Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимни трансфери на Тича
Не мога да разбера какво само си чешете езиците Винтер Минтер. Уж сериозна организация щяло да има след края на сезона. Иво Каменов се заемал- тренори, Наско Мъри Винтер. Изгонени футболисти това онова. И накрая само празни приказки. Генов остава, без цели, някакви знайни и незнайни футболисти за трансфери- без пари, същото ръководство, същия доктор, без подготовка в чужбина. Нарочно изгониха тези играчи дето взимат високи заплати за да не се охарчват много много. Не можахте ли да разберете че ТИМ не ги е еня за отбора. Държат ни само защото получават апетитни обекти в града. Имам няколко познати които работят във фирми на ТИМ и вси4ки служители казват за тях 4е те пари не влагат и държат ниски заплати. Питам ви какво вложиха за толкова години в тоз отбор. Погледнете Тича-1 лев не е дадено за подобрение, ама ина4е билетите 6 лева. Изкопаха една дупка на гагарин и оттогава 2 години само лъжи. Ама иначе вие си дерзайте-мечтите поне са безплатни.
-
- Контакти:
pfk cherno more написа:Не мога да разбера какво само си чешете езиците Винтер Минтер. Уж сериозна организация щяло да има след края на сезона. Иво Каменов се заемал- тренори, Наско Мъри Винтер. Изгонени футболисти това онова. И накрая само празни приказки. Генов остава, без цели, някакви знайни и незнайни футболисти за трансфери- без пари, същото ръководство, същия доктор, без подготовка в чужбина. Нарочно изгониха тези играчи дето взимат високи заплати за да не се охарчват много много. Не можахте ли да разберете че ТИМ не ги е еня за отбора. Държат ни само защото получават апетитни обекти в града. Имам няколко познати които работят във фирми на ТИМ и вси4ки служители казват за тях 4е те пари не влагат и държат ниски заплати. Питам ви какво вложиха за толкова години в тоз отбор. Погледнете Тича-1 лев не е дадено за подобрение, ама ина4е билетите 6 лева. Изкопаха една дупка на гагарин и оттогава 2 години само лъжи. Ама иначе вие си дерзайте-мечтите поне са безплатни.
Драги черноморци за най голямо съжаление Винтер май се е отказал от поста ,и запяхме пак старата песен Генов ще остане до края на шампионата ,ТИМ май нямат пари за отбора.
Като нямат пари за какво са тия изказвания. Нов стадион, нов тренер, супер селекция...накрая гъз. Като няма да правят силен отбор, нека си мълчат и ние да си знаем, че клубът е на ниво 7-10 място, а те просто да го подържат. За какво ни говорят за Европа. Има поне 7 отбора в А група, които към момента заслужават много повече от нас евроучастие.
Сори ама наистина да се викат разни провалени аматьори от Англия и с тях да си мислим, че атакуваме тройката и то с Генов...такава идиотщина никъде няма.
Сори ама наистина да се викат разни провалени аматьори от Англия и с тях да си мислим, че атакуваме тройката и то с Генов...такава идиотщина никъде няма.
-
- Контакти:
Иначе чета днес в Народно дело агитката подкрепяла и заставала зад тренъора. Плюха ги и линчуваха след безобразната игра в Каварна после бихме Минъор и едвам едвам Монтана-дето и аз да бях тренъор щяхме да бием и вече подкрепяли. Там струва ми се шефът на фенклуба и тои поставена личност на ТИМ и квото му кажат това прави. Подкрепяй и той подкрепя. Плуй- той плюе ама сте плуе защото иначе няма да им купят микробусче да ги возят. Винтер се отказал-еми то само му трябва да стъпи на разораната нива на Тича и повече не му трябва да размишлява. Въобще положението е плачевно. Сега се сещам Кулибали какво ми каза един ден като си говорихме преди да си тръгне. Питам го абе наистина ли доктора не е добър защо са тези контузии и не ги оправят по 100 години и той ми вика той доктора не е виновен- липсват в отбора елементарните аксесосари и медикамети за третирането на удара още по време на мач и то после вече е късно. После не Винтер ами и Иван Петров няма да иска да ни вземе.
аз не мога да разбера, кога някой от клуба е казал нещо официално за селкция, винтер, подготовка в чужбина, табло и лампи на Тича?
Тук половината си пускате слуховем, другата половина се разочароват и след това се сменят...
не очаквайте нищо, просто си обичайте Черно море.
Тук половината си пускате слуховем, другата половина се разочароват и след това се сменят...
не очаквайте нищо, просто си обичайте Черно море.
Варнафене, това е супер пораженческо мислене..... Робите така са ги карали да мислят- не очаквайте нищо, подчинявайте се на владетеля...
-
- Контакти:
Варнафене, а да те питам теб кога въобще някой от ръководството си видял да излезе и да каже официално нещо? То няма един човек от ръководството да влезе в съблекалнята и да стресне футболистите да играят. После защо не се раздавали. Така е като няма футболен човек в управата- било то спортен директор или президент. Никой нищо не знаем никой нищо не казва. Няма да чуеш след позорен мач да излезе някой пред медиите да каже какви мерки ще се взима. Нищо.Пълно затъмнение.
- ralimavridov
- Контакти:
По принцип аз като се замисля много рядко можем да видим някой да обяснява нещо изобщо за дейностите,с които се занимават нашите-ЦКБ,Химимпорт,БГ Еър и т.н.Изобщо не са по приказките бих казал.Но това им носи успехи.Тези дето говореха,сега са знаете къде.
Не разсъждавам пораженчески. Просто ползвам факти.
Не може да се разочароваш, че някакъв слух не се е сбъднал. Представи си, че никой в ръководството не е имал идея, да взема Винтер за треньор. Вестниците няма какво да пишат и измислят тази новина. От нашата прес служба нямат полза да отрекат веднага, защото това си е добра и безплатна реклама. Черно море + Винтер...
После все пак става ясно, че треньор ще продължи да си е Генов...и всички сме разочаровани. А то изобщо не е имало друга възможност.
Можеш да се разочароваш, когато поставена цел не е изпълнена.
Аз лично съм разочарован, че имаме слабо управление, лош стадион и безумно държащи се фенове под козирката.
Разочарован съм, че никой от ръководството не помогна на момчетата в СТЗ.
Разочарован съм, че не се пълни стадиона във всички мачове.
Разочарован съм от начина, по който се разделихме с Юруков и Кривия.
Разочарован съм, че нямаме програма за подготовка през зимата, а като излезе ще играем пак само контроли с Добруджа, Търговище и Поморие.
Но това са реални ситуации в които не е взето правилно или адекватно решение.
Не може да се разочароваш, че някакъв слух не се е сбъднал. Представи си, че никой в ръководството не е имал идея, да взема Винтер за треньор. Вестниците няма какво да пишат и измислят тази новина. От нашата прес служба нямат полза да отрекат веднага, защото това си е добра и безплатна реклама. Черно море + Винтер...
После все пак става ясно, че треньор ще продължи да си е Генов...и всички сме разочаровани. А то изобщо не е имало друга възможност.
Аз лично съм разочарован, че имаме слабо управление, лош стадион и безумно държащи се фенове под козирката.
Разочарован съм, че нямаме програма за подготовка през зимата, а като излезе ще играем пак само контроли с Добруджа, Търговище и Поморие.
varnafen написа:Не разсъждавам пораженчески. Просто ползвам факти.
Напълно съм съгласен с теб!
ПФК ЧЕРНО МОРЕ