Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 12:48

Sofia 1929 написа:Момчета, какво е положението с контузените при вас, дали ще се възстановят?

Никой нищо не казва, но май всички ще са възстановени. Връща се Ал.Александров, което е добра новина за нас и лоша за вас. Очаквам следния състав:

Код: Избери всички

Пиргов
С.Александов -- Ал.Александров -- Дяков -- Адемар/Тиаго
                        Петков -------------- Камазола
    Георгиев/Ратников --- Илиев -------- Атанасов
                                     Божилов

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 май 2011 14:04

Нищо впечатляващо не очаквам от мача. Два посредствени отбора.
След издънките с/у Монтана и Видима се видя нивото им.
Нашите са абсолютни нещастници, некадърници на n-та степен.
Друг е въпросът, че и останалите претенденти за Европа са на същото ниво, дори по-ниско.
Селски футбол да чакаме и празен стадион, това е реалността.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 16:27

Групата за мача: Илко Пиргов, Петър Денчев, Сашо Александров, Танко Дяков, Александър Александров, Марко Тиаго, Михаил Лазаров, Янчо Андреев, Самуел Камазола, Димитър Петков, Георги Илиев, Даниил Ратников, Георги Божилов, Румен Николов, Владимир Каптиев, Тодор Колев, Дончо Атанасов, Илиян Капитанов.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 май 2011 20:33

yavorescu написа:Групата за мача: Илко Пиргов, Петър Денчев, Сашо Александров, Танко Дяков, Александър Александров, Марко Тиаго, Михаил Лазаров, Янчо Андреев, Самуел Камазола, Димитър Петков, Георги Илиев, Даниил Ратников, Георги Божилов, Румен Николов, Владимир Каптиев, Тодор Колев, Дончо Атанасов, Илиян Капитанов.

С голяма група тръгва Генов,но по-добре да им каже,че който смята,че има някакви претенции за пари или за каквото и да е било друго и мисли да прави парчета,въобще да не се качва в автобуса!
Мисля,че този мач с Локо Сф го загубихме още миналата седмица на Тича срещу Монтана.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 20:40

Sole написа:Мисля,че този мач с Локо Сф го загубихме още миналата седмица на Тича срещу Монтана.

Нищо не е изгубено все още.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 май 2011 20:49

От тези футболисти не очаквам нищо. Половината поне, не са за отбора ни.
Дори да победим утре, това нищо не променя. Играта ни е под всякаква критика.
Измъчени победи с по един на нула, в мачове играни на ходом, мен лично не ме топлят.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 май 2011 21:19

yavorescu написа:
Sole написа:Мисля,че този мач с Локо Сф го загубихме още миналата седмица на Тича срещу Монтана.

Нищо не е изгубено все още.

Искам да кажа,че се загуби в главите на някой футболисти. :idea:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 май 2011 21:30

1:2 бием с 2 гола на Божилов 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 май 2011 22:07

greenpeak написа:От тези футболисти не очаквам нищо. Половината поне, не са за отбора ни.
Дори да победим утре, това нищо не променя. Играта ни е под всякаква критика.
Измъчени победи с по един на нула, в мачове играни на ходом, мен лично не ме топлят.

Това е краен песимизъм ;) всеки отбор се дъни поне в 1 мач срещу слабак за цял сезон и също така има доста мачове, в които побеждава трудно и играе неубедително, дори шампиона на България от последните 2 години - Литекс. Аз също се дразня, че не се дадоха никакви пари за селекция последните 2 сезона, но не може да отречем прогреса на отбора от тази пролет начело със Стефан Генов, има положителна промяна, трябва да му се дадат пари за селекция през лятото и да привлече играчите, които той иска в отбора. И накрая - нека сме оптимисти за утрешния мач и на мен ми се скъсаха нервите от мача с Монтана, но няма да скъсвам от критики отбора заради един слаб мач през тая пролет, тъй като в предишните 10 мача отборът се представи много добре и не може да заличим всичко заради издънката с Монтана...

П.С. утре от Варна тръгват поне 120 човека 8-) отдавна не е имало такъв интерес за мач в шопско ;) информацията е на човек, който редовно ходи във фен клуба...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2011 22:47

Убеден съм,че ако излезем както ние си знаем не им мърдат 3-те парцала.Не се притеснявам от Писаров,той е плажен футболист,притесняват ме само симулациите му и дали Генов ще се върже на тях.Опасните играчи на Локо Сф бяха Генков и Асамоа,а тях ги няма.Здраво в защита и да чакаме шанса си,както този на Роската срещу Славия....поведем ли веднъж-НЯМА ОБРЪЩАЧКА,такова катеначо ще заформим,че и 1 година да се играе няма да изравнят,въпроса е да не поведат те и да не се налага да нападаме,защото е видно,че имаме проблеми.

ПС>И един съвет към Сър-а.Знам,че няма да стане,знам...но Дани Г го няма,а видяхме Ратников как е на дясното крило,няма го и поливалентния Адемар!Това е момента на Илиян Капитанов,да,точно това е момента на нашия вундеркид от школата,точния човек за точния пост.В този мач не са нужни глупави преквалификации,на левия бек в Локо Сф е пенсионера Кичо Добрев,бавен и стар...срещу него трябва да е точно Илиян,който би му взел здравето,да не говорим и Сашко бека ако помага какви проблеми ще имат Локо Сф в тази зона!Но ако имаме скрито Асо някъде-то точно Илиян и десния фланг е нашия голям шанс.А отляво-Дончо трябва да да играе не с 1,а с 2 на ум и да помага на Тиаго АБСОЛЮТНО винаги...Генов трябва да го инструктира да не пести усилия в нито една ситуация,а също и Камазола-при всяка атака и той да се насочва в помощ на Тиаго....колкото до Гравесена-задължителен персонален двубой с Марчо Буратиното :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”