ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 08 май 2011 10:38

За много неща си прав Весо, подкрепям като цяло мнението ти. Без стадион... каква Европа?! Е, не става. А и без отбор... тогава пък хептен! Пръснати пари на вятъра, възможна и излагация, нарушена подготовка, опънати нерви... Всичко това онея отгоре, дето толкова ги плюете са го видели и разбрали отдавна. Прав е Весо, а и аз отдавна говоря, че за сега няма да дадът и лев за футболист, ще се кара с наличното и свободни агенти. Само дано повече не мъкнат разни мърди оттук и оттам, които да пречат и спъват развитието на нашите момчета. Нека по-смело налагат тях. А за момчета като Роската и Камазола винаги ще има място. А ако построят стадиона, тогава ще се разбере и ще видим доколко Марин Митев ще изпълни обещанието си. Аз не мисля, че ей така лесно отбор от свободни агенти изведнъж от раз ще стане шампион, щото дори и да се излеят купища пари и се вземат пелета, роналдовци и месита, пак ще е нужно време за обиграване, но поне безпроблемно класиране първата година за Лига Европа ще ме удовлетвори, а следващата да надграждаме. Тъй ги виждам аз нещата и ги казвам отдавна, така и се развиват, само дето някои не ги виждат и редят тука вече сумати и време едни схеми, едни трансфери... ум да ти зайде. Е, може би ще стане и това, но.. по-натъй :)))))))) Аз поне си оставам умерен оптимист, иска ми се да вярвам, че като стане стадиона, повтарям, ако стане стадиона :)))))) ще решът да дават и пари за играчи, треньори.. абе да дават пари. :)))))))))) Щото без тях няма как да стане. И организация ще е нужна и то от футболни хора. Та тъй де...
Последна промяна от Iceberg на 08 май 2011 10:44, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 08 май 2011 10:41

Много точно мнение Весо.Гоче има огромна разлика между Адемар и Шабленския.Единия е наш юноша на 21 год.Другия е бразилец на 31 години.Кариерата му е на приключване.Това е последния му влак да изкара пари.Обещават му на ръка 20 бона,4 бона на месец повече,сигурно евроучастие и допълнителни бонуси. Тук няма драма и може даже да спечелим от този трансфер.След време току виж отнели отново лиценза на цска след като Адемар ги осъди за неплатени суми.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 май 2011 10:43

На какъвто и пост да дойде освен централен защитник може би ще е полезен човек
Вапроса е да е класа две над останалите-поне като Камазола който си е класа две над Димов.
Въпреки че не ми се иска да продаваме на ЦСКА/Левски понякога е много удобно някой леко прехвален Димов/Моралес :lol: да го шитнем
Жалко за Адемар трябва ни такъв универсален играч но все пак е на години ще вземем друг
Дано да има здрава селекция вижда се че най-важните постове сме много добре
Централни защитници,Вратар,Халфове като Жоро,Камазола и все по добре играещия Петков сме супер.Иска ми се един футболист като Дока да вземем,Иван Цветков въпреки че е ветеран вече е супер класа като за България и най-важното не му пука с кой играе-човека е играл в Холандия и каде ли не
Но истински голаджия е ключа..
Все някаде ще има някакав като НЕЙ/ДЕМБЕЛЕ всичко е в парите може би и късмет в случая..

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 08 май 2011 11:17

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 май 2011 11:53

chelseabg написа:На какъвто и пост да дойде освен централен защитник може би ще е полезен човек
Вапроса е да е класа две над останалите-поне като Камазола който си е класа две над Димов.
Въпреки че не ми се иска да продаваме на ЦСКА/Левски понякога е много удобно някой леко прехвален Димов/Моралес :lol: да го шитнем
Жалко за Адемар трябва ни такъв универсален играч но все пак е на години ще вземем друг
Дано да има здрава селекция вижда се че най-важните постове сме много добре
Централни защитници,Вратар,Халфове като Жоро,Камазола и все по добре играещия Петков сме супер.Иска ми се един футболист като Дока да вземем,Иван Цветков въпреки че е ветеран вече е супер класа като за България и най-важното не му пука с кой играе-човека е играл в Холандия и каде ли не
Но истински голаджия е ключа..
Все някаде ще има някакав като НЕЙ/ДЕМБЕЛЕ всичко е в парите може би и късмет в случая..

