Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.
По всяка вероятност Тиаго ще бъде наказан.
=================Пиргов=================
==Сашко Ал. == Шерифа == Р.Колев == Адемар==
Д.Георгиев. = Жоро Илиев = Камазола = Д.Атанасов
===================Ратников=========
===================Р.Николов=============
==Сашко Ал. == Шерифа == Р.Колев == Адемар==
Д.Георгиев. = Жоро Илиев = Камазола = Д.Атанасов
===================Ратников=========
===================Р.Николов=============
Ама вие пак игнорирате Божилов... леле егати неблагодарните дето сте... първо чух, че подготовката бил един от най-добрите, второ видях в Благоевград с чий гол бием и накрая пак .... какво трябва да направи за да ви впечатли? дайте му шанс ... Румбата не е готов за цял мач...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Да не дава Господ, Жоро Илиев да се контузи, просто не ми се мисли без него какво ще правим в гостуванията, на някои постове просто нямаме равностойни резерви, а даже и никакви резерви като за поста на Жоро Илиев
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Без Тиаго срещу Локо Пд
при това положение очаквам Адемар да играе като ляв бек и Даниел Георгиев да започне като титуляр
Наказани за по 1 мач след 16-ия кръг в "А" група: Александър Тонев (ЦСКА), Христо Йовов ("Левски"), Марко Тиаго (Черно море), Йордан Юруков (Славия), Антон Костадинов (Пирин), Георги Каранейчев (Сливен) и Николай Петров (Калиакра)
при това положение очаквам Адемар да играе като ляв бек и Даниел Георгиев да започне като титуляр
Mourinio написа:Без Тиаго срещу Локо ПдНаказани за по 1 мач след 16-ия кръг в "А" група: Александър Тонев (ЦСКА), Христо Йовов ("Левски"), Марко Тиаго (Черно море), Йордан Юруков (Славия), Антон Костадинов (Пирин), Георги Каранейчев (Сливен) и Николай Петров (Калиакра)
Който иска той да играе излизаме и ги почваме трябва да вземем този мач! Всички на стадион Тича във неделя Айде моряцйи!!
Хайде и от мен 2 реда,че отдавна не съм се записвал.Очаква ни труден мач,който задължително трябва да вземем.Уважавам противника,но не съм впечатлен нито от състава(Лучини,Тъча,Електричката...),нито от глупостите на Зума (за съдията и терена),нито от това което видях от репортажа срещу Видима(2рото полувреме направо спряха).Дано не си направим сами мача труден.На мястото на Тиаго-Адемар,отпред задължително с Божилов ,останалите са ясни...и нека победи по-добрия -ЧЕРНО МОРЕ!!!
GO HARD OR GO HOME!
-
- Контакти:
Още като чух Марко Тиаго,че е санкциониран и ледени тръпки ми полазиха по гърба.Говорих аз,че този пост е невралгичен и сега виждате-точно срещу един много опасен флангови играч като Лазаров,артист,симулант и дибър играч-цял арсенал оръжия ще играе Адемар,който не е никакъв бек.За варианта Тошко Колев там изобщо не искам да коментирам,това би било катастрофа.Ако аз опредях отбора титуляр би бил Исмет Мурадов,друг ляв бек в Черно Море няма.Това разбира се няма да стане и се надявам който и да поставят там да се справи,но съм 201% убеден,че в тази зона ще бъде насочен Електриков както и всичкия натиск на Локо Пд.Повтарям докато ми се изприщи и езика - Локо Пд привлякаха качествен плеймейкър - Сержиньо.Същия,който навремето ни би сам на Тича с Вихрен по времето на Ясенчо.Този португалски халф е задължително да се обезвреди с всякакви средства били те позволени или недотам позволени,за да не сеп овтори онзи мач 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Едва ли Генов ще рискува с Мурадов в такъв мач, така че поне според мен на 98% е сигурно, че ляв бек ще е Адемар, дано се справи, друг вариант е Мишо Лазаров десен, а Алвеша да отиде като ляв, но това вече са предположения
morqche написа:Ама вие пак игнорирате Божилов... леле егати неблагодарните дето сте... първо чух, че подготовката бил един от най-добрите, второ видях в Благоевград с чий гол бием и накрая пак .... какво трябва да направи за да ви впечатли? дайте му шанс ... Румбата не е готов за цял мач...
не знам кво си чул,че на подготовката НУЛАТА бил най добрия.......Като централен нападател колко гола направи НУЛАТА и колко РУМБАТА.3то-в благоевград бихме щото Нулата е протежето на физкултурника и игара за сметка на някой друг...И докато ФИЗКУЛТУРНИКА Е ТРЕНЕР ,НУЛАТА ЩЕ Е ТИТУЛЯР...Ще затрият млади надежди като Румен и Капитанов за сметка на НУЛАТА
Варна мрази софия