Убеден съм,че ако излезем както ние си знаем не им мърдат 3-те парцала.Не се притеснявам от Писаров,той е плажен футболист,притесняват ме само симулациите му и дали Генов ще се върже на тях.Опасните играчи на Локо Сф бяха Генков и Асамоа,а тях ги няма.Здраво в защита и да чакаме шанса си,както този на Роската срещу Славия....поведем ли веднъж-НЯМА ОБРЪЩАЧКА,такова катеначо ще заформим,че и 1 година да се играе няма да изравнят,въпроса е да не поведат те и да не се налага да нападаме,защото е видно,че имаме проблеми.
ПС>И един съвет към Сър-а.Знам,че няма да стане,знам...но Дани Г го няма,а видяхме Ратников как е на дясното крило,няма го и поливалентния Адемар!Това е момента на Илиян Капитанов,да,точно това е момента на нашия вундеркид от школата,точния човек за точния пост.В този мач не са нужни глупави преквалификации,на левия бек в Локо Сф е пенсионера Кичо Добрев,бавен и стар...срещу него трябва да е точно Илиян,който би му взел здравето,да не говорим и Сашко бека ако помага какви проблеми ще имат Локо Сф в тази зона!Но ако имаме скрито Асо някъде-то точно Илиян и десния фланг е нашия голям шанс.А отляво-Дончо трябва да да играе не с 1,а с 2 на ум и да помага на Тиаго АБСОЛЮТНО винаги...Генов трябва да го инструктира да не пести усилия в нито една ситуация,а също и Камазола-при всяка атака и той да се насочва в помощ на Тиаго....колкото до Гравесена-задължителен персонален двубой с Марчо Буратиното