Добре сме някъде,но не чак толкова.Едно време имаше една приказка-гръбнака на отбора ти трябва да е добре.А гръбнака са Вратар,Централните защитници,Дефанзивният халф,Плеймейкъра и Централният нападател.А ние имаме Вратар,един и половина централни защитника,един опорен и...това е.Няма плеймейкър,няма централен нападател,няма и двама добри централни защитника.Значи сме добре,ама не чак толкова.Сега ще споделя нещо,но моля без заяждания.Просто така виждам нещата.В отбора имаме един добър централен защитник и един БЪДЕЩ според мен Неманя Видич.Просто на това момче/Росен/му трябват мачове и някой който да го донаучи и да му влее необходимото самочувствие.Като гледам как влиза без страх в единоборства,играта му с глава и тяло...Прав е Чечо.Това е един играч със страхотно бъдеще.Дано не се главозамае и продължи с развитието си.Трябва му само малко повече спокойствие,но то ще дойде с мачове и рутина.Тази двойка централни защитници ще ни радва много,стига да не ги изтървем в посока София.Гледайки защитите на Левски и ЦСКА и сравнявайки ги с нашите ми става много приятно.С наличието на Илко на вратата, Камазола-Петков в средата и два разумни бека,догодина ще завършим с по малко от 15 гола.ГАРАНЦИЯ!Вски мач започва от 0-0.Номера е да го завършиш с нула в собствената врата.Това е ключа с който големите отбори си отварят вратите.И при бате ви Кольо беше същото.И при Чечо е така.Един паралел с Манчестър юнайтед.Не си спомням отдавна толкова посредствен Манчо.Но в защита са почти перфектни и резултати с по 1-0 ги водят към рекордна титла в Англия.Вярвам че и Чечо ще ни заведе до там с този начин на игра и мислене.И най-важното е че и играчите май са го разбрали.Вярно,не играем като Барса,но поне наподобяваме Реал :mrgreen: !!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 май 2011 12:15

При Кольо (не го величая нито умаловажавам работата му):
Нападателят ни един Миро :mrgreen: , друг нямаше.
Халфове: Юрука, Кривия, Жоро, Наката(Димов/Кулибали), и Данито (;) от дъжд на вятър). Първите четирима мачкаха всичко наред по целия терен, абсолютна преса и всяка първа топка беше наша, от там бързи атаки и положителен резултат. Това беше ключа в играта ни, какво да се лъжем.
Защитата и вратаря бяха ясни (та дори с опции какви ли не).

Каква е ситуацията сега:
Нападателят ни един Божилов :mrgreen: , друг нямаме.
Халфове:
Данито (статист),
Жоро(само той остана на ниво),
Гравесена (безспорен дървар, точен пас от него не съм видял),
Камазола (може повече от това което показва)
и Дончо (и той статистче от миманса, никаква игра в защита, страх го е де несе контузи случайно).
Ратника, Тошко и Румбата не ми се коментират въобще в момента ако ме разбирате, абсолютни разочарования за мен, няма какво да се чакат повече, ясно трябва да им се каже защото ще си останат вечните надежди и толкова. На тяхните години Милен Бакърждиев, Илиян Илиев и Жоро Илиев (и тримата от различни поколения) бяха водещи играчи.
А за Каптиеци и темподобни недоразумения какво да кажа.
Как да сравнявам сегашните с халфовете при Кольо, какво да сравнявам просто.
В момента играем затворени във всеки мач зад централната линия (и с/у Литекс и с/у Левски и двата мача с ЦСКА и абсолютно с/у всеки слабак дори) независимо дали сме домакини или гости, няма преса в полето на противника и т.н. и т.н. ,губим центъра, почти свяка първа топка, абсолютна трагедия. Отзад за 0-0, отпред каквото стане. Ако се получи супер, ако не-махаме с ръка все едно нищо не е станало.
Защитата и вратаря ясни.

