групата във втори пореден мач.
"Имам принцип да използвам само здрави и пълноценни футболисти и няма да го наруша, дори да става въпрос за възлов играч, какъвто е Паломино“, лаконичен е за "Народно дело“ Генов.
Най-вероятно срещу разградчани атаката отново ще поведе Мирослав Манолов, а Веско Марчев може да излезе за първи път титуляр и да изпълнява функциите на десен външен халф. В Ловеч Марчев влезе през второто полувреме и след смяната на Манолов заигра на върха на атаката.

Ако Паломино не играе отново тогава какви разгромни резултати, какви 5 лева. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”