Нужни са нови хора в отбора и най-вече халфове при това класни.
Като цяло 6-7 нови попълнения и коренна промяна в облика на отбора (дори да са свободни агенти и без пари дошли). В противен случаи в Европа ще ни бият лошо и ще станем за смях.

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 08 май 2011 16:04

Не знам какво да кажа момчета...
Аз съм фен на вече несъществуващия Дунав(Русе)...Този Каптиев в Б група за 12 мача вкара 1 гол-срещу Равда,които се разпаднаха...Предния сезон пък вкара 6 гола в 30 мача...
Ръководството се опита да го пробута на кого ли не...вие го взехте
Той е играч за В група или за средняк в Б,но в никакъв случай за нещо повече,че и чак А група и Европа...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 май 2011 16:09

Ние това го знаем, ама трансферите не ги правим ние, а шефовете които я карат на свободни агенти. Ама не може всеки свободен агент да е Камазола примерно..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 май 2011 16:42

Пътя на свободните агенти го прокара Кривия,който беше повече от находка,беше удара на века за нас.После и други като Наката Борносузов,Илко Пиргов,Танко Дяков дадаха грешна представа как трябва да работим.Не се отчете,че примерно Жоро Илиев,Юрука,Миро Манолов - бяха привлечени с пари и в основата на големите ни успехи бяха.Както и да е.Много се надяваме Сър-а да чете тука и покрай своите набелязани играчи да вземе някоя идея и от нас.За мене неговия възпитаник Даксон ще преобрази Черно Море и дано лятото му се отпуснат ПАРИ да си вземе който е набелязал той-дали Марчев,дали Зехиров-негов си избор,а не да му тръскат Каптиев,Будинов и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 май 2011 17:04

[quote="greenpeak"]При Кольо (не го величая нито умаловажавам работата му):
Нападателят ни един Миро :mrgreen: , друг нямаше.
Халфове: Юрука, Кривия, Жоро, Наката(Димов/Кулибали), и Данито (;) от дъжд на вятър). Първите четирима мачкаха всичко наред по целия терен, абсолютна преса и всяка първа топка беше наша, от там бързи атаки и положителен резултат. Това беше ключа в играта ни, какво да се лъжем.
Защитата и вратаря бяха ясни (та дори с опции какви ли не).
Колега,не ми се влиза в спорове,но да кажеш че при бате ти Кольо сме имали само един нападател...Или не си гледал мачовете,или останалите не ги броиш за нападатели.Споменавам ти ги,защото допускам че може да си ги забравил.Георги Андонов и Георги Какалов.Че имаше даже и един бразилец,но по него време бях на път и не съм го гледал и даже не помня името му.Така че не става и въпрос за сравнение.А резултатите почти същите и то при положение че Чечо води отбора след разпада му провокиран от Попов,а Кольо имаше Кривия и градеше около него.Все пак на Кольо му купиха Жоро,Данчо,Рикардо,Периш,Миро,а на Чечо само Камазола.И му взеха Данчо.Абе каквото и да сравняваме,според мен Чечо е по треньор от Кольо.Дано му отпуснат поне едни 250000 евро и да видим какво може.Защото без пари го видяхме.Справя се добре.Казват хората че с пари и баба може,но не е много сигурно.Справки колкото щеш по белият свят.А Стрелеца относно Даксон е много прав.Ако Чечо който е работол с него го иска,значи ще стане за нас.Но имка едно голямо НО!!!Дисциплина близка до нулата